Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 195
    i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Sara_gr shpesh nuk eshte aq e lehte te falesh...
    kur ndahesh nga dikush qe do verbohesh nga dhimbja, e ngushellim i vetem ne ato caste eshte urrejtja per ate dhe alkooli. e ne ato momente dhimbjeje cdo moment i bukur, cdo fjale e sinqerte e tij mbulohet nga hidherimi dhe ideja e mashtrimit, mbyllesh ne vetvete duke u munduar qe ta urresh me shume dita-dites; e deri sa gjithcka te sqarohet brenda teje ti do vazhdosh ta urresh dhe ta duash njekohesisht...
    E verteta eshte se urrejtja (ndaj personit qe dashuron) eshte 2here me e dhimbshme se vete ndarja & ofendimet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 00:02
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Sara_gr shpesh nuk eshte aq e lehte te falesh...
    kur ndahesh nga dikush qe do verbohesh nga dhimbja, e ngushellim i vetem ne ato caste eshte urrejtja per ate dhe alkooli. e ne ato momente dhimbjeje cdo moment i bukur, cdo fjale e sinqerte e tij mbulohet nga hidherimi dhe ideja e mashtrimit, mbyllesh ne vetvete duke u munduar qe ta urresh me shume dita-dites; e deri sa gjithcka te sqarohet brenda teje ti do vazhdosh ta urresh dhe ta duash njekohesisht...
    E verteta eshte se urrejtja (ndaj personit qe dashuron) eshte 2here me e dhimbshme se vete ndarja & ofendimet...
    jam dakort me keto qe thua ti por un them se me e mir esht qe nje ndarje te behet me mirkuptim ta bisedosh me partenerin dhe kur shikoni qe nuk keni tjeter rrugzgjidhje ateher me mir esht ndarja nuk keni pse te arrini ne ofendime

Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Sara gr por kur te vjen papritmaz; merr vesh qe i dashuri te ka tradhetuar me dike, ose te thot ste dua me, etj. me thuaj ti si do reagoje, do e prisje gjithcka me gjakftohtesi?! sdo ndjeje nervozizem, merzi, sdo te dukej sikur gjithcka rreth teje u shkaterrua?! une keto kam ndjere, se di ne e ke provuar kete gje, por ta siguroj, qe kur je bukur e mire, e ndahesh papritur nuk eshte aq e thjeshte te ruash qetesine dhe gjakftohtesine...

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Sara gr por kur te vjen papritmaz; merr vesh qe i dashuri te ka tradhetuar me dike, ose te thot ste dua me, etj. me thuaj ti si do reagoje, do e prisje gjithcka me gjakftohtesi?! sdo ndjeje nervozizem, merzi, sdo te dukej sikur gjithcka rreth teje u shkaterrua?! une keto kam ndjere, se di ne e ke provuar kete gje, por ta siguroj, qe kur je bukur e mire, e ndahesh papritur nuk eshte aq e thjeshte te ruash qetesine dhe gjakftohtesine...
    patjeter qe dhe un ashtu do reagoja por thjesht do i jepja fund asaj lidhje sepse nje njeri qe te tradheton nuk ja vlen as per ta ofenduar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 00:03

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga Sara_gr Lexo Postimin
    patjeter qe dhe un ashtu do reagoja por thjesht do i jepja fund asaj lidhje sepse nje njeri qe te tradheton nuk ja vlen as per ta ofenduar.

Ky arsyetim me pelqen por si dihet asnjeher njeriut dhe ato raste mund te humbasesh dhe kontrollin.
    Un mendoj qe shkaku kryesor qe ndodhin ofendime te tilla esht sepse njeri nuk e pranon ndarjen nga partneri.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Njeriu = Qenie egoiste

Mendon vetem per veten edhe ne momentin qe ofendon !!! hunda perpjete nuk e le te shikoj pertej egoizmit te tij per pasoje vijne edhe ofendimet !!!
    ndienja ( egoizmi ) fiton mbi arsyen !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    Njeriu = Qenie egoiste

Mendon vetem per veten edhe ne momentin qe ofendon !!! hunda perpjete nuk e le te shikoj pertej egoizmit te tij per pasoje vijne edhe ofendimet !!!
    ndienja ( egoizmi ) fiton mbi arsyen !!!
    hmmm pra ti thua njeriun e mbyt egoizmi ee dhe humbet arsyen?????????
    po sikur te thoja kete tjtren une je dakort ti? QE MBASI NDAHESH ME NJE PERSON KUPTON VERTET CA MOTRE KA QEN AI DHE KA QEN PRAN TEJE VETEM PER INTERES,,,,,,,,,,,,,,, dashuria te verbon duke mos te lejuar te shofesh personin e vertet me te cilin je lidhur,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    nuk do e quaja humbje arsye por zgjim te saj,shef relitetin e prek ate deri ne lendim,prandaj.......................i thua ato qe vertet ai ose ajo meriton
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 24-10-2007 më 10:09
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    hmmm pra ti thua njeriun e mbyt egoizmi ee dhe humbet arsyen?????????
    po sikur te thoja kete tjtren une je dakort ti? QE MBASI NDAHESH ME NJE PERSON KUPTON VERTET CA MOTRE KA QEN AI DHE KA QEN PRAN TEJE VETEM PER INTERES,,,,,,,,,,,,,,, dashuria te verbon duke mos te lejuar te shofesh personin e vertet me te cilin je lidhur,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

nuk them qe e mbyt egoizmi ne te githa rastet bebushja !!! po them qe del ne origjinen e vet ne situata te caktuara kur ndienja ( egoizmi ne kete rast ) fiton mbi arsyen !!! ai qe mendon se eshte lene pa te drejte preket ne seder edhe shan por kjo e share nuk eshte e logjikshme pasi jeni ndare tashme !!! pra e arsyeshme eshte mos ofendosh mos shash por fiton ajo ndienja qe te fitosh sedren e lenduar dhe shan ndonese kjo nuk eshte e arsyeshme !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ka pas raste kur ndarjet kane shkuar deri ne vrasje ose vetvrasje,keshtu qe mos u habisni nese disa persona pasi ndahen arrin ne banalitet!
    Per mendimin tim nje person kur e ndjen veten te perdorur nga partnerja/i ka dhe te drejte t'a ofendoje ate,ne rast se ai/ajo partner ka sakrifikuar shume per ate,dhe nuk i vleresohet!Per mendimin tim nuk ka te bej,nese nje person eshte i matur,i edukuar,etj dhe atehere ai nuk shan,por varet sa i/e dashuruar ka qene dhe sa i shfrytezuar eshte ndjere pas ndarjes!

Ka dhe raste pastaj ku ofendimet vin per te mbytur egoizmin e vet,per t'i mbushur mendjen vetes se t'i ishe ne rregull etj!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ka pas raste kur ndarjet kane shkuar deri ne vrasje ose vetvrasje,keshtu qe mos u habisni nese disa persona pasi ndahen arrin ne banalitet!
    Per mendimin tim nje person kur e ndjen veten te perdorur nga partnerja/i ka dhe te drejte t'a ofendoje ate,ne rast se ai/ajo partner ka sakrifikuar shume per ate,dhe nuk i vleresohet!Per mendimin tim nuk ka te bej,nese nje person eshte i matur,i edukuar,etj dhe atehere ai nuk shan,por varet sa i/e dashuruar ka qene dhe sa i shfrytezuar eshte ndjere pas ndarjes!
    Endless jam shume dakort me keto qe thua ti pak me lart, sic e kam thene edhe pak me lart. njeriu ne disa momente te tilla, kur eshte i vrare, e harron edukaten edhe gjithcka, sepse nuk eshte e lehte te te perdorin...
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 00:03

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •