Close
Faqja 47 prej 323 FillimFillim ... 3745464748495797147 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2005
    Postime
    6

kam problem me delet nga com norton 2005

pershendetje kam nje pytje po mundohem te heq norton antivirus 2005 nga comp, tge du me vone 2006 ,por nuk me lejon ne e download ,na i person ka mundesi te me ndimoje ??

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Hiqe Nortonin 2005 me Norton Killer.http://www.house-tech.net:85/Compute...n%20Killer.zip 401 kb
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Nje pyetje te vockel pse pikerisht duhet nje program per te hequr nortonin Benseven mua sme ka rastisur ndonjehre me bere nje gje te tille. E vertete eshte qe nuk hiqet ?=????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2005
    Postime
    37

kompjuteri shuhet?

miredita ...e di qe mund tju merzis me nje problem te vjeter por puna eshte se mezi po gjej ndonje tools per te eliminuar shuarjen e kompjuterit sapo hy ne internet....pra mendoj dhe eshte e sigurte qe ka hyre ndonje virus sasser ,blaster apo ku di une qe sa hy ne internet me nxjer tabelen ...kompjuteri juaj do shuhet per dy minuta ...ju lutem me ndihmoni si ta heq kete problem ..nxjer edhe nje emertin lsass.exe ku file mund te jete korruptuar flm

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nėse shikoni lsass.exe nė mesazhin e mbylljes, shkarko programin e pastrimit nga Norton/Symantec tek kjo faqe.

1. Shtyp butonin "download" dhe ruaje skedarin Fxssasser.exe nė kompjuter.
    2. Mbylli tė gjitha programet.
    3. Shkėpute kompjuterin nga rrjeti/interneti.
    4. Kliko dy herė mbi Fxssasser.exe qė shkarkove.
    5. Shtyp butonin start dhe prit sa tė mbarojė sė kontrolluari kompjuterin.
    6. Kur tė mbarojė, rinise kompjuterin.
    7. Pėrsėrit edhe njėherė hapat 1-6 qė tė sigurohesh qė u fshi plotėsisht.

Lexo temat e pėrmėndura mė lart se si tė instalosh njė antivirus falas.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 17-05-2006 mė 10:41
    Edi

DEMOKRAT Maska e Mateus
    Anėtarėsuar
    04-06-2005
    Vendndodhja
    Duke fotografuar plakat!
    Postime
    61

Kam nje problem teper te madh me viruset!

Po mundohem ti bie per shkurt.

Kam nje kom te vjeter. pentium 2, cpu 500 Mhz dhe e ka kapur virusi. Shume dokumente duan me teper se 3-4 min te me hapen. Programi anti-virus qe instalova keto dite me njofton se jane diku tek 225 infektime. Ku disa jane me rrezik te larte hight dhe disa me rrezik te ulet low.

Por nuk i kam dhene scan com sepse problemi qendron se jane diku 2,5-3 Giga informacion te cilat nuk kam deshire ti humbas pasi nuk kam ku ti gjeje perseri, por jane dhe shume mund per ti shkruar ne com.

Dua te di nese ka ndonje menyre per te larguar virusin apo per ta izoluar.

Ju lutem me ktheni nje pergjigje!

Me respekt Mateus!
    Veshtiresia nuk qendron tek fjala te dua por tek njeriut te cilit ja thua.

ReSpEcT Maska e Neo_AS
    Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Vendndodhja
    i cik ne Shqipri, i cik ne Itali...
    Postime
    74

Arrow Hudhi i sy ksaj...

Mateus, provo te ngarkosh informacionet qe ke ne PC tek Rapidshare ose tek Megaupload qe ti kesh gjithsesi.
    Mos harro te ruash link-et qe te jepen ne nje cope leter, se perndryshe more fund! :P

Po ke ndonje Mass Storage Drive (Flash Pen, ose HD te jashtem) hidhi aty, kshu nuk humbet infot qe te duhen dhe i krijon mundesi vetes te eksperimentsh lirshem ne PC alternativat qe te ofrohen ne forum.

Po te jepet mundesia posto me shum info mbi te dhenat e PC sepse karakteristikat nuk hyjn shum ne pune ne ket rast(ca OS ke instaluar, me ca sistemi ke formatu HD Drive, ca kapaciteti ka HD, ca niveli je ne lidhje me PC).

Per mendimin tim, tek programi i antivirusit, krijo 1 Floppy Rescue Disc. Bej BOOT PC nga floppy qe krijove dhe ndiq udhezimet e programit. Esht 1 nga menyrat me te mira per dizinfektim.

Nqs file-at qe duhet te ruash jan te infektuar dizinfektoji me antivirus se nuk demtohen (pervec rastit kur ke programe .exe ku ka mundesi te lindi ndonje problem)
    Te keshilloj te shkarkosh Kaspersky Antivirus, esht i lezetshem...

Gjith te mirat, NEO!

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Pera i perket viruseve shih beji skan me antivirus norton ose ndonje tjeter qe mund te kesh aty ndersa persa i perket spyware shi me Adaware ose Avrovax ose Giantantispyware. Vetem se duhet te kesh parasysh qe para duhet te besh nje azhornim te programeve skanuese dmth beji update . Ndersa persa i perket shpejtesise mund te kesh nevoje edhe per defragemntim sepse varet nese informacioni eshte filma kenge ska nevoje nese ke gjera te tjera qe hapen ne hardisk ke nevone per nje te tille. Megjithate shih ti besh analize me defragemntuesin dhe nese te thote qe eshte e nevojshme ti behs nje te tille beja . Mund ti besh dhe nje Clean disk per te pastruar file te panevojshem. Dhe si perfundim shih per nje program si Registry mechanic ose Xp pro per rregullimin e gabimeve te windowsit. Shpresoj te kem dhene nje keshille sa me te dobishme . Shnet

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Virusi Brontok

Pėrshėndetje

Kėto ditė kam marrė njė virus mė anė tė diskut-flash nga njė kompjuter publik dhe mė ėshtė infektuar llaptopi personal.

Problemi qėndron nė atė se tash nuk mundet tė instaloj asnjė antivirus nė kompjuter, sepse sa mundohem tė bėj ndonjė instalim, kompjuteri mė bėhet restart automatikisht. Kjo ėshtė pasojė nga infektimi me virusin W32/Brontok.H.worm.

Antivirus nuk kam, me qė nuk e pėrdor pėr internet, ndėrsa kuptova se e kam tė infektuar kompjuerin me virusin W32/Brontok.H.worm nga ajo se flash-disku kishte tė njėtin virus, kur ja bėra njė skanim online nė njė kompjuter tjetėr.

Si tė heq kėtė virus? Ka ndonjė mėnyrė qė tė mos bėj format kompjuterin me qė antivurise nuk mundet tė instaloj!

Ju flm paraprakisht!
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Shkoje kete programin nje here qe ska nevoje ta instalosh.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •