Close
Faqja 97 prej 323 FillimFillim ... 47879596979899107147197 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 3223
    Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    hahahah ai vete do krijoje viruse??? Po mja mo se lat nam...Pse do krijoje viruse apo ska cben ai... kushedi ca ju ka rastisur juve!
    Blackeagle nuk thote e ke me license apo pa licnece, por origjinal dhe jo origjinal me sa kuptova..dmth e ke blere apo e ke shkarkuar gjekundi. Nuk besoj se ti ate licencen tende e ke blere...
    ha ha ha

Une i kam provuar thuajse te gjith antiviruset, dhe thuajse ne te gjitha menyrat.
    Dhe i kam nxjerė dhe mesimet.
    Dhe konkluzioni qe jap eshte se : I lire, apo falas, eshte vetem m*** , te tjerat ne k'te bote kushtojnė.
    Dhe qe nga koha e eksperimentimeve dhe deri me sote, antivirusin e kam te blere, pra, nuk eshte me nje kopje fals e marre nga dikush tjeter, me nje ēeles te krrakuar, por nje kopje e blere me ēelsin e tij .

Perse do te krijonte anti virusi viruse ?
    Ja po te pergjigjem dhe per kete.
    A ke vene re se te gjith antiviruset, qofte dhe ata te bleret si ky qe po perdor une tani, ne muajt e fundit te tyre te dergojne lajme se gjasme ka dale ky apo ai virus dhe se menyra per tu mbrojtur eshte te blesh kete apo ate antivirus, por versionin me te ri te tij ?
    Po qe antivirusi te thote se ai bllokoi kete apo ate virus, dhe kete ta ben me shpeshe ne muajt e fundit te lishences se tij dhe jo ne muajt e pare ?

E pra, ajo kompania te ciles ti ja vjedh antivirusin, nuk te ka shum qef , per fat te keq, se ti i vjedh ca para atyre. Dhe mos mu mbaj me i menēur nga ai qe e ka krijuar antivirusin, se po te ishte keshtu, do te kishe krijuar ti nje te tille, dhe s'do te kishe shkarkuar falas nga interrneti.
    Keshtu, nese ti e vjedh, krakon, apo e merr nga faqe ku ai eshte i krakuar, dhe ty te mbetet vetem ta instalosh, do te jete vete kompania qe do te dergoj viruse, kjo nepermjet Ip adreses tende. Ata e dine mire se kush eshte Ip jote, se ti merr Update prej tyre.
    Nese kjo te duket e pa mundur se nje kompani antivirusi mund te dergoj viruse, atehere do te thosha, se Norton e ben. Mendoj se e ke perdorur norton ndonje here. A ke shkuar ndonje here tek faqa e tyre, ku mund te shohesh se sa i mbrojtur eshte kompjuteri yt ? Pra te testosh antivirusin ? Po ! Ok, ja ē'bejne ata, te dergojne nje virus " nje te thjeshte, nje trojan, per te cilin ata e dine qe ti i ke marre Updates, dhe sulmojne kompjuterin tend. Ne fund te del dhe rezultati. Your Antivirus is Up to date dhe ti je i mbrojtur, ose e kunderta.
    Pra fare mire, antivirusi mund te kthehet ne virus.
    Dhe se fundmi, kam mendimin se Virusat, ne te shumten e rasteve, krijohen dhe hidhen ne net, nga njerez qe punojne per antivirusat. Kjo mbasi, nese nuk do te kishte virusa, nuk do na hynin ne pune as antivirusat. Rezultati, Ndermarrja e antivirusave falimenton.

Dite te mbarė.

63n700 Maska e werewolf
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    Ketu po me duket si te filmi Conspiracy Theory!

Reiart, caktivizo system restore se nuk i dihet, futu ne safe mode (nese te punon antivirusi ne safe mode, po dueht te punoje ), bej nje skanim dhe pastro/fshi skedaret e infektuar.

Ne fillim bej nje backup te gjerave te rendesishme se nuk i dihet
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    BalckEagle...shiko si eshte puna.Nga faqja zyrtare e Kaspersky( me qe u kapem kete tani mund te shkarkosh versionin prove te produktit te tyre per 30dite. Ai eshte version FULL, ska asnje dallim nga te tjeret. Pas 30ditesh kur skadon, duhet ta blesh. Deri ketu cdo gje ne regull. Ti kur e ble ,nuk ble programin por licencen, ata te dergojne me email nje serial number.
    E di ti si gjenerohet ky ???? Ndoshta jo, por ka ca te tjere me te zgjuar se ne te dy,qe e zberthejne dhe shikojne si funksionon,me ca llogjike te themi gjenerohet ai nr qe ne te pare duket i rastesishem. Po ja arrite kesaj atere mund te krijosh pafund licenca per antivirusin.QE TE GJITHA TE VLEFSHME, pa asnje dallim nga ajo tendja e blere.
    Ku eshte diferenca (jo morale e.., e kemi thene qe eshte gje e gabuar) mes nje nr qe ti e ke blere ,dhe nje numri qe nje tjeter e ka gjetur ne google??? pergjigja ASNJE! Pra nuk ka diference mes nje programi Origjinal dhe jo origjinal . Per vete faktin se programi eshte gjithmone i njejti,ai nuk preket!Gjithe puna eshte tek licenca. Une dhe ti kemi te njejtin program .Vetem se ty serialin ta kande derguar me email ,kurse mua me mesazh privat le te themi :P
    Prandaj mos e trembni cunin kot me "antivirusi do te krijoje viruse!!!" Se kete gje ta bejne dhe ty atere...i bie te ta kene hedhur nqs ti ke paguar.

Edhe ktu po e mbyllim se nuk eshte mire te flasim per pirateri. Reiart nqs ke lek,antivirusin BLIJE! jo se ka diference si produkt,(eshte zero) po do kesh ndergjegjien e paster
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 07-01-2008 mė 08:50
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    Hej reiart pasi qė kasperski ti gjej viruset shko te opcioni neutralize all dhe zgjidh opcionin apply to all delete dhe antivirusi do ti fshijė automatikisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92

si tė heq virusin ntde1ect.com

Tash e ca kohė pc ime ėshtė infektuar me virusin ntde1ect.com dhe mė bllokon hapjen e disqeve dhe ndonjėherė kur hapen disqet automatikisht shkon njė kohė e gjatė .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-01-2008 mė 19:24

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    I vetmi qe ka rekomanduar sakte eshte Diesel-Industry + Werewolf

C'aktivizo System resore
    Skano dhe pastro me Kaspersky c'te mundesh
    Instalo NOD32 (Jo smart security)... Bej deep scan.
    Perdor sa per siguri edhe nje antispyware si Adaware
    Shume pak mundesi qe te te ngelen infeksione ne PC.

Kontrollo startup-in.
    Fut nje cd te windows dhe nga run perdor komanden "sfc /scannow" per te pare nqs jane korruptuar skedare te rendesishem.

Problemi do te zgjidhet.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Ju faleminderit te gjitheve cuna. Te gjitha ato qe me rekomanduat jane te vlefshme, por do te perqendrohem tek keshillat e Force-Intruder. Te gjitha mund ti bej skanim, pastrim dhe te tjera, por kontrollin e startup nuk mund ta bej sepse nuk kam cd e windows, eshte mare nga dyqani me windows te instaluar. Dihet pune si ne shqiperi. Tani kam nje pyetje: A mund te perdoret ne vend te cd se instalimit nje cd tjeter? Une kam xp pro sp2 ne pc, kurse cd qe disponoj eshte xp corporate edition. Sipas mendjes sime prej amatori nuk besoj se do te shkojne megjithate nje keshille me shume do te ishte shume i vlefshem. Ju falenderoj edhe nje here per kohen tuaj.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar mė parė nga mimik Lexo Postimin
    Kur klikoj ne My computer dhe klikoj ne C: me del shenimi Please go to control Panel to install and configure System Components, shenim i cili nuk me del kur klkoj ne Flash.
    Cfare mund te kete ndodhur?
    Ju faleminderit
    aty ke nje virus, mund ta scanosh me kaspersky antivirus dhe e rregullon......
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Postime
    3
    Une sa kuptova ketu ju deshironi te beni Update edhe atehere kur kompania nuk ka dat. te reja :P hehehe ajo foto po te tregon shum mire Versioni juaj eshte i freskuar nuk ka freskime te reja edhe ti per update te reja duhet te presesh

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar mė parė nga Sir.Lancelot Lexo Postimin
    Une sa kuptova ketu ju deshironi te beni Update edhe atehere kur kompania nuk ka dat. te reja :P hehehe ajo foto po te tregon shum mire Versioni juaj eshte i freskuar nuk ka freskime te reja edhe ti per update te reja duhet te presesh
    Sir.Lancelot e ke keqkuptuar nese do ti analizojshe postet e kishe kuptuar...
    shiko ate foton qe e kam postuar aty shiko ate numrin 20071225 dhe krahaso me ate te florit,
    e shikon se te fotoja ime last update eshte me 5/1/08 e te flori 6/1/08 e une si kisha ata update-a
    po e kupton aty kishte update te reja por une nuk mujsha mi marre...
    Megjithate flm, problemin e zgjodha me ndihmen e force-intruder ku e shkarkova nje NOD32 te ri dhe e riinstalova dhe tani i bene update automatik...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOGIC : 11-01-2008 mė 12:49
    A known mistake is better than an unknown truth.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •