Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 82
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Jo nuk dallohem fare jam belge 100% me shum dallaohen ne vendlindje
    por qka vyn kjo nese populli yt kercnohet ???
    njerzit e menqur e ulin tensionin .
    Nacionalizmi asht çmenduri asgje tjeter

shif budallakin e Milloshit ..e shfrytzuan e hudhen ....
    Tento t'ua mesosh kete "qytetareve te botes" se atjeshme "te civilizuar" sepse ne prej tyre i mesuam te gjitha pislleqet, nder tjera edhe keto. Ata vijne dhe mbjellin a-kulturen e tyre ketu ne e kemi per obligim t'ua dhurojme pak frutin.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Cfare shembulli ekstrem ndergjinori...cdo fjali vjen ere...ti marr nje per nje ti analizoj e di qe do behem pis,prandaj po e le me kaq.....
    s'te pelqeu ty? posi, se aty po me rreh mua se u nevrikose ti: nje anonim, nje hiç, nje fllucke sapuni !!!

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nese lidhen me "italian" mulat, qe nuk jane rrace e bardhe, po fa schifo(ta shpif).
    Ti duhet ta kesh vene re se gjysma italise, me shume ngjan me arab e ejgiptian se sa me te bardhe. A thua te jete rastesi qe i duan aq shume popujt e lindjes dhe ata me ngjyre? Jo, sepse robi ndihet me mire me rracen e vet.
    A ti ja fut kot ore... Na bere gjysmen e Italianeve, Arab... hahaha.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Pse ti prej londre po do ti tregosh xfiles qe gjindet ne itali se si qenka atje a?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    He de, e kthyem muhabetin tek rracat, se aty "shkelqejme" ne. Ai "ideal na bashkon".

Te tjeret faktore qe detyrojne rracen supreme te shqiptareve te lene vatrat e tyre e te vene hyzmeqare neper bote, te punojne per keto rraca te papastra, ato nuk na duhen.

Jashte teme, po shikoj "Jeopardy" ne televizor dhe m'u desh te nderpres postimin dhe fillin e mendimit se degjova fjalen "Kosove".

Pyetja qe (nen kategorine e gjuheve): "The language of Kosovo, this autonomous Serbian province is the same with this neighbouring muslim country"
    "Bosnia" ia keputi nje konkurues, "Albania" tha nje me "i zguar".

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Si qenka ne Itali a!!!!!!ne Itali ka dhe gjak mesap, gjak japig,gjak etrusk,gjak venet,si dhe gjaqe te tjera europiane,pra jane race e perzier.Por arabet nuk hyjne fare me racen Italiane,edhe pse arabet kane qene shekuj me pare ne sicilia dhe pjese te tjera te italise,ata nuk jane perzier kurre me vendesit.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    He de, e kthyem muhabetin tek rracat, se aty "shkelqejme" ne. Ai "ideal na bashkon".

Te tjeret faktore qe detyrojne rracen supreme te shqiptareve te lene vatrat e tyre e te vene hyzmeqare neper bote, te punojne per keto rraca te papastra, ato nuk na duhen.

Jashte teme, po shikoj "Jeopardy" ne televizor dhe m'u desh te nderpres postimin dhe fillin e mendimit se degjova fjalen "Kosove".

Pyetja qe (nen kategorine e gjuheve): "The language of Kosovo, this autonomous Serbian province is the same with this neighbouring muslim country"
    "Bosnia" ia keputi nje konkurues, "Albania" tha nje me "i zguar".

Kush u ka faj qe Skenderbeu ne qender te Tiranes rri ne mes te erresires i padukshem ndersa ne krahun e djathte ka nje xhami te stolisur me drita qe vezullon si bredhi i Vitit te Ri.

Edi Rames nga xhepi im, -e jo i bashkise se mos u demtohet buxheti, -i jap 10 euro te mija sa per te vene ca poce - se kaq pune ka, por jo se mund ta shohin te huajt Skenderbeun e na shkon huq gjithe politika ckombtare qe po bejme e?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 07-12-2007 më 21:22
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    Si qenka ne Itali a!!!!!!ne Itali ka dhe gjak mesap, gjak japig,gjak etrusk,gjak venet,si dhe gjaqe te tjera europiane,pra jane race e perzier.Por arabet nuk hyjne fare me racen Italiane,edhe pse arabet kane qene shekuj me pare ne sicilia dhe pjese te tjera te italise,ata nuk jane perzier kurre me vendesit.
    augusta, me mjafton nje shikim per te kuptuar se çfare rrace i perket nje njeri, ate pune bej per te kaluar kohen rruges per ne pune ose per ne shkolle, sa here syte e mi kapin pamje nga turma. Nuk eshte vetem ngjyra e lekures qe ka te beje me rracen, jane nje sere tiparesh qe te gjitha percaktojne se ciles kategori i perket. Sicilia ? si mbupa te zinj i ke plot, arabi rrace e poshter, do ndyj vendin ku shkel duke lene mbeturinat e veta gjenetike. Ne Spanje gjithashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 07-12-2007 më 21:34

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Lere augusten b se qenka bere nervoz neser.
    Aeneas Dardanus

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    hahahahahaha xfiles ce qualcuno che crede di essere LUPUS!!!!!!!!

PS.pershendetje xfiles
    Ndryshuar për herë të fundit nga augusta b : 07-12-2007 më 21:49

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. 400 mln euro nga emigrantet ne Greqi
    Nga Michigan2005 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  4. UDB: Dosja per emigrantet shqiptare ne Itali
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:04
  5. Greqi,izolohen emigrantet
    Nga kolombi në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2005, 13:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •