Close
Faqja 16 prej 36 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 353
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    bekim nese je musliman nuk duhesh te ofendosh askend sepse kjo nuk eshte ne natyren e islamit .
    Nese do ti ofendosh te tjeret ofendoj me fakte dhe kjo menyra me e mir dhe do ti shaktosh me shum sesa duke e shar

per mjekren edhe un mendoj se nuk eshte obligim sepse nuk ceket ne kur'an

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    As per lutje nuk kam thene se duhet ti lutesh ndonje Imami por ju jeni qe i pergenjeshtroni edhe fjalet e Kuranit e lere me te miat .
    Qe çfare musliman jeni ju .

Si gjithmone veçse me rrena dhe mashtrime ju raca vehabite.
    Lexoje me posht genjeshtar, ngele duke genjyer njerezit ne forum,

Citim Postuar më parë nga only truth
    Ka shume dallim berja e nje lutje Allahut tek nje varr i ndonje evliaja me pershkruarjen shok Allahut ,edhe kjo lutje nuk eshte e ndaluar perkundrazi mund te jete e preferuar.
    Nje njeri qe shkon tek nje varreze (tyrbe) dhe i kujton te dashurit e Allahut ben nje lutje Allahut dhe kerkon shefatin prej atyre qe jane afer me Allahun si mund te jete e keqe. Mendoni se me kete e keni hidherimin e Allahut apo Allahu do te jete i kenaqur.Une mendoj se Allahu eshte i kenaqur kur i respektohen ata qe ai i don
    Shiko dhe linjen http://www.forumishqiptar.com/showth...t=85958&page=2

Lexoje alko71, lexoje, qafirin tek posti 27

only, ketheu Allahut me pendim, dhe hiq dore nga rruga e shkaterimi, Allahu i nxit njerzit ti kethehen Atij me pendim

.....Thuaj, o robrit e Mi, qe e keni ngarkuar veten me mekate, mos e humbni shpresen te Allahu, vertet ai i fale te gjitha mekatet.......

Pra para se te vij vdekja, ketheju Zotit tend me pendim
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 08-12-2007 më 20:31

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga Khani Lexo Postimin
    Lexoje me posht genjeshtar, ngele duke genjyer njerezit ne forum,

Shiko dhe linjen http://www.forumishptar.com/showthre...t=85958&page=2

Lexoje alko71, lexoje, qafirin

only, ketheu Allahut me pendim, dhe hiq dore nga rruga e shkaterimi, Allahu i nxit njerzit ti kethehen Atij me pendim

.....Thuaj, o robrit e Mi, qe e keni ngarkuar veten me mekate, mos e humbni shpresen te Allahu, vertet ai i fale te gjitha mekatet.......

Pra para se te vij vdekja, ketheju Zotit tend me pendim
    Ti nuk merr vesh asgje edhe te tregova se ju edhe ajetet e Kuranit i jepni shpjegime si keni qejf e lere me disa postimeve te mia.

U pa se kush po genjen ti the se une e mohoj agjerimin dhe namazin te pyeta ku shkruajta ashtu ti nuk din te pergjegjesh.

E ndryshove kahjen e bisedes me nje postim tim ku aty nuk mund te gjejsh askund shirk vetem mashtrime me fjalet e tua.
    Mos harroni se edhe Muhamedi a.s edhe muslimanet kane bere lutje Allahut edhe kur kane qene te varrezat . Normal elita islame nuk ka nevoje te kerkoj shefat nga te tjeret por ne muslimanet e thjesht kemi nevoje te kerkojm shefat?.

Allahu po thote ne Kuran se Muhamedi a.s eshte derguar si meshire per te gjitha krijesat ; me siguri 1000000%edhe ata qe e pasojn Muhamedin a.s jane meshire per te gjitha krijesat;

Besimtaret e vertet nuk largohen nga meshira e Allahut por afrohen gjithnje ma afer .Vetem vehabistat sadamistat ,talibancat largohen nga meshira e Allahut.

Hajt te shikojm se çka po i perzien fjalet tash.

Ate qafirllakun mbaje per vehte dhe shoqerine tende ,ende ska dale askush t'me thote ne kater sy ashtu ? e sa per internet ka trima shume si ti.

Ndash me fol per ato pak qime qe ike lshu ne mjekerr flasim se nuk po dua ta prishi temen.

CEO of QuestionAnswerism Maska e Admir Masurica
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga bekim prushi Lexo Postimin
    nuk kam aspak respekte kunder qafirav qe ma kundershtojne fejen time

i tham vetit musliman se jam musliman po kur te kundershton ti skam respkte as pak jo veq per ti po kush te kundershton ne fejen e ALL-LLAHUT XH.SH skam respekte e shaj e ofendoj

o haver po qato qafira qka e kan gjujte serbin veq jan tu marr pare edhe dikur hecin per amerik edhe te lajne ti i mushin gjepat me pare edhe shkojne ne amerik po ti jet me social

edhe kqyre sa shqiptarin e kan vra ushtria amerikane ne kosov
    shkruje adressen paypal tende keshtu ti qoj nje 10$ pastaj mundesh me blejt nje jete te re sepse tye agës i paske ngjit,ne wahabistan...

CEO of QuestionAnswerism Maska e Admir Masurica
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    bekim nese je musliman nuk duhesh te ofendosh askend sepse kjo nuk eshte ne natyren e islamit .
    Nese do ti ofendosh te tjeret ofendoj me fakte dhe kjo menyra me e mir dhe do ti shaktosh me shum sesa duke e shar

ki djali nuk kishte kur fare respekti ndaj te tjereve,islami eshte feja e paqes qe respekt fejat te tjerra dhe nuk eshte feja qe lejon te ofendojsh dikend.
    Familja jeme jan ba para dy qin viteve mohamedan,prej atherit te gjithe jan kanë ne hadj.
    Ki djali mbas se e ka krye kursin informatik,bonë kommenta pa kur fare koherenc.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga bekim prushi Lexo Postimin
    o haver ti nuk e ke than te verteten ma i pari e ke kundershtu mjekrren e tana i thu ktina pse po rren jo haver kur te rrejsh i pari nuk ka mi than kurkujan qe ke rrejte
    Ani haver ku e kundershtova une mjekrren , ku e zbulove ti kete.

Postimi im ishte se nuk i besoj atij hadithi sidomos ne ate menyre si e paraqitni ju edhe ma ne fund ju thash se pergjigjja ma e mira mu duk pegjegjeja e Alko 71.

Nuk jam kunder mjekrres ne asnje menyre ,te gjithe pejgamberet ,elita muslimane , evliat ,dijetaret e medhej kane pasur mjekerr .

Nuk do te thote me sa di une se te gjithe kta çka i permenda me siper se gjithmone kane pas mjekerr.
    Nuk kam degjuar kurr ndonjeher qe Muhamedi a.s e ka bere katastrofe pse disa nga muslimanet e asaj kohe nuk kane pasur mjekerr
    Vjen nje kohe ku besimtari e vendos edhe mjekrren ta leshoj , secili besimtar e ka kohen e tij ku ai i merr vendimet se çka do te bej ,jane disa gjera edhe private .

Edhe mos me pas mjekerr nuk eshte aç katastrofe si po e paraqitni ju sidomos ne kete kohe dhe rrethana ne te cilen ne po jetojm.

Isha dhe jam kunder atij hadithit se mendoj nuk eshte ashtu si po thuhet.
    Ka nga pabesimtaret lloj lloj mjekrra e si me u dalluar ne nga ata ,faktet jau sollem edhe me foto .Te mos harrojm se edhe arabet pabesimtar te asaj kohe kane pas lloj lloj mjekrrash.
    Fjala e Muhamedit eshte e drejte dhe e sakte se kush i ka ndryshuar masandej dhe per çfare arsye eshte diçka tjeter.

Nuk eshte puna veçse me jau ba rafsh gjithmone çka te sillni ne forum ne veçse me thene amin. Mendoni edhe per argumentet e te tjerve qe nuk po perputhen me ato argumente qe po i sillni ju.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ti nuk merr vesh asgje edhe te tregova se ju edhe ajetet e Kuranit i jepni shpjegime si keni qejf e lere me disa postimeve te mia.

U pa se kush po genjen ti the se une e mohoj agjerimin dhe namazin te pyeta ku shkruajta ashtu ti nuk din te pergjegjesh.

E ndryshove kahjen e bisedes me nje postim tim ku aty nuk mund te gjejsh askund shirk vetem mashtrime me fjalet e tua.
    Mos harroni se edhe Muhamedi a.s edhe muslimanet kane bere lutje Allahut edhe kur kane qene te varrezat . Normal elita islame nuk ka nevoje te kerkoj shefat nga te tjeret por ne muslimanet e thjesht kemi nevoje te kerkojm shefat?.

Allahu po thote ne Kuran se Muhamedi a.s eshte derguar si meshire per te gjitha krijesat ; me siguri 1000000%edhe ata qe e pasojn Muhamedin a.s jane meshire per te gjitha krijesat;

Besimtaret e vertet nuk largohen nga meshira e Allahut por afrohen gjithnje ma afer .Vetem vehabistat sadamistat ,talibancat largohen nga meshira e Allahut.

Hajt te shikojm se çka po i perzien fjalet tash.

Ate qafirllakun mbaje per vehte dhe shoqerine tende ,ende ska dale askush t'me thote ne kater sy ashtu ? e sa per internet ka trima shume si ti.

Ndash me fol per ato pak qime qe ike lshu ne mjekerr flasim se nuk po dua ta prishi temen.

Ik mushrik, gjenjeshtar, ngele me genjeshtra, mashtrues

JUVENTUS 4 EVER THE BEST Maska e bessycool
    Anëtarësuar
    04-09-2006
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    417

haver as hadihtet Muhamedit a.s nuk jan ne kuran po Muhamedi a.s na ka than me nje adith leshoni mjekrrat dalloji prej idhujtarve

kurani snaj ka tregu po naj ka tregu MUHAMEDI A.S

SA PER OFENDIME KUSH TA KUNDERSHTON FEJEN ISLAME UNE E OFENDOJ
    I will always remember the girl next door .........!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Ani haver ku e kundershtova une mjekrren , ku e zbulove ti kete.

Postimi im ishte se nuk i besoj atij hadithi sidomos ne ate menyre si e paraqitni ju edhe ma ne fund ju thash se pergjigjja ma e mira mu duk pegjegjeja e Alko 71.

Nuk jam kunder mjekrres ne asnje menyre ,te gjithe pejgamberet ,elita muslimane , evliat ,dijetaret e medhej kane pasur mjekerr .

Nuk do te thote me sa di une se te gjithe kta çka i permenda me siper se gjithmone kane pas mjekerr.
    Nuk kam degjuar kurr ndonjeher qe Muhamedi a.s e ka bere katastrofe pse disa nga muslimanet e asaj kohe nuk kane pasur mjekerr
    Vjen nje kohe ku besimtari e vendos edhe mjekrren ta leshoj , secili besimtar e ka kohen e tij ku ai i merr vendimet se çka do te bej ,jane disa gjera edhe private .

Edhe mos me pas mjekerr nuk eshte aç katastrofe si po e paraqitni ju sidomos ne kete kohe dhe rrethana ne te cilen ne po jetojm.

Isha dhe jam kunder atij hadithit se mendoj nuk eshte ashtu si po thuhet.
    Ka nga pabesimtaret lloj lloj mjekrra e si me u dalluar ne nga ata ,faktet jau sollem edhe me foto .Te mos harrojm se edhe arabet pabesimtar te asaj kohe kane pas lloj lloj mjekrrash.
    Fjala e Muhamedit eshte e drejte dhe e sakte se kush i ka ndryshuar masandej dhe per çfare arsye eshte diçka tjeter.

Nuk eshte puna veçse me jau ba rafsh gjithmone çka te sillni ne forum ne veçse me thene amin. Mendoni edhe per argumentet e te tjerve qe nuk po perputhen me ato argumente qe po i sillni ju.
    o haver ti me hadithe te Muhamedit a.s po ban hajgare jo haver mos ban hajgare se duhet te kemi kujdes kur ti lexojme hadithet e Muhamedit a.s une i kam lexu hadithet edhe i kam pa edhe i kam mesu se qysh ka than per mjekerr edhe ti po kundershton hadithin e Muhamedit a.s die se je te kundeshtu edhe krejte fejen islame edhe krejte muslianet ne bot edhe vetin edhe pejgaberet tjer qe kan qen para Muhamedit a.s.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    180

kerkan nuk e shaj po kur ta kundershtojne fejen une i shaj se me fakte spo pranojne e me te shajtme nashta ndalen

kur'ani sna ka than mi leshu mjekrrat po na ka than Muhamedi a.s mu dallu prej idhujtarve prej qafirave qka e kundershtojne fejen e ALL-LLAHUT XH.SH

Faqja 16 prej 36 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pergjigje ndaj atyre qe jane kundra Medh'hebeve.
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 04-10-2009, 05:34
  2. Ligjeratat e cilit dijetar shqiptar i ndegjoni me shum
    Nga AnaH_M në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 418
    Postimi i Fundit: 30-09-2009, 15:54
  3. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  4. Vendimi i fesë mbi mjekrrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 25-01-2009, 09:12
  5. Të jesh prind-është obligim, peshë dhe kënaqësi
    Nga Poeti në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 09:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •