Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Tradhëti...tradhëti !

Roberti mblodhi duart dhe asnjë gjë nuk shprehu. Ndihej sikur qeni për të cilin kishte vënë bast jo vetëm që nuk fitoi, por doli edhe I fundit. C’zhgënjim !
    Me majën e këpucës disa herë fërkoi tokën, pastaj dheun e coi sërish mbi të dhe ju duk se tashmë gropa e vogël nuk ishte më, megjithëse dukej ende një shenjë. Pastaj aty vendosi shputën dhe forma e këpucës po I dukej aq e madhe. Ngriti sytë pas heshtjes dhe I drejtoi nëpër ajër, ndoshta për të fituar edhe pak kohë. Në atë moment nuk e kuptoi pse por I erdhi nëpër mend vetëm supa e ngrohtë e së ëmës që e priste në shtëpi. Cmenduri apo jo ? Kështu mendoi edhe Roberti. Më në fund vendosi ta lerë me aq atë moment aq të sikletshëm dhe shikimin e përqëndroi tek Marseli. Ai dukej sikur mezi e priste këtë dhe nëpër sy I lexohej qartë ankthi. Aty mendoi si nëpër mjegull : po sikur ti afrohej në fytyrë dhe me gjithë forcën që kishte ti lëshonte një ulerimë ?? Si mund të reagonte ai ? Ndoshta do të trembej në fillim, sepse do ti vinte fare e papritur. Roberti njihej si një njeri I qetë dhe pakkush mund ta parashikonte një të tillë shpërthim prej tij. Gati gati po I vinte për të qeshur me këtë ide, aq më tepër kur imagjinonte fytyrën e Marselit.
    …jo, nuk ishte kjo që duhej bërë ! E megjithëse kishte shumë dëshirë ta shmangte fare, dicka duhej bërë. Njerëzit bëjnë shumë më shumë për shumë më pak, jo më për një tradhëti të tillë që vinte erë. Këtë gjë e dinte mirë edhe Marseli, e dinte që c’ke me të ! Kjo I dallohej qartë tradhëtarit. Ai edhe në verë ishte I kuq, por sot ishte përflakur fare.
    Hihi…ai do fillonte të shfajësohej si dikur zyshes për detyrat dhe, të tillë skenë Roberti as që kishte dëshirë ta shikonte, megjithëse për të qeshur po I vinte sërish.
    Hodhi dhe një herë sytë poshtë si për të rifilluar gjithcka nga e para. Fati I tij I mirë që një makinë ju kaloi pranë. Rrota e saj mbi pellg shperndau pikla uji dhe xhinset e tij të bardha, u sperkatën deri në gju. Epo punë e madhe mendoi Roberti, për në shtëpi jam.
    - Roptë ku ti kesh ! – I bërtiti ai ndërkohë makinës që tashmë ishte shumë larg.
    Marseli sikur u clirua pak nga pozicioni I tij robotik dhe pas shumë minutash u duk sikur mori frymë. Sytë si hodhi fare nga pantallonat e tij blu xhins por vetëm kthehu kokën drejt makinës si për të konfirmuar të sharën e Robertit.
    E megjithatë këtu duhej të fillonin sërish, sepse sa më shumë koha ecte, aq më shumë erë vinte ajo gjëndje, aq më shumë erë vinte tradhëtia.

Roberti mblodhi duart dhe u bë gati të flasë. Ndihej sikur qeni për të cilin kishte vënë bast jo vetëm që nuk fitoi, por doli edhe I fundit. C’zhgënjim !

- Lamtumirë Marsel !

O Pratolin...

Diku ne nje teme me lart, te kam thene qe "je papagall i NitRoshit" ose je vete NitRoshi. Me kete tregim dhe menyre te shkruajturi, me perforcove bindjen, qe se paku shkruani nga i njejti kompjuter.

Nje fjali nga Plaku dhe Vajza...

dhe ashtu I lumtur, I ngerthyer nga pasioni leviz duart, per vizatuar renien e tingujve, per tu dashuruar me ta.
    ...dhe nje nga " Tradheti... (burra)"

Fati I tij I mirë që një makinë ju kaloi pranë. Rrota e saj mbi pellg shperndau pikla uji dhe xhinset e tij të bardha, u sperkatën deri në gju.
    ...apo ka dale gje ne mode, kjo "I-ja" e madhe ne mes te fjalise dhe qenkemi prapa bote ne te tjeret.

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Eshte opsion i vete wordit moj Pisha ! Ja tani qe po shkruaj ne forum drejtperdrejte nuk del ashtu.
    Por une postimet e mija i kam me copy paste, pasi i kam punuar mire e mire ne word.
    Me vjen te qesh qe deliron kaq shume rreth personit tim, por e perseris qe me vjen mire qe krahasimi behet ndermjet meje dhe Nitit !
    Te pershendes !

Po Belul, po...

P.s Te pakten zer mend per here tjeter, qe mund te genjesh veten, por jo qindra sy te tjere. Pak me intereson me ke e krahason veten, por mundohu te krijosh karakterin tendin, se keshtu behesh qesharak.

Gezuar vitin e ri, gjithsesi (me "i" te vogel, apo me "I" te madhe).
    Pershendetje
    PAlma

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Faleminderit per kritiken e arritur ndaj krijimit tim !

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga Pratolini Lexo Postimin
    Roberti mblodhi duart dhe asnjë gjë nuk shprehu. Ndihej sikur qeni për të cilin kishte vënë bast jo vetëm që nuk fitoi, por doli edhe I fundit. C’zhgënjim !
    Me majën e këpucës disa herë fërkoi tokën, pastaj dheun e coi sërish mbi të dhe ju duk se tashmë gropa e vogël nuk ishte më, megjithëse dukej ende një shenjë. Pastaj aty vendosi shputën dhe forma e këpucës po I dukej aq e madhe. Ngriti sytë pas heshtjes dhe I drejtoi nëpër ajër, ndoshta për të fituar edhe pak kohë. Në atë moment nuk e kuptoi pse por I erdhi nëpër mend vetëm supa e ngrohtë e së ëmës që e priste në shtëpi. Cmenduri apo jo ? Kështu mendoi edhe Roberti. Më në fund vendosi ta lerë me aq atë moment aq të sikletshëm dhe shikimin e përqëndroi tek Marseli. Ai dukej sikur mezi e priste këtë dhe nëpër sy I lexohej qartë ankthi. Aty mendoi si nëpër mjegull : po sikur ti afrohej në fytyrë dhe me gjithë forcën që kishte ti lëshonte një ulerimë ?? Si mund të reagonte ai ? Ndoshta do të trembej në fillim, sepse do ti vinte fare e papritur. Roberti njihej si një njeri I qetë dhe pakkush mund ta parashikonte një të tillë shpërthim prej tij. Gati gati po I vinte për të qeshur me këtë ide, aq më tepër kur imagjinonte fytyrën e Marselit.
    …jo, nuk ishte kjo që duhej bërë ! E megjithëse kishte shumë dëshirë ta shmangte fare, dicka duhej bërë. Njerëzit bëjnë shumë më shumë për shumë më pak, jo më për një tradhëti të tillë që vinte erë. Këtë gjë e dinte mirë edhe Marseli, e dinte që c’ke me të ! Kjo I dallohej qartë tradhëtarit. Ai edhe në verë ishte I kuq, por sot ishte përflakur fare.
    Hihi…ai do fillonte të shfajësohej si dikur zyshes për detyrat dhe, të tillë skenë Roberti as që kishte dëshirë ta shikonte, megjithëse për të qeshur po I vinte sërish.
    Hodhi dhe një herë sytë poshtë si për të rifilluar gjithcka nga e para. Fati I tij I mirë që një makinë ju kaloi pranë. Rrota e saj mbi pellg shperndau pikla uji dhe xhinset e tij të bardha, u sperkatën deri në gju. Epo punë e madhe mendoi Roberti, për në shtëpi jam.
    - Roptë ku ti kesh ! – I bërtiti ai ndërkohë makinës që tashmë ishte shumë larg.
    Marseli sikur u clirua pak nga pozicioni I tij robotik dhe pas shumë minutash u duk sikur mori frymë. Sytë si hodhi fare nga pantallonat e tij blu xhins por vetëm kthehu kokën drejt makinës si për të konfirmuar të sharën e Robertit.
    E megjithatë këtu duhej të fillonin sërish, sepse sa më shumë koha ecte, aq më shumë erë vinte ajo gjëndje, aq më shumë erë vinte tradhëtia.

Roberti mblodhi duart dhe u bë gati të flasë. Ndihej sikur qeni për të cilin kishte vënë bast jo vetëm që nuk fitoi, por doli edhe I fundit. C’zhgënjim !

- Lamtumirë Marsel !

nga e ke marr kete nga librat e enver hoxhes ??!!!!!!!

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    O Timi, arsyeto pak pastaj shfrehu !

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga Pratolini Lexo Postimin
    O Timi, arsyeto pak pastaj shfrehu !

ca te arsyetoj librin e enver hozhes ? hahaahahah

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Ka nje rrjedhshmeri qe te grish. Me pelqen zhvillimi hapesiror, sidomos ne fjalite e para (m'u duk sikur Roberti i dha tokes ngjyre kembesh). E gjithe pjesa eshte shtriqje qe trandet. Urime!

(Duke pritur nje poezi prej teje!)

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Te falenderoj Rebele !

Tinguj indiane
    pastaj shfaqen pemet
    dhe nje ujvare mes tyre

Arome vetmie
    ka edhe majmun pergjues
    por nga ata qe s’dine te flasin

Ende duket cepi i dhomes
    dhe celulari qe uleret…
    Mbylli te dy syte !

Tinguj indiane
    pastaj shfaqen pemet
    dhe nje ujvare mes tyre

Arome vetmie
    ka edhe majmun pergjues
    por nga ata qe s’dine te flasin

Ti tashme je zhdukur
    Perjetesisht….!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  2. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 09:36
  4. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09
  5. Tre tradheti + !
    Nga Jeans-boy në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-06-2002, 15:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •