e sa paske qene keq ti mor plake.......
mire qe u lirove se ......
taman e ka kjo walchira sikur ....
Nuk mund te themi se femrat ne shqiperi hezitojn per te kryer mardhenie seksuale sepse nuk kemi te bejm me nje sondazh ketu .Ne vijm nga nje ambjent i mbyllur vijm nga nje vend i cili mori civilizim te shpejt dhe qe nuk eshte civilizuar akoma. Fjala hezitim me duket pak e tepert kur flitet per femra dhe sidomos ne shqiperi.
pse ma grup ēfare mendimi ke ti per femrat shqipetare??????????????????????????????????
[QUOTE=Blue_sky;1798102]Jam femer ne radhe te pare. Se dyti, me nje fundjave ne Perendim paske kuptuar ti se ca eshte jeta jashte?Dinamikat e saja?Une jam rritur kendej dhe akoma s'kam arritur ti kuptoj teresisht.
Ju nga nje fundjave mund te shkoni jashte ama varet se ne ca pubesh qe shkoni,ndoshta shkoni ne pube prostitutash ene normal qe bejne ca doni. Aman, s'eshte bere deti kos as kendej.
QUOTE]
ne radhe te pare un nuk thash askund qe ti je mashkull (dhe as nuk lashe te kuptoj dicka te tille)
e dyta un thash mjafton te kesh jetuar nje fundjave jasht(qe nuk do te thot se un kam jetuar vetem per aq kohe sa mendon ti)
e treta me duket se paske pak problem me te kuptuarit e gjuhes shqipe(por kjo shpjegohet me faktin qe je rritur ne nje vend ku nuk flitet shqip)
shnet e pare e mbaj mendjen tande...
p.s vertet qe logjikon bukur por nganjehere nuk e perpunon mire informacionin.
.
Ndoshta pyetja nuk eshte bere qarte , Dashura nuk behet Dashuria Lind ,Ndoshta e keni fjalen pse hezitojne te bejne sex , Si gjith femrat e botes edhe femrat shqiptare nuk hezitojne kete gje ,po cdo gje vjen natyrshem , pse del me nje shoqe nuk do thote se eshte e gatshme per gjera te tilla, po nje gje kuptojne femrat qe pas te berit sex heziton mashkulli pastaj![]()
Femrat jane njesoj ne te gjithe boten ashtu si dhe meshkujt.
Mbase ajo femer per te cilen behet fjale(ose ato femra) eshte nisur me mendimin vetem per tu argetuar ate nate dhe jo per te bere sex. Me ka ndodhur personalisht.
Thone: Femra fute shejtanin ne shishe. Pra pasi shishja ka mbaruar ju ka fute brenda dhe i ka vene tapin(s'ta ka/ma dhene).
fiso mendimi im eshte se kjo pyetje nuk ka kuptim eshte pyetje qe kundershton vetveten nje argument pa vler ndersa per sa i perket femrave shqiptare nuk mund te percaktoj si jane varet nga personi si ne cdo vend te botes
Femrat jane si femrat, cdo kund te bote, te njejta, thyeshme dhe rob i ndjenjave.
Per ata qe mendojne qe femrat Shqiptare hezitojne te kene seks kam nje keshille. Sapo te shihni 4 femra Shqiptare ulur ne nje tavoline ne ndonje restorant apo dikund tjeter, krejt cka kerkohet eshte te shkosh e te iu tregosh se do deshiroje te kesh seks me njeren prej tyre, pra, me nje fjale, te iu tregosh ate fare sendin qe meshkujt e kane mes kembeve.
Ve bast 1000 Euro se njera nga keto 4 femrat do te ju thrras te nesmeren, pa marre parasysh nese jane te martuara apo jo.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Muhabet lengu pffffff
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Krijoni Kontakt