Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 140
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Po te jem une moderator ne kete forum te heq fare nga forumi.
    Ti ca ben? Ti si "moderator" ketu po del ketu dhe me KERCENON mua per opinionet e mia personale?Ti qe vjen dhe me citon mua , pa te drejtuar asnje fjale, duke me fyer rende?Ti keshtu? Pa provoje dhe hiqme nga forumi!!! Me ty merrem ndryshe meqe qenkan punet keshtu. Pushka top t'u befte. Postimi im s'perban ASNJE ofeze, pse te dogji ty eshte problemi yt dhe sjellja jote e rendomte do kete pasoja!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-12-2007 më 14:24
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Festival Pa Prespektiv Dhe Kenga Sigurisht Me Koti Ska Ku Vete Me Kengetare Kalama Qe Do Na Perfaqesoj Dhe En Eurovizion

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Tani, meqe po e kerkon... po i shkoj deri ne fund mendimit tim. Ato ne radhe te pare s'dine te flasin shqip, kane ate"ô"-ne qe te heq totalisht vemendjen nga kenga dhe ta con tek gjuha e tyre. Se dyti, kane pamje ordinere, s'jane serioze. Shume tralala si tipe. Te pakoordinuara fare me njera-tjetren. Se treti, s'egziston asnje shanc me i vogel qe Shqiperia te perfaqesohet nga te tjere ne Eurosong ne emrin e saje. Shqipetaret e trevave te tjera pranohen, respektohen etj(me te drejte) ama politikisht dhe ekonomikisht jane entitet ne vete. Ne momentin qe shqiptaret etnike do sjellin te ardhurat e taksave ne Shqiperi, do kontribuojne si pozitivisht/si negativisht ne Shqiperi zyrtarisht, atehere mund te perfaqesojne Shqiperine.S'jemi ne pazar dhish ne Eurosong, ku cdonjeri nxjerr ne pazar ate ca do.
    Se katerti, Shqiperia mbeshtet politikisht shqipetaret etnike ama ne s'kemi nevoje qe per inatet e kosovareve me Serbet te ju japim festivalin dhe kur s'e meritojne ca inkopetenteve.
    Dhe me e rendesishmja: KETO NUK KANE KUALITETE VOKALE PER TE NA PERFAQESUAR SI SHQIPERI ASKUND!!!KENGA E TYRE NUK ESHTE FESTIVALI POR DISKOJE Nacionalistin shko e beje diku tjeter, jo ne art. Shqiperia ka perzier shqiptaret etnike ne gjitha aktivitetet kulturore, biles ju ka dhene cmime dhe kur s'e kane merituar, ama mos u mundoni te beni sundues ne shtepine e tjetrit. Fyeni nje kengetare qe e ka merituar plotesisht, vetem se doni te shfryni dufet tuaja ndaj probleme politike qe s'kane te bejne asgje me kengen. Pak respekt!!!!!!!
    Flm Blue Sky i kisha ne mendje ti thoshja une keto por ti i ke shprehur me mire se cdo ta beja une... Keto jane te verteta q e nuk i luan as topi; ky festival eshte nje gare vokali dhe jo gare pushkesh e qitjesh. Boll kemi zgjedhur mise per hir te patriotizmit, boll kemi dhene shume e shume gjera qe sdua ti permend tani per hire te ketij patriotizmi qe nje pale ka fituar dhe pala tjeter (kjo brenda kufijve) ka sakrifikuar...
    FLANGO MA NON FLECTO

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    Flm Blue Sky i kisha ne mendje ti thoshja une keto por ti i ke shprehur me mire se cdo ta beja une... Keto jane te verteta q e nuk i luan as topi; ky festival eshte nje gare vokali dhe jo gare pushkesh e qitjesh. Boll kemi zgjedhur mise per hir te patriotizmit, boll kemi dhene shume e shume gjera qe sdua ti permend tani per hire te ketij patriotizmi qe nje pale ka fituar dhe pala tjeter (kjo brenda kufijve) ka sakrifikuar...
    Eshte mese normale ajo qe shpreha mesiper. Cdo njeri me dy pare mend llogjikon ne nje forme te tille. Aty s'kane dalur te luftojne serbet, apo greket, apo di une se ke tjeter...aty kane dalur te shprehin aftesite e tyre vokale. Duan te na kthejne dhe aktivitetet kulturore ne nje lufte nacionaliste. Turp te ju vije!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 18-12-2007 më 14:29
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Me duket se ja kam thene dhe kryeforumistit Albo, Blu Sky: qe fjala Forum ne latinisht eshte vend i debateve te lira.... N.q.se ketu nuk shprehet mendimi le ta ndryshojne emrin ne nje Mein Kampf...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hero i Popullit : 18-12-2007 më 14:29
    FLANGO MA NON FLECTO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-12-2007
    Postime
    1
    Nje kengetare te fitoje cmimin e pare duhet me pare te flase rrjedhshem Shqip, e keshtu ato dy anebat nga Qosova, nuk dinin as te belbezonin Shqip e jo te flisnin. dmth kur mundoheshin te flisnin sikur mbllaciteshin, se sa per tekstin e kishin mesuar permendesh, e perseri stononin ne ekstrem. Plus ky eshte koncert Shqipetar e ne bote vetem nje shtet ka emrin Shqiperi, e jo qosovar, koqevar, dardanlesh apo cifut. bravo u qofte atyre anetareve te vertete te jurise nuk shiten nderin e vendit te pare te ketij festivali me parate e droges, krimit apo te mafjes koqevare. Ne Eurosong duhej dhe do te perfaqesohet Shqiperia e shqiptareve jo e zululuve apo mollutoneve te Qosoves.

RRofte Shqiperia e tanishme, poshte me morrat parazite kriminele e kanibale te Qosoves.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Nuk ke vesh per kenge mos ja futni fjales palidhje, kenga ishte me e mire 100 here thash edhe me pare se ato tre festivalet e fundit qe fituan ishin kenget zeroooooooo LEDINA,LUISI,FREDERIKUishin zero kenge.
    Oh, dhe ti sipas veshit tend perfekt per muzike po thua qe Olta na paska nje kenge njish?

Eshte nje kenge e shpifur mediokre qe nuk mbahet mend si fillon e si mbaron.

Te pakten me Ledinen akoma mbaj mend ti ti ta ti ti ta...edhe me Frederikun mbaj mend refrenin shume mire, ndersa me kengen e Oltes as qe di se nga t'ja filloj!

Dhe a e di pse? Sepse kjo kenge nuk ishte kenga fituese! Kjo kenge fitoi me matrapazllik! Dhe si e tille, nuk pi uje me asnje vend! Gjergj Xhuvani dhe Alban Skenderaj duhet te hetohen imtesisht, dhe i gjithe festivali duhet hedhur ne gjyq nga Manjola Nallbani...e cila u sabotua dhe zeri i saj nuk u degjua ne salle.

Per sa me takon mua, ky festival nuk eshte i vlefshem pasi rezultatet jane bazuar mbi korrupsion dhe sabotim. Juria nuk mund te kete vleresuar barazisht nese fonia ne njeren prej kengeve u sabotua dhe nuk u degjua!
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Olta Boka ka marrë pjesë këtë vit në konkurimin për " ethet e së premtes mbrëma" që së shpejti do të fillon të shfaqet në TOP CHANEL dhe ajo për shkakë të zërit të dobët është shkualifikuar nga juria Ciko, Kuke, Saraqi dhe kaqinari!
    Mësohet që ao ka hyrë vetëm në mesin e 30 -tave dhe hiq më shumë!
    Pra, këtu në këtë festival kishim të bënim pikerishtë me dy gangsterë të instrumentalizuar nga të huajtë.
    tashti, serbët kanë kërkau me çdo kushtë që Autoret e Këngës " marshi i UÇK-ës" ( Zhulali - Doqi" të pengohen me çdo kushtë.
    Sa për dy gocat shqiptare të Kosovës, Flaka e fletë mirë gjuhën ose më mirë me thënë më mirë se disa që shkruajnë për këtë gjë teksa Doruntina është vajza e ish- gazetarit Sportiv të RTP Osman Dishës, që jetojnë në Norvegji. Tekefundit, Doruntina dhe Flaka kishin këngën më të mirë në festival.
    A këtu asjeri s'po fletë për Zërin, pra Vokalin ngaqë për Vokal Manjolla Nallbani, Rovena Dilo, Mira Konqi, Redon Makashi... Eneda tarifa e ka dëshmuar këtë gjë.teuta kurti!
    ne nuk po flasim për Vokalin por për këngën dhe këngët e festivalit!
    sa për Vokal kanë për të mësuar akoma si Doruntina, Flaka, bebja me pelena Olta nga Diva Manjolla nallbani ose Rovena Dilo!
    Tjetër gjë, pse Rovena e kishte këngën e keqe të komponuar keq!
    pRA KËTU S'PO FLASIM PËR VLERAT E KËNGËTARIT POR TË KËNGËS!
    Sikurse që si është e mundur që pesë veta japin pikë maksimale prej tyre tre kompozitoret ( Ku mundë të matet pedofili Xhuvani me david Tukiqin) teksa pedofilet dhënë 12 pikë për një bebe teksa kënga që u vlersua nga Kompozitoret nga keta Pedofil s'mori asnjë pikë?
    Kënga e vetmja që e ka merituar ka qenë ajo e Edmond zhulalit!
    Kur e kam dëgjuar për herë të parë mendimi i parë që më është vërtitur në kokë ka qenë: O zot sa mirë do t'i flinte kjo këngë Anjeza shahinit!
    Po qe do kur në Juri ishin thirrur dy PEDOFIL: Xhuvani dhe Skenderaj!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga bipolar Lexo Postimin
    Nje kengetare te fitoje cmimin e pare duhet me pare te flase rrjedhshem Shqip, e keshtu ato dy anebat nga Qosova, nuk dinin as te belbezonin Shqip e jo te flisnin. dmth kur mundoheshin te flisnin sikur mbllaciteshin, se sa per tekstin e kishin mesuar permendesh, e perseri stononin ne ekstrem. Plus ky eshte koncert Shqipetar e ne bote vetem nje shtet ka emrin Shqiperi, e jo qosovar, koqevar, dardanlesh apo cifut. bravo u qofte atyre anetareve te vertete te jurise nuk shiten nderin e vendit te pare te ketij festivali me parate e droges, krimit apo te mafjes koqevare. Ne Eurosong duhej dhe do te perfaqesohet Shqiperia e shqiptareve jo e zululuve apo mollutoneve te Qosoves.

RRofte Shqiperia e tanishme, poshte me morrat parazite kriminele e kanibale te Qosoves.
    Ky jo te perjashtohet por edhe ti pshurrim ne ftyre nqs ka nderin me na kallxu se ku jeton.Per mendimin tem kenga e kenduar nga vajzat e kosoves ishte me e bukura dhe te habit se si Olta ka marre mesatarisht te njejtat pike nga te gjithe antaret e dy vajzat nga dy antar kan marre 0 pike.shpresoj qe te mos shkoj kjo kenge ne eurovizion por ta bejn nje tjeter

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Jam pro me disa nga mendimet e Blu_sky, edhe pse kjo e fundit merr superxhiro ndonjehere dhe si rrjedhoje humbet dhe argumentin

Mos i kaloni gjerat ne politike dhe aq me keq mos ofendoni krahina apo troje shqiptare. Ne kete forum nuk lejohen diskriminime te ketij lloji.

Per sa i perket vleresimit te kenges dhe kengetares, shikoni anen artistike te saj dhe mos nxirrni inate qe duhet t'i ndani me njerez te tjere e s'kane fare lidhje me 'nje kenge ne festival'.

Une them per aq kohe sa tipa si '50 cent' apo 'britney spears' shesin bileta per koncerte, cdo gje tjeter eshte e 'pranueshme'!

Temen po e mbyll sepse ka kaluar ne debate fare pa lidhje per 'Muziken Shqiptare'. Nq se doni te vleresoni Olten si kengetare, do ju lutesha te hapnit nje teme te re dhe Po, sigurisht te shprehnit fjalen e lire, por pa nderrhyre tek liria e tjetrit.

Pershendetje!

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Tema të Ngjashme

1. Festivali i 11-të në RTSH
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-12-2011, 06:55
  2. Festivali i kenges RTSH 2008
    Nga BvizioN në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 19:43
  3. Festivali i Këngës në RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  4. Festivali Folklorik i Gjirokastrës 2004
    Nga dodoni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 06:47
  5. Nga Festivali Kenges 2002
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 02:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •