Close
Faqja 95 prej 323 FillimFillim ... 45859394959697105145195 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

Pse nuk hapet C:

Kur klikoj ne My computer dhe klikoj ne C: me del shenimi Please go to control Panel to install and configure System Components, shenim i cili nuk me del kur klkoj ne Flash.
    Cfare mund te kete ndodhur?
    Ju faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 25-12-2007 mė 11:01

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Si te heq virusin Trojan-Psw.win32?

Se fudmi me eshte futur nje virus ne pc qe spo i bej dot derman.Kaspersk qe une perdor e kap si virus, e fshin,po kur riniset pc me del perseri i njejti virus.me sakt ai del ne momentin qe dua te hap ndonje hard disk.Ju lutem nese dikush mund te me ndihmoj se spo i jap dot dum.

Emri i sakt i virusit eshte:

trojan-PSW.win32.onlinegames.max

Dhe vendndodhja eshte si me posht:

C:\DOCUME~1\SERVER~1\LOCALS~1\Temp\a.dll
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Olsir : 26-12-2007 mė 17:53

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    Se fudmi me eshte futur nje virus ne pc qe spo i bej dot derman.Kaspersk qe une perdor e kap si virus, e fshin,po kur riniset pc me del perseri i njejti virus.me sakt ai del ne momentin qe dua te hap ndonje hard disk.Ju lutem nese dikush mund te me ndihmoj se spo i jap dot dum.

Emri i sakt i virusit eshte:

trojan-PSW.win32.onlinegames.max

Dhe vendndodhja eshte si me posht:

C:\DOCUME~1\SERVER~1\LOCALS~1\Temp\a.dll
    Pasi qenka ne folderin Temp, provo ta fshish manual, hyr ne safe mode dhe fshije manualisht...
    shpresoj te te ndihmova...
    A known mistake is better than an unknown truth.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-07-2007
    Postime
    92
    Pėr ta cinstaluar Kaspersky 7.0 nė fillim duhet tė ndalet antivirusi nė status bar klikohet mbi shkronjėn K e cili gjendet afėr orės me tastin e djathtė dhe shtypim exit. Kur tė largohet ikona e kasperskit nga task bari atėherė duhet tė ēinstalohet sepse ai nuk mund tė cinstalohet pa u ndalur

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772

Si tė heq virusin Trojan-Clicker.JS-Agent.h?

Kam probleme me webfaqen time. Sa here qe e hap webfaqen time, me del qe ka virus webfaqja? Ca ka ndodh? Ku mund te jete futur virusi? A mundem ta heq? N`cpanel i kam bere scan antivirusit te hostit por se kap dot. A mund ta heq disi kete virus apo s'mundem fare?

Ja shiheni se si me del:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-01-2008 mė 15:06
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Problem me azhurnimin e antivirusit NOD32

Pershendetje,
    si ja kaloni...?
    Mund te me ndihmoni ta zgjidh kete problem...?

Deri para 2 dite NOD32 e bente update-at vet [automatically], me nuk po mi ben, me thot qe nuk ka nevoje per update...

(pse bera ndryshime qe me spo i ben:
    eshte se morra nje virus dhe ai mi prishi disa programe mendova qe me system restore do te rregullohen po kot, keshtu qe e prisha edhe antivirusin, mu desh ti riinstaloj programet perseri...)

Mund te me ndihmoni, e kam provuar ta riinstaloj, e kam fshire nga direktorite, edhe nga regjistrat, po prap njejte...e me update manually e provova beri por updatat qe i gjeta ishin me 30 dhjetor, jo me te reja...
    Une po deshiroj qe ti ben NOD32 2.7 updatat vet...!!!
    Gjithe te mirat shendet...

Eyo logic shiko mos ke levizur te settings dhe shiko opsionin update atje duhet te jete nje vend ku lexon update ti mund ta kesh levizur dhe ta kesh bere MANULLY dhe ajo duhet AUTOMATICLLY..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Eyo logic shiko mos ke levizur te settings dhe shiko opsionin update atje duhet te jete nje vend ku lexon update ti mund ta kesh levizur dhe ta kesh bere MANULLY dhe ajo duhet AUTOMATICLLY..
    flm MorDor, por jo eshte e vendosur Automatic, por shikova edhe ne google ish duke shfaqur ky problem spo di...
    kur te klikoj te update me thot [Your version of NOD32 is up to date> No update necessary.] spo di po pres edhe prej tjerve ndoshta mund te me ndihmojne...

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    E njejta gje esht dhe me antivirusin tim, perderisa thot qe nuk esht e nevojshme te besh update, ti ske pse merakosesh

nuk mund te arrish te besh update dicka qe ska ku bazohet, normalisht ajo bente update cdo dit ose disa-her ne dit, dhe un update e fundit e kam me 02/01/08 - 13:06:26 PM

mua nuk me nxjerr asnje problem, thjesht tani qe kerkova te ndihmoj ty se kam te njejtin antivirus shof qe dhe mua me del e njejta gje

Nuk me duket per tu shqetsuar

Flori
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •