Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pse ti prej londre po do ti tregosh xfiles qe gjindet ne itali se si qenka atje a?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
He de, e kthyem muhabetin tek rracat, se aty "shkelqejme" ne. Ai "ideal na bashkon".
Te tjeret faktore qe detyrojne rracen supreme te shqiptareve te lene vatrat e tyre e te vene hyzmeqare neper bote, te punojne per keto rraca te papastra, ato nuk na duhen.
Jashte teme, po shikoj "Jeopardy" ne televizor dhe m'u desh te nderpres postimin dhe fillin e mendimit se degjova fjalen "Kosove".
Pyetja qe (nen kategorine e gjuheve): "The language of Kosovo, this autonomous Serbian province is the same with this neighbouring muslim country"
"Bosnia" ia keputi nje konkurues, "Albania" tha nje me "i zguar".
Si qenka ne Itali a!!!!!!ne Itali ka dhe gjak mesap, gjak japig,gjak etrusk,gjak venet,si dhe gjaqe te tjera europiane,pra jane race e perzier.Por arabet nuk hyjne fare me racen Italiane,edhe pse arabet kane qene shekuj me pare ne sicilia dhe pjese te tjera te italise,ata nuk jane perzier kurre me vendesit.
Kush u ka faj qe Skenderbeu ne qender te Tiranes rri ne mes te erresires i padukshem ndersa ne krahun e djathte ka nje xhami te stolisur me drita qe vezullon si bredhi i Vitit te Ri.
Edi Rames nga xhepi im, -e jo i bashkise se mos u demtohet buxheti, -i jap 10 euro te mija sa per te vene ca poce - se kaq pune ka, por jo se mund ta shohin te huajt Skenderbeun e na shkon huq gjithe politika ckombtare qe po bejme e?
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 07-12-2007 më 21:22
Aeneas Dardanus
augusta, me mjafton nje shikim per te kuptuar se çfare rrace i perket nje njeri, ate pune bej per te kaluar kohen rruges per ne pune ose per ne shkolle, sa here syte e mi kapin pamje nga turma. Nuk eshte vetem ngjyra e lekures qe ka te beje me rracen, jane nje sere tiparesh qe te gjitha percaktojne se ciles kategori i perket. Sicilia ? si mbupa te zinj i ke plot, arabi rrace e poshter, do ndyj vendin ku shkel duke lene mbeturinat e veta gjenetike. Ne Spanje gjithashtu.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 07-12-2007 më 21:34
Lere augusten b se qenka bere nervozneser.
Aeneas Dardanus
hahahahahaha xfiles ce qualcuno che crede di essere LUPUS!!!!!!!!
PS.pershendetje xfiles
Ndryshuar për herë të fundit nga augusta b : 07-12-2007 më 21:49
Krijoni Kontakt