ti nuk e ke idene e paganizmit beatles, nuk ja ke haberin.
Ne paganizmin e vertete jeta njerezore eshte e shenjte, dhe si e tille nuk lejohet vrasja.
Une nuk e di pse ka kaq alergji nga paganizmi beatles,
le te analizoje pak legalizimin e krimit tek fete monoteiste me pare, pastaj ti futet thelle paganizmit.
Fol pak per legalizimin e vrasjes ne emer te zotit tek fete beatles. Do ishte me e lehte per ty se do gjesh plot shembuj.
Une nuk besoj se eshte alergji. Ketu kemi te bejme me dukurine e renies akute te kuocientit te inteligjences.
Kjo semundje e rralle sa vjen e perparon kur nje individ i semure shkon ne tualet, si ne rastin e beatles.
Studimet e fundit tregojne se kjo eshte pasoje e lidhjes se trurit me zorren e trashe.
![]()
e para .une nuk kam alergji nga paganizmi.ne kete teme nuk diskutoj paganizmin por ritualet pagane.
se dyti.eshte e vertete qe edhe ne fete monoteiste jane bere vrasje ne emer te zotit ku une nuk jam fare dakort por kjo eshte nje teme tjeter,dhe nuk dua ta perzie me kete teme.
se treti. prej teje ,F.I. dhe H.Nj. e prisja nje rreagim te tille,por nuk e marr per te rendesishme.
se katerti. temen e kam hapur per diskutim me qenese F.I. ma kerkoi me insistim qe te hapja nje teme.(prisja qe tme falenderonte ,me qene se e kerkoi me padurim).
po pate ndonje gje konkrete (me qenese une se kam idene ) thuaje.e pres me kenaqesi.
JO!
Pasi lexova edhe njehere me vemendje (ne shenje respekti meqenese e paske hapur per mua) gjithe postimin tend, nuk gjeta dot lidhje llogjike midis titullit te temes dhe paganizmit.
Une adhuroj Diellin... tani me thuaj si me ben kjo mua nje kriminel.
Perfundimisht temat hapen nga qejfi dhe jo nga zori. Personalisht e deklaroj kete teme abort mendor. Pa vlere sic shikohet edhe nga numri dhe cilesia e postimeve.
Faleminderit.
cfar surprize,ti mund te lexosh me vemendje.respekt. qe ti adhuron diellin eshte e qarte dhe kete e kemi diskutuar ne temen tende "zoti eshte diell". kjo teme,po e theksoj edhe nje here mbeshtetet vetem mbi ritet dhe ceremonite pagane.nqs nuk don te perzihesh nuk te detyron askush,po pate per te shtuar ndonje gje ,meqenese ke njohuri me shume se une na e thuaj(e pres me kenaqesi).une nuk te kam bere ty kriminel sepse beson diellin.tema eshte krejt ndryshe nga si e ke kuptuar ti(ndoshta duhet ta lexosh edhe nje here me vemendje.).
ps. sinqerisht. ne diskutim po behesh i lezetshem(mos me keqkupto,ti lejme kalamanlliqet)
Krijoni Kontakt