Close
Faqja 17 prej 36 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 353
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Ti nuk merr vesh asgje edhe te tregova se ju edhe ajetet e Kuranit i jepni shpjegime si keni qejf e lere me disa postimeve te mia.

U pa se kush po genjen ti the se une e mohoj agjerimin dhe namazin te pyeta ku shkruajta ashtu ti nuk din te pergjegjesh.

E ndryshove kahjen e bisedes me nje postim tim ku aty nuk mund te gjejsh askund shirk vetem mashtrime me fjalet e tua.
    Mos harroni se edhe Muhamedi a.s edhe muslimanet kane bere lutje Allahut edhe kur kane qene te varrezat . Normal elita islame nuk ka nevoje te kerkoj shefat nga te tjeret por ne muslimanet e thjesht kemi nevoje te kerkojm shefat?.

Allahu po thote ne Kuran se Muhamedi a.s eshte derguar si meshire per te gjitha krijesat ; me siguri 1000000%edhe ata qe e pasojn Muhamedin a.s jane meshire per te gjitha krijesat;

Besimtaret e vertet nuk largohen nga meshira e Allahut por afrohen gjithnje ma afer .Vetem vehabistat sadamistat ,talibancat largohen nga meshira e Allahut.

Hajt te shikojm se çka po i perzien fjalet tash.

Ate qafirllakun mbaje per vehte dhe shoqerine tende ,ende ska dale askush t'me thote ne kater sy ashtu ? e sa per internet ka trima shume si ti.

Ndash me fol per ato pak qime qe ike lshu ne mjekerr flasim se nuk po dua ta prishi temen.
    SI TE MOHOJSHE DIQKA NE FEJEN E ALL-LLAHUT XH.SH DIHE QE I KE MOHU KREJTE ME AGJERIM ME NAMAZ ME KREJTE TJERAT

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga bessycool Lexo Postimin
    haver as hadihtet Muhamedit a.s nuk jan ne kuran po Muhamedi a.s na ka than me nje adith leshoni mjekrrat dalloji prej idhujtarve

kurani snaj ka tregu po naj ka tregu MUHAMEDI A.S

SA PER OFENDIME KUSH TA KUNDERSHTON FEJEN ISLAME UNE E OFENDOJ
    o njeri ti per mua mos u ndal me ofendime po kjo nuk eshte rruga e islamit .
    ofendo ti por ofendo me shkoll nese dikush thot qe feja muslimane nuk eshte fe e vertet ti bjeri faktet prej Kur'anit po edhe nese ateher ata nuk binden lej more te bejn qka te duan nuk na hyn ne pune neve qka mendojn ata .

Sa per hadithe edhe un i besoj vetem atyre qe perputhen me Kur'anin .
    Ta bejme nje krahasim te vogel me fejen e me biblen : ne bibel eshte futur dora e njeriut dhe e ka ndryshuar sipas qejfit te tij . Ne Kur'an kjo nuk mund te ndodh sepse zoti gj.sh e ruan ate .
    Sipas mendimit tim ate qe jan duke e zbehur imazhin e fese islame jan pikerishte hadithet qe thirrin per sulme vetvrasese

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga bekim prushi Lexo Postimin
    kerkan nuk e shaj po kur ta kundershtojne fejen une i shaj se me fakte spo pranojne e me te shajtme nashta ndalen

kur'ani sna ka than mi leshu mjekrrat po na ka than Muhamedi a.s mu dallu prej idhujtarve prej qafirave qka e kundershtojne fejen e ALL-LLAHUT XH.SH
    po te thom edhe ty si atij me lart bene qka te duash se eshte pun per ty po nese je musliman i mir nuk do te beje nje gje te till , sespse nje musliman i mir nuk bjen pre e ofendimeve te huaja dhe kjo eshte menyra me e mir e anashkalimit te tyre .

Bene te pyes diq sa je i sigurt qe keto hadhithe jan te verteta ku shum jo shum po me shum se teper jan fallce ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    po te thom edhe ty si atij me lart bene qka te duash se eshte pun per ty po nese je musliman i mir nuk do te beje nje gje te till , sespse nje musliman i mir nuk bjen pre e ofendimeve te huaja dhe kjo eshte menyra me e mir e anashkalimit te tyre .

Bene te pyes diq sa je i sigurt qe keto hadhithe jan te verteta ku shum jo shum po me shum se teper jan fallce ?

haver edhe ti po te tham sikur te tjerve ma heret

o haver juve kemi pru ajete te kuranit fam larte po skan besu juve kemi pru edhe hadithe te Muhamedit a.s skan besu kan kundershtu tash ja kam fillu edhe une me kundershtu

une i kam lexu hadithet origjinale e ti e ju tjerte i paski lexu fallc

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    o njeri ti per mua mos u ndal me ofendime po kjo nuk eshte rruga e islamit .
    ofendo ti por ofendo me shkoll nese dikush thot qe feja muslimane nuk eshte fe e vertet ti bjeri faktet prej Kur'anit po edhe nese ateher ata nuk binden lej more te bejn qka te duan nuk na hyn ne pune neve qka mendojn ata .

Sa per hadithe edhe un i besoj vetem atyre qe perputhen me Kur'anin .
    Ta bejme nje krahasim te vogel me fejen e me biblen : ne bibel eshte futur dora e njeriut dhe e ka ndryshuar sipas qejfit te tij . Ne Kur'an kjo nuk mund te ndodh sepse zoti gj.sh e ruan ate .
    Sipas mendimit tim ate qe jan duke e zbehur imazhin e fese islame jan pikerishte hadithet qe thirrin per sulme vetvrasese

haver sa i perket bibles e inxhilit i kan ndrishu krejte krishterte e qafirat qka kan dashte me shku vet kan shkru per jesuzin bibla nuk ashte me qato fjal kur ja kan dhan xhibrili Musait a.s i kan ndrishu

sa juve perket haditheve qe po mendon qe po thirrin vetem per vetvrasje ato nuk jan te verteta ashte veq imagjinat e jotja ajo haver edhe nese ka shkru najkush asi hadithe ti mos puno sipas qatyre haditheve po puno sipas aditheve te njeriut me te mir Muhamedit a.s.

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707

Xhamia, me sa e di une, nuk ka hadithe qe thirrin per sulme vetevrasese as edhe nje. Nese ti e di ndonje, sille ta shoh se jam kurioz.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    Xhamia, me sa e di une, nuk ka hadithe qe thirrin per sulme vetevrasese as edhe nje. Nese ti e di ndonje, sille ta shoh se jam kurioz.

xhami po fol me imaxhinata po imaxhinon shum se hadithet jan per vetvrasje

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Citim Postuar më parë nga bekim prushi Lexo Postimin
    haver sa i perket bibles e inxhilit i kan ndrishu krejte krishterte e qafirat qka kan dashte me shkru vet kan shkru per jesuzin bibla nuk ashte me qato fjal kur ja kan dhan Xhibrili Musait a.s i kan ndrishu.
    E ke pshtjell krejt bekim. Bibla perbehet prej dy pjeseve: Tewratit dhe Inxhilit.
    Ti po thua: "sa i perket Bibles e Inxhilit" ndersa ajo eshte nje, e njejta Bibla=Inxhil

Hebrejt e kan vetem Tewratin kurse te krishteret i kan te dyjat dhe e quajn Bibel

Zeburi i eshte dhene- Davudit

Tewrati i eshte dhene- Musait

Inxhili i eshte dhene- Ises.

Ti e perzive Jezusin me Musain. Xhibrili ia ka dhene Isait dhe jo Musait sepse Musai fliste direkt me Zotin dhe eshte i vetmi qe ka folur pa ndermjetesim. Shum po ngutesh. Edhe ne nje forum tjeter keshtu pate vepruar. Mos merr persiper t'i spjegosh gjanat qe si njeh mire se nuk po kuptohesh mandej.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga alko71 Lexo Postimin
    E ke pshtjell krejt bekim. Bibla perbehet prej dy pjeseve: Tewratit dhe Inxhilit.
    Ti po thua: "sa i perket Bibles e Inxhilit" ndersa ajo eshte nje, e njejta Bibla=Inxhil

Hebrejt e kan vetem Tewratin kurse te krishteret i kan te dyjat dhe e quajn Bibel

Zeburi i eshte dhene- Davudit

Tewrati i eshte dhene- Musait

Inxhili i eshte dhene- Ises.

Ti e perzive Jezusin me Musain. Xhibrili ia ka dhene Isait dhe jo Musait sepse Musai fliste direkt me Zotin dhe eshte i vetmi qe ka folur pa ndermjetesim. Shum po ngutesh. Edhe ne nje forum tjeter keshtu pate vepruar. Mos merr persiper t'i spjegosh gjanat qe si njeh mire se nuk po kuptohesh mandej.

te gjitha kto libra qe po i ceki tash ALL-LLAHU XH.SH i ka dergu permes melekut te fuqishem xhibrilit a.s

libri i par qe ashte zbrit ashte

zeburi qe ju ka dhan Davidit a.s ja ka dergu xhibrili a.s

libri tjeter BIBLA ju ashte dhen Musait a.s edhe ket liber xhibrili a.s ja ka pru prej qjellit

tana libri tjeter inxhili ju ashte dhan isait a.s edhe kta xhibrili a.s e ka zbrit prej qjellit

edhe ne funde kurani ma i miri qe ju ka dhan MUHAMEDIT A.S QE JA KA PRU XHIBRILI A.S EDHE KA QEN I PRANISHEM NE SHPELLEN EDHE ALL-LLAHU XH .SH

KTO JAN KATER 4 LIBRA TE ZBRITRA PREJ ALL-LLAHUT XH.SH NEPERMJET XHIBRILIT A.S

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    ........................................

Faqja 17 prej 36 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •