Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    tani na shpjego nje gje o fiso,
    ti e ke problem pse femrat nuk ja japin te parit qe takojne ne pub?
    Une pubin nuk e dija bordello ne fakt, se keshtu si thua ti i bie qe kush shkon ne disko apo ne pub ka qellimin e vetem te beje seks. Ka dhe njerez qe shkojne thjesht per tu argetuar , dhe jo gjithmone argetimi = seks.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga fiso Lexo Postimin
    Pse hezitojne femrat shqipetare, per te kryesr nje mardhenie seksuale me partnerin e tyre????????????????????????????????

Pse ne jemi nje vende qe femra heziton per te kryer nje marrdhenie seksuale me partnerin e saj,????
    Flisni pak ketuuuuuuuu??????

Sa qenke nxefur tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    Sa me inattttttttttttttttttttttt

Epo tani sdo te bien te gjitha me vrap ne dore se nuk jane te gjitha femrat njelloj.
    Ka qe duan me teper kohe,ka qe duan te jene te sigurta ne lidhjen e tyre,ka qe jane te papergatitura,por ka edhe "bishperdredhura",te me falesh.

Ne Shqiperi mesa pashe une nuk vuanin shume meshkujt per femra dhe sinqerisht nuk mu duken teper te veshtira....

Po ka edhe te veshtira dhe njera nga ato ka qene kjo qe te ka zhgenjyer ty dhe te ka detyruar te hapesh kete teme !lol

U sqaroveeeeeeeeeee?????
    "Carpe Diem"

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    tani na shpjego nje gje o fiso,
    ti e ke problem pse femrat nuk ja japin te parit qe takojne ne pub?
    Une pubin nuk e dija bordello ne fakt, se keshtu si thua ti i bie qe kush shkon ne disko apo ne pub ka qellimin e vetem te beje seks. Ka dhe njerez qe shkojne thjesht per tu argetuar , dhe jo gjithmone argetimi = seks.
    po jo se s'tha kush ashtu, une po thoja nje femer qe te ftone per diēka , qe te lejon me shume se duhet, qe te lene te kuptosh per me shume, vjene nje moment qe heziton, e jashte shqiperiet kjo gje nuk ndodhe, e ajo qe thosha une eshte qe nuk ka te beje bordelloja, e te tjera se kjo gje munde te interpretohet edhe me keqe po une po theme qe mentaliteti ketu vazdon te ndikoje, ajo qe them eshte jo te gjitha jane njesoj, e qe nuk kemi pse te preken shume femra qe nuk kane kete karakter, apo personalitet apo jane me te rezervuar dhe eshte e drejte e tyre, spo i shan njeri, sdi apo kupton ku dua te dale

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa qenke nxefur tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    Sa me inattttttttttttttttttttttt

Epo tani sdo te bien te gjitha me vrap ne dore se nuk jane te gjitha femrat njelloj.
    Ka qe duan me teper kohe,ka qe duan te jene te sigurta ne lidhjen e tyre,ka qe jane te papergatitura,por ka edhe "bishperdredhura",te me falesh.

Ne Shqiperi mesa pashe une nuk vuanin shume meshkujt per femra dhe sinqerisht nuk mu duken teper te veshtira....

Po ka edhe te veshtira dhe njera nga ato ka qene kjo qe te ka zhgenjyer ty dhe te ka detyruar te hapesh kete teme !lol

U sqaroveeeeeeeeeee?????
    jo moj lol se krejte i zhgenjyer skam dalur, dhe kete teme e hapa per te diskutuar me shume ,
    qendrojne ato qe thua ti po jo nuk jane edhe shume te lehta..... ka edhe te veshtira po te veshtira ama.. sa te duash .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    po jo se s'tha kush ashtu, une po thoja nje femer qe te ftone per diēka , qe te lejon me shume se duhet, qe te lene te kuptosh per me shume, vjene nje moment qe heziton, e jashte shqiperiet kjo gje nuk ndodhe, e ajo qe thosha une eshte qe nuk ka te beje bordelloja, e te tjera se kjo gje munde te interpretohet edhe me keqe po une po theme qe mentaliteti ketu vazdon te ndikoje, ajo qe them eshte jo te gjitha jane njesoj, e qe nuk kemi pse te preken shume femra qe nuk kane kete karakter, apo personalitet apo jane me te rezervuar dhe eshte e drejte e tyre, spo i shan njeri, sdi apo kupton ku dua te dale
    Po kush te tha qe nese nje femer te fton per te kercyer, do te thote qe ajo do te te hedhe menjehere ne shtrat???
    Ti e ke idene se perse femrat shkon me nje mashkull? Shkon kur ndjen se ai person eshte aq i mire per te sa ajo e pranon brenda. SI mund te ndjeje menjehere per nje nate ajo qe ti qenke mashulli i duhur per te?
    Pastaj nuk e kane fajin ato qe ti shkon ne pub to get laid, ka vende tjera nese do dicka te pershpejtuar...pastaj nuk mund te presesh per njefare kohe ti?

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    po jo se s'tha kush ashtu, une po thoja nje femer qe te ftone per diēka , qe te lejon me shume se duhet, qe te lene te kuptosh per me shume, vjene nje moment qe heziton, e jashte shqiperiet kjo gje nuk ndodhe,

Cfare eshte ky lloj gjykimi,pse ēfare i dini femrat jashte shtetit ?Femra njelloj eshte ne ēdo vend te botes dhe te ndershme e te pandershme ka kudo!

Une kam degjuar vete shqiptaret ketu qe thone eshte e veshtire per te gjetur...
    Pastaj ti shiko minifundet qe kana vajzat ne Shqiperi e veshjen "moderne" gjasme te disave!Veshje provokuese qe ketu te me falni....vishen vetem prostitutat!

Femrat jashte jane teper te thjeshta dhe me vjen keq qe i paragjykoni keshtu si femra "mendjelehta dhe te etura per seks"!
    "Carpe Diem"

sa vjete ke qe nuk jeton ne shqiperi???
    e mos flisni me siguri per realitetin e femrave shqipetare kur jetoni dhe vazhdoni te jetoni larg. hajdeni njehere e qendroni ketu pak muaj se flisni ndryshe, ne Tirane jetoni njelloj si ne Italli apo ku di une tjeter????

Djale i mbare mos kujto se kam shume kohe (3 vjet), po ama edhe si thua ti ... kaq fare s'kam degjuar e as pare kur isha akoma aty. Ty me sa duket ai "burimi"
    qe s'ke pire dot uje te paska turbulluar idete. Nuk do te thote aspak qe nje vajze te kerceje te shumten e kohes me ty dhe ti si mbyllje te mbremjes imagjinon shtrati jo cuno gabim ... po s'te ve faj se i merrni icik gjerat se prapthi ju shqiptaret ne pergjithesi, me nje nr telefoni te dhene fluturoni me presh e ka fajin emancipimi i minifundit aty s'ke c'ben

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    jo nuk po them per jeten e perditshme , se jashte nga e hena deri te premten ste pret gje tjeter veēse pune, po ama te premten ne darke qejfi ska limit, ajo qe une them eshte per nje grup femrash e jo te gjitha ama se na plaset, ka femra qe nuk permbahen nga vetkontrolli i tyre per tu defryer, ama se jashte kemi qene edhe e kemi shikuar mire kete gje.
    ne shqiperi mani eshte te veshesh e dukesh bukur ne ēdo ore ne ēdo dite e po ashtu ne nate, ndersa jashte gjate javes e gjate dites jane tereshisht te thjeshta, ama ne te premten ne darke ndryshojne, sjane me te thjeshta ne veshje e tjere e tjere

Shkodrani Maska e fiso
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    jo moj jo ajo qe thashe nuk ishte vetem i kercyeri ishte dhe me gjate e as numri i cel , gjerat vashduan edhe me tej , po nejse ti ke 3 vjet , e per tre vjet kane ndryshuar shume gjera e sidomos edhe mosha ku ti ke qene e tjera gjera sa te duash sa tani spo flase me se po me duket vetja si ne hetuesi . pyetje pergjigje

Fiso djalke sipas vendit bej kuvendin e di apo jo ti kete?! Edhe kjo pune kshu e ka. Ka frike ajo "ta japi ty" qe diten e pare, se do te shohi vjerra carcafin pastaj pffffffffffffffff aman o cun se na plase, dhe ti secili ka parimet e veta ... kshuqe deal with it

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  2. Cfare mendoni per femrat shqipetare te ketyre viteve te fundit?
    Nga PaMeLaA nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-12-2011, 15:19
  3. Informacion i pėrgjithshėm mbi Republikėn e Shqipėrisė
    Nga bastardi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-05-2004, 16:05
  4. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •