Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 195
    rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Nuk e kam provuar,por ja perfytyroje nje cike sikur ajo e dashura jote te vije nje dite te te thote "SORRY I DASHURI IM POR ME DUKET SE GJITHCKA KA MBARUAR MIDIS NESH DHE NUK NDIEJ ME GJE PER TY ETJ, ETJ, "i dashuri SaS si do reagoje ti pa me thuaj?!
    RESPEKTE
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ka dhe raste pastaj ku ofendimet vin per te mbytur egoizmin e vet,per t'i mbushur mendjen vetes se t'i ishe ne rregull etj!

Ne shumicen e ndarjeve do thoja un kjo eshte arsyeja pse kalohet ne ofendime, dhe sidomos kur ke te besh me nje kryenec shqiptar. E them kete se ne pergjithesi djemte shqiptare (dhe vajzat nuk ngelen pas jo) e kan te veshtire thuajse te pamundur te pranojne faktin qe ajo nuk i pergjigjet dot me te njejten ndjenje, ose me sakte lidhja e tyre nuk ka ecur me te njetat hapa nga te dyja palet. Ketu pastaj vihen ne praktike diturite qe jan marre ne letersine shqipe, dhe larmishmeria e epiteteve eshte per tu mahnitur. Nje gje nuk kuptoj un se si deri dje dike qe e ke quajtur zemer, shpirt, xhan, jete etj etj ... pas ndarjes kthehet papritur ne te kunderten e ketyre?!?!?! Dike qe deri dje e ke puthur me gjithe shpirt, sot e peshtyn si te mos kishte qen asnjeher pjese e jetes tende ... marrezi!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Cdo ndarje ka nje lloj ofendimi sepse jo te dyja palet e mendojne ne te njejten menyre ndarjen e keshtu lind diskutimi e grindja. Per mendimin tim ofendimi ben me mire sepse me ane te ofendimit nxirret jashte gjith ai dufi e deshperimi e keshtu te pakten nuk ke me kusure ne nje te neserme, sepse duke bere tere ato ofendime i ke dhene fund atij kapitulli dashurie.
    Sidoqofte mendoj qe te gjith njerezit qe ofendojne e bejne vetem e vetem sepse ndihen te refuzuar e pse jo edhe te ofenduar nga personi qe kane pasur muaj apo vite me rradhe prane.
    Ofendimi pra justifikohet, e rendesishme eshte mos kaloj ne dramatike...

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    Nuk e kam provuar,por ja perfytyroje nje cike sikur ajo e dashura jote te vije nje dite te te thote "SORRY I DASHURI IM POR ME DUKET SE GJITHCKA KA MBARUAR MIDIS NESH DHE NUK NDIEJ ME GJE PER TY ETJ, ETJ, "i dashuri SaS si do reagoje ti pa me thuaj?!
    RESPEKTE
    ah moj bejbi
    me ato nerva e me ate merzitje qe do kesh po te ndahesh (larg qofte) do ofendosh dhe do ofendohesh.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    RESPEKTE
    atehere ti the qe e perfytyrove ??? apo jo ??? edhe une po te them qe une e thashe ne baze te perfytyrimit tim qe nje njeri qe e dua ose qe e kam dashur nuk mund te ofendoj ate qe kam dashur!!! pse duhet ta perfytyroj sipas perfytyrimit tend une kete situate kur kam perfytyrimin tim qofte edhe te gabuar !!! prandaj thashe ne fund qe jetes nuk i dihet edhe une qe them kshu ne situate te njejte me ata qe jane ndare mund te shkoj edhe ne ofendime !!! pekte !!! besoj se te sqarova disi ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Eda64
    Anëtarësuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    eda_19642000
    Postime
    104
    nga ndarja vjen ofendiminga pas ,sepse disa njerez jote gjith nuke bejn ato sepse ,nukeshte e then qe u ndava tani si burriapo gruaja ta ulimnjeri tjetrin nukeshte gje normale se ulkarakterin tend siperson si gruaja apoburriedhe ne qoftese ke te drejt te flasesh nukke pse ta ofendosh nuk u pajtuamme mendimin e njeritjetrit te jetojmdhe te krijojmfamilje bashk dhe kaq ,ska pse per me tej ,pra ofendojn te gjith atonjerez qe kajn karakter te ulet si femra ashtu dhe mashkulli,duan ta tregojn se keshtu apoashtu ta shfajtesojn vehten e tyre per mendimin timeshte gabim flm.

UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57
    mendimi im eshte ky:
    ta zëm se djaloshi e ka len vajzen sepse nuk e don me por ajo kuptohet eshte ende e dashuruar dhe kerkon ta kthej mbrapa te dashurin dhe ai qe nuk don te kthehet mbrapa fillon dhe shpif per te me pas edhe ajo ben te nejejten gje

ne jet ekzistojn 2 ndjenja kryesore DADHURIA dhe URREJTJA dhe pra kur nuk e don nje njeri ateher e urren
    <a
    href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga KaTaLiNa Lexo Postimin

ne jet ekzistojn 2 ndjenja kryesore DADHURIA dhe URREJTJA dhe pra kur nuk e don nje njeri ateher e urren
    Nuk jam fare dakort me ty....mund te ndahesh me dike qe ke dashur shume,mund te ofendoheni sepse nuk eshte e lehte te pranosh arsyet e ndarjes,mund te zhgenjehesh,mund te plagosesh,mund te vuash......po kurre nuk mund te urresh dike qe ke dashur ne te vertete...kjo eshte e pamundur!

Ne dashuri ka momente ku njerezit duhen dhe ka te tjera ku "urrehen",por kjo zgjat vetem pak,shume pak dhe nuk eshte tamam urrejtja me tere kuptimin e fjales...eshte dhimbja qe shprehim duke ju kundervene personit qe duam!

Shume thone qe po te ndaheshin nuk do te ofendoheshin kurre,une kete se besoj,pasi siç mund te jete dashuria e verber,ashtu eshte edhe dhimbja dhe pikerisht aty humbet arsyen dhe llogjiken!

Ju uroj te mos ta njihni!
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nuk jam fare dakort me ty....mund te ndahesh me dike qe ke dashur shume,mund te ofendoheni sepse nuk eshte e lehte te pranosh arsyet e ndarjes,mund te zhgenjehesh,mund te plagosesh,mund te vuash......po kurre nuk mund te urresh dike qe ke dashur ne te vertete...kjo eshte e pamundur!

Ne dashuri ka momente ku njerezit duhen dhe ka te tjera ku "urrehen",por kjo zgjat vetem pak,shume pak dhe nuk eshte tamam urrejtja me tere kuptimin e fjales...eshte dhimbja qe shprehim duke ju kundervene personit qe duam!

Shume thone qe po te ndaheshin nuk do te ofendoheshin kurre,une kete se besoj,pasi siç mund te jete dashuria e verber,ashtu eshte edhe dhimbja dhe pikerisht aty humbet arsyen dhe llogjiken!

Ju uroj te mos ta njihni!
    Ti ju kundërvike, po sikur edhe ai te kundërvihet...!

Përfundimi...!

UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anëtarësuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57
    jo nuk do ti kundrvihem ndoshta nuk do te kem arsye
    Ndryshuar për herë të fundit nga KaTaLiNa : 26-12-2007 më 13:26
    <a
    href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •