Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 140
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Question

Citim Postuar më parë nga Glamorous Lexo Postimin
    Manjola Nallbani ka goje te flase per mafian e festivalit??? me ate kenge te cpifur qe kishte cuditem si arriti deri ne naten finale.

Olta Boka vajza fituese ishte 16vjec!!!
    C'rendesi ka kenga, rendesi ka qe i keputen zerin. Te isha une Manjola do kisha kerkuar demshperblim. Biles do i kerkoja gjyqeve qe te forconin RTSH te shpallnin te pavlefshme te gjithe garen, sepse nje artist u bojkotua dhe kjo krijon nje dizavantazh i cili prish gjithe integritetin e konkurimit.

Sikur edhe 0 pike te kishte marre si kenge, vetem fakti qe ja punuan ne kete forme, duhet ndeshkuar.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e erindi_al
    Anëtarësuar
    21-04-2006
    Postime
    183
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    Kenga e Olta Bokes ka qene me dinjotoze se cdo kenge tjeter ne kete palo Festival. Teksti ishte perkryer, zeri dhe muzika ishin ne koherence.
    Por popullit shqiptar u pelqen akoma turbofolku dhe tekstet bastarde me jo me do jo sme do jo ma dhive ne dashuri po une do hakmerrem e bajga te tilla.....
    Zamira Koleci na dashka nje kenge kosovare fituese sepse kjo perkon me situaten politike te kombit tone. Po kjo zonje qe na ka mbuh koken per 30 vjet me hymne dhe lavde ndaj Enver Hoxhes nuk e kupton qe Festivali eshte kompeticion artistik e asgje me shume..
    Po Rovena Dilo qe llap se bashku me ate Manjola Turbo Nallbano Folkun, le ta shtronin bycen e tyre nja nje vit rresht dhe te punonin me kengen e tyre e te mos kendonin pubeve per qefin e klienteles se tyre.
    Otla Boka u gjykua per veshjen sepse nuk nxori shale dhe cica perjashta. Vleresoheni kete more njerez sepse ajo me ate veshje respekton moshen e saj... E njejta gje dhe per make-up e thjeshte te saj sepse ka respekt per fytyren e saj pa komplekse.

Mosha e Oltes pse u ben cudi? Po teta Elsa kur fitoi festivalin sa vjec kane qene?? Po keto grate dhe plakat e festivalit le te kendonin pra me shume e te punonin per ate kenge qe ishte per ibret.

U tha qe Gjergj Xhuvani dhe Alban Skenderaj na qenkan korruptuar. Gjergji te pakten eshte i vetmi regjisor shqiptar qe prodhon dhe krijon. Ai nuk ka nevoje per leke. As Albani nuk ka nevoje per 1 milione leke.
    Mbase nevoje per leke ka patur Zamira Koleci... Mbase ka marre nje shume te papapme nga Kosovaret dhe tashme u ka dal llafit...

BRAVO OLTA, e meritoje kete titull sepse ti ishe me e mire. Ke fituar nje gare mes njkerezve te paafte dhe medioker..

Une iu mbeshtetem keti mendimi. Nuk kam asgje tjeter te shtoj.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    O njerez mjaft provokuat njerin tjetrin se skeni vesh per kenge,ndoshta keni vesh per kenget tallava tip Meda apo gazi.

Ne duhet te jemi krenar per kengen qe kendoj nje vajze shum e re dhe vertet kur e degjova kengen nga fillimi me rra ne vesh se vertet tingullon shume bukur edhe pse kenga eshte kenge e lehte Tipike Shqiptare me nje melodi te mrekullueshem me nje ze shum te bukur me tekstin shume te bukur do te thosha si perfundim me e mire nga ato tre te fundit qe kenduan ne festivalin EUROPIAN eshte njemij here me e mire.

Anjeza Shahini e zuri vendin e 8 ne eurosong kurse OLTA BOKA shpresoj qe te ngjitet ne vendin e pare ne EUROSONG 2008 dhe si perfundim urime dhe suksese me EUROVIZIONI 2009 TIRANA EUROSONG.

Kaq kisha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 18-12-2007 më 11:15

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

Anjeza Shahini arriti vendin e 7te me nje ze kumbues deri ne Hene e me kengen e Edmond Zhulalit, i cili eshte edhe kompozitori i kenges e cila u rendit e dyta padrejtesisht.

Olta do arrije vendin e 500te me kengen e Adrian Hiles ne Eurovizion. Mjafton te shikoni rezultatet e Ledines dhe Frederikut edhe pastaj te rikonsideroni konfidencen e tepruar.

Kur nuk ja arriti dot mezzo-sopranoja apo mezzo-tenori, do ja arrije kjo me zerin e saj si te keputur prej adoleshenteje?

S'do e vija doren mbi zjarr aq kollaj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 18-12-2007 më 12:47
    As qe du me dit!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Per mendimin tim, kjo eshte me e bukur.

http://www.youtube.com/watch?v=uPC6sW8rVnc
    Keto paskan qene pretendentet per çmim? Hahahahaha! Qesharake. Keto s'dine te kendojne. Ca duan keto ne 10 e pare njehere? Boooo!

Bravo Oltes! Me kenaqi me ate ze.
    Cuna(& goca) di kush ku te gjej kenget qe kenduan Elsa dhe Pirrua?(perveç forumit se ne youtube s'arrita t'i gjej)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-12-2007 më 13:07
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Keto paskan qene pretendentet per çmim? Hahahahaha! Qesharake. Keto s'dine te kendojne. Ca duan keto ne 10 e pare njehere? Boooo!

Bravo Oltes! Me kenaqi me ate ze.
    Cuna(& goca) di kush ku te gjej kenget qe kenduan Elsa dhe Pirrua?(perveç forumit se ne youtube s'arrita t'i gjej)

Ti po ti.Na shkrive.Por kur bo edhe si e zgjuara e shekullit.

Nejse per mendimin tim ka patur sabotim nga ana e Gjergj xhuvanit dhe A.Skenderajt(kur u bo dhe ky spordhjak te vleresoj kolose te muzikes sic eshte Manjola Nallbani).
    me habit fakti qe nje kenge vleresohet me piket maksimale nga 5 anetare te jurise merr 0 pike nga 2 anetare te tjere.Ketu dicka nuk shkon ,ose keto te peste jane jashtetoksore dhe se kane idene e muzikes ose keto dy te fundit kane merdhif nga trute.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

VOTAT PER OLTEN:

7 PIKE: Agim Krajka
    8 PIKE: Gjergj Leka
    8 PIKE: Baton Haxhia
    8 PIKE: David Tukiqi
    12 PIKE: Rudina Magjistari
    12 PIKE: Gjergj Xhuvani
    12 PIKE: Alban Skënderaj

VOTAT PER FLAKEN DHE DORUNTINEN:

12 PIKE: Agim Krajka
    12 PIKE: Gjergj Leka
    12 PIKE: Baton Haxhia
    12 PIKE: David Tukiqi
    9 PIKE: Rudina Magjistari
    0 PIKE: Gjergj Xhuvani
    0 PIKE: Alban Skënderaj

TURP!
    As qe du me dit!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Ti po ti.Na shkrive.Por kur bo edhe si e zgjuara e shekullit.
    Tani, meqe po e kerkon... po i shkoj deri ne fund mendimit tim. Ato ne radhe te pare s'dine te flasin shqip, kane ate"ô"-ne qe te heq totalisht vemendjen nga kenga dhe ta con tek gjuha e tyre. Se dyti, kane pamje ordinere, s'jane serioze. Shume tralala si tipe. Te pakoordinuara fare me njera-tjetren. Se treti, s'egziston asnje shanc me i vogel qe Shqiperia te perfaqesohet nga te tjere ne Eurosong ne emrin e saje. Shqipetaret e trevave te tjera pranohen, respektohen etj(me te drejte) ama politikisht dhe ekonomikisht jane entitet ne vete. Ne momentin qe shqiptaret etnike do sjellin te ardhurat e taksave ne Shqiperi, do kontribuojne si pozitivisht/si negativisht ne Shqiperi zyrtarisht, atehere mund te perfaqesojne Shqiperine.S'jemi ne pazar dhish ne Eurosong, ku cdonjeri nxjerr ne pazar ate ca do.
    Se katerti, Shqiperia mbeshtet politikisht shqipetaret etnike ama ne s'kemi nevoje qe per inatet e kosovareve me Serbet te ju japim festivalin dhe kur s'e meritojne ca inkopetenteve.
    Dhe me e rendesishmja: KETO NUK KANE KUALITETE VOKALE PER TE NA PERFAQESUAR SI SHQIPERI ASKUND!!!KENGA E TYRE NUK ESHTE FESTIVALI POR DISKOJE Nacionalistin shko e beje diku tjeter, jo ne art. Shqiperia ka perzier shqiptaret etnike ne gjitha aktivitetet kulturore, biles ju ka dhene cmime dhe kur s'e kane merituar, ama mos u mundoni te beni sundues ne shtepine e tjetrit. Fyeni nje kengetare qe e ka merituar plotesisht, vetem se doni te shfryni dufet tuaja ndaj probleme politike qe s'kane te bejne asgje me kengen. Pak respekt!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-12-2007 më 13:56
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Anjeza Shahini arriti vendin e 7te me nje ze kumbues deri ne Hene e me kengen e Edmond Zhulalit, i cili eshte edhe kompozitori i kenges e cila u rendit e dyta padrejtesisht.

Olta do arrije vendin e 500te me kengen e Adrian Hiles ne Eurovizion. Mjafton te shikoni rezultatet e Ledines dhe Frederikut edhe pastaj te rikonsideroni konfidencen e tepruar.

Kur nuk ja arriti dot mezzo-sopranoja apo mezzo-tenori, do ja arrije kjo me zerin e saj si te keputur prej adoleshenteje?

S'do e vija doren mbi zjarr aq kollaj!

Nuk ke vesh per kenge mos ja futni fjales palidhje, kenga ishte me e mire 100 here thash edhe me pare se ato tre festivalet e fundit qe fituan ishin kenget zeroooooooo LEDINA,LUISI,FREDERIKUishin zero kenge.

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    [
    QUOTE=.
    Shqipetaret e trevave te tjera pranohen, respektohen etj(me te drejte) ama politikisht dhe ekonomikisht jane entitet ne vete. Ne momentin qe shqiptaret etnike do sjellin te ardhurat e taksave ne Shqiperi, do kontribuojne si pozitivisht/si negativisht ne Shqiperi zyrtarisht, atehere mund te perfaqesojne Shqiperine.S'jemi ne pazar dhish ne Eurosong, ku cdonjeri nxjerr ne pazar ate ca do.
    Se katerti, Shqiperia mbeshtet politikisht shqipetaret etnike ama ne s'kemi nevoje qe per inatet e kosovareve me Serbet te ju japim festivalin dhe kur s'e meritojne ca inkopetenteve.
    Dufin dhe urrejtjen qe paske per nje pjese te Shqiperise po e tregoke ketu me kete shkrim.Po te jem une moderator ne kete forum te heq fare nga forumi.Sepse ti ofendon mbi 50 % te anetareve te ketij forumi.Do doja mos te merrem fare me ty personalisht por po te sqaroj nje gje.Pa paguar taksa Ardit Gjebrea shkon edhe udhehqe nje festival ne Kosove.Baton Haxhiu eshte anetare jurie.Gjith ato Jshqiptare nga Kosova dhe Maqedonia marrin pjese.Pse? apo per te plotesuar numrin e kengetareve.Sepse simbas teje ato smund te fitojne.Ti duhet ta dish njehere se Edmond Zhulali dhe Agim Doci jane te lindur dhe rritur brenda shtetit aktual shqiptar(pra nga Shqiperia),vetem interpretueset jane nga Kosova.Shume kenge ishin ne bashkpunim.
    Pse Shqiperine ne futboll e perfaqesojne rreth 40 % e futbollisteve nga Kosova (edhe pse spaguajn taksa).e shikon pra se ka mundesi te perfaqesohet Shqiperia ne Eurosong edhe nga shqiptare qe kane lindur jasht Shqiperise aktuale.Biles te jesh e sigurt se do ta perfaqesonin me mire se nje antishqiptare,sic je ti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga miki_al2001 : 18-12-2007 më 14:16
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  2. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  3. Festivali i Këngës në RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Festivali Folklorik i Gjirokastrës 2004
    Nga dodoni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 06:47
  5. Nga Festivali Kenges 2002
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 02:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •