Unė kam mendjen me i flijue 100 serbė pėr hyjninė e Diellit. Ke dėgju pėr hekatombėn?
Sapo realizova qe po flirt-ohet ne mes te nje teme e cila flet per moralin e ateisteve. Keshtu qe do ta kete jeten e shkurter
BTW... Cfare do te thote AOP ?
Annual Operating Plan ?
Aspect-Oriented Programming?
Advanced Oxidation Process ?
Si ka mundesi qe neglizhove pergjigjen e pyetjes qe perbente 60% te postimit tim?
Nejse
Ooh, she's a little runaway
Daddy's girl learned fast
Now she works the night away
Kush ju tha, o mekatar!
-Si guxoni te flisni gjera qe ju nuk i dini, e qe nuk u jane thene?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Nuk e di qe Aleksandri i Maqedonise te kete ndertuar dige(a) madheshtore, e as te kete infiltruar aftesi te madha metalpunuese.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Aman moj se jam pergjigjur pas postimit te Force Intruder ne faqen e pare dhe nuk e kam verejtur se eshte edhe faqja dy. Pastaj ka qene ora 4 mengjes kur kam postuar.
Askush nuk tha se ka lidhje me fene sepse ato jane te mbjellura qe me lindje. Njeriu linde me ate ndjenje te fajit nese ben dicka te turpshme. Edhe tek kafshet eshte ky fenomen. Po e pe macen duke e kryer nevojen, mund ta veresh se si tenton ta fsheh nga ti duke e mbuluar me kembe, pastaj fillon dhe kercene e loze rreth teje per te ta larguar vemendjen nga vepra qe per te eshte e turpshme! Kete gje e kam pare me syte e mi me nje mace te familjes. Cila shoqeri ia mesoi ate kod maces? Po njerezve te pare cila familje ua mesoi kur nuk kishin familje fare dhe qe per mua i kishin njesoj kodet e moralit sikur ne sot?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alko71 : 07-12-2007 mė 00:55
Why do people with closed minds always open their mouths?
Krijoni Kontakt