Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 112
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Pse kam shkruar Haiti nuk po e marr vesh... kam dash te them Kenya po nejse.
    Sa per CIA dhe ambasaden greke , je i keq informuar. Ishte ne Siri dhe Siria nuk e dorezoi. Iku ne Rusi dhe me pas ne Itali ( ku e ndalen edhe ne aeroport ) por prap nuk ju dorezua Turqise... Ne fund ra ne kompromis per tu dorezuar ne Kenya (nderkohe qe ishte zbuluar vend ndodhja nga sherbimi sekret turk dhe CIA) , por Turqia nuk e mbajti fjalen dhe vendosi denimin me vdekje ( kete e kam permendur ) dhe po , eshte e vertete qe e kundershtoi Evropa per kete sepse binte ndesh me te drejtat e njeriut , dhe jo se ishte burre i mire.
    vazhdon te jesh gabim. kerko se do gjesh videot ku e mbajne te dorezuar me pranga ne avion ne Kenia me ca komando rrotull. kerko dhe pse dha doreheqjen Pagkalo-ja ministri i jashtem i Greqise. kaq ne lidhje me Haitin.

Pa me thuaj ti , qe me quake genjeshtar , a jane vrare 35000 vete nga PKK ?
    Kam thene qe kane bashkejetuar ne paqe dhe eshte me se e vertete... E di ti qe kurdet kane luftuar perkrah turqve ne luften e pare boterore ne Canakkale , Urfa , Antep etj etj ?
    Eshte e vertete qe ata kane ekzistuar qe ne kohen e Aleksandrit deri sot... Kane pasur edhe autonomi biles , gjate nje periudhe te veshtire te perandorise osmane , por Kurdistani i atehershem gjendej ne Irakun e sotem. Pra pretendimet duhet ti kene ne Irak dhe jo ne Turqi.
    PS: Nuk po bej propagande , dhe as po them se nuk jane popull fatkeq , dhe as nuk po shaj popullin kurd por shaj PKK qe ka marre jetet e plote 35000 veteve. Per bombat nuk e kuptova se cfare do te thuash... kam thene qe situata ka qene e qete deri kur doli Ocalan dhe formoi PKK. Pra nuk kam thene qe vazhdojne te bashkjetojne ne paqe edhe sot e kesaj dite. Kam thene edhe qe kane vdekur edhe 35000 veta... apo mos pret qe ti tregoj edhe se si jane vrare , me bomba , me kallash apo top ?
    jo nuk pres te me tregosh asgje. skam ngelur une te me tregosh ti.
    anyway, me pak llafe, per gjithe te tjerat qe shkruan nuk mund te te tregoj menjehere qe jane gabim ndoshta dhe sepse jane pak ne sferen subjektive. keshtu qe nuk vlejne me asnje arsyetim/argumentim te metejshem prej meje. peace and love.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    vazhdon te jesh gabim. kerko se do gjesh videot ku e mbajne te dorezuar me pranga ne avion ne Kenia me ca komando rrotull. kerko dhe pse dha doreheqjen Pagkalo-ja ministri i jashtem i Greqise. kaq ne lidhje me Haitin.

jo nuk pres te me tregosh asgje. skam ngelur une te me tregosh ti.
    anyway, me pak llafe, per gjithe te tjerat qe shkruan nuk mund te te tregoj menjehere qe jane gabim ndoshta dhe sepse jane pak ne sferen subjektive. keshtu qe nuk vlejne me asnje arsyetim/argumentim te metejshem prej meje. peace and love.
    Perse nuk do te kuptosh? te thash pra qe nuk e mbajten fjalen... nuk te thash qe e sollen me ledhatime deri ketu dhe pastaj e prishen...
    Problemin e kishin sa ta kapnin.
    Mos repliko per gjera qe nuk i di nese nuk ke ngelur te te tregoj une.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Perse nuk do te kuptosh? te thash pra qe nuk e mbajten fjalen... nuk te thash qe e sollen me ledhatime deri ketu dhe pastaj e prishen...
    Problemin e kishin sa ta kapnin.
    Mos repliko per gjera qe nuk i di nese nuk ke ngelur te te tregoj une.
    e kapen apo u dorezua o Dolphin?? vendos cilen nga te dyja.

anyway, nuk me thua, "kara biberim" ose "karabiberim" ne turqisht kujt i thone? se eshte titulli i nje kenge qe e kam ngordhur fare. shpresoj qe shkembimi i pak dialogjeve konstruktive te mos na pengoje te bejme business as usual.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    cdo vend ka te drejt te mbrohet qoft edhe duke luftuar jasht kufijve te saj.psh USA po lufton terrorrizmin ne afganistan.ene nji korrigjim per ty DoLpHiN OCALANIN E KA ARRESTUAR sherbimi sekret italian kjo verejtje ene per claus pastaj esht ekstraduar ne turqi.kam par videon e ekstradimit mir qe svdiq ocalani se si mumjet e kishin lidhur
    Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 05-12-2007 më 15:41

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Neqofte se nuk donte te dilte ne skene nuk e arrestonin kurre. Per kete them se u dorezua... Perpara kapjes kishin rene ne kompromis , i cili u prish direkt sa u kap. Nuk do mendje qe sa e pane ju hodhen siper ... apo ka nevoje te pershkruaj skenen ? Barbunja , sherbimi sekret italian e kapi ne aeroport ne Rome me sa di une , por nuk e dorezoi sepse Gjermania ishte kundra denimit te tij me vdekje. Edhe ne Siri e kapen por nuk e dorezuan. Perfundimisht u kap ne Kenya
    Nuk e kam degjuar ndonjehere kengen qe ke permendur.... por ne shqip do te thote "spec i zi"
    Gjithesesi ka mundesi qe te marre tjeter kuptim ne kenge , dhe me duhet ta degjoj per nje pergjigje me te sakte.
    Sot degjova nje gje interesante qe nuk e dija... Popullsia kurde eshte 25 mil , e shperndare ne disa shtete. Me shume ne Irak e Turqi , por edhe ne Gjermani mendohej te kishte rreth 1,5 mil.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 05-12-2007 më 18:38

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Kurdet te rrine urte se fale genocidit turk ndaj armeneve kane dyfishuar siperfaqen e banimit...

Nese do krijohet nje shtet kurd duhet te vije me raporte miqesore me turqine,sepse turqia ska per ta lejuar kurre nje shtet armiqesor ne zonen me te rendesishme te kalimit lindje perendim...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    koken le te hane me njeri tjetrin,
    rrace koti si turqit si kurdet, nuk thoni me mire qe te pakesohen ca.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Kurdet kane bere shume sulme teroriste ne Turqi, edhe ate shpeshhere ne vende turistike ku kane vrare dhe shume turiste te huaj (kryesisht Perendimore).
    Turqia, nga ana tjeter, nuk respekton vullnetin e pakices kurde ne Turqi per te patur nje shtet te vetin.
    Mendoj se kurdet duan dicka te ngjashme si shqiptaret e Kosoves, por ky eshte megjithate nje rast i ndryshem.
    Lufta kunder tyre ka mobilizuar ushtrine turke e cila (sic u tha dhe me siper) ka derguar forca te medha ushtarake ne kufi me Irakun per te luftuar nje grup rebelesh kurde. Jam dakord me luften kunder terrorizmit, kudo qe te zhvillohet ajo dhe nga kushdo qe te udhehiqet, por eshte e pafalshme te vriten njerez te pafajshem.
    Megjithate, mendoj se Turqia duhet te konsideroje seriozisht dhenien e nje lloj autonomie kurdeve ne Turqi, te cilet duan te administrojne vet trojet e tyre, ku besohet te jene etnike.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Kurdet te rrine urte se fale genocidit turk ndaj armeneve kane dyfishuar siperfaqen e banimit...

Nese do krijohet nje shtet kurd duhet te vije me raporte miqesore me turqine,sepse turqia ska per ta lejuar kurre nje shtet armiqesor ne zonen me te rendesishme te kalimit lindje perendim...
    Per cilen zone e ke fjalen se eshte kalimi lindje perendim... se une e di se eshte Stambolli... ndoshta e kam gabim. Sa per krijim shteti kurd nuk ndodh ne territoret e Turqise. Nuk e pranojne kurresesi turqit.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    koken le te hane me njeri tjetrin,
    rrace koti si turqit si kurdet, nuk thoni me mire qe te pakesohen ca.
    Turqit jane te vetmit qe mbeshtesin Shqiperine ne c'do aspekt ore. Jane anetare te vjeter dhe kane ushtrine e dyte me te forte pas amerikes ne NATO... Te duket pak te te mbeshtese nje fuqi per hyrjen ne ate aleance? Pastaj perse qenkan rrace koti turqit edhe kurdet... njeh ndonje turk apo ndonje kurd ti qe shprehesh ne ate menyre? Edhe sikur te njohesh ndonje , ai nuk mund te perfaqesoje 69 milione turq apo 25 milione kurde .

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Kurdet kane bere shume sulme teroriste ne Turqi, edhe ate shpeshhere ne vende turistike ku kane vrare dhe shume turiste te huaj (kryesisht Perendimore).
    Turqia, nga ana tjeter, nuk respekton vullnetin e pakices kurde ne Turqi per te patur nje shtet te vetin.
    Mendoj se kurdet duan dicka te ngjashme si shqiptaret e Kosoves, por ky eshte megjithate nje rast i ndryshem.
    Lufta kunder tyre ka mobilizuar ushtrine turke e cila (sic u tha dhe me siper) ka derguar forca te medha ushtarake ne kufi me Irakun per te luftuar nje grup rebelesh kurde. Jam dakord me luften kunder terrorizmit, kudo qe te zhvillohet ajo dhe nga kushdo qe te udhehiqet, por eshte e pafalshme te vriten njerez te pafajshem.
    Megjithate, mendoj se Turqia duhet te konsideroje seriozisht dhenien e nje lloj autonomie kurdeve ne Turqi, te cilet duan te administrojne vet trojet e tyre, ku besohet te jene etnike.
    E ke gabim per turistet... nuk e di fiks sa vdekje jane , por di qe eshte nr shume i vogel ne raport me 35000 te tjeret. Problemi per pavaresi eshte shume ndryshe nga rasti i Kosoves , sepse kurdet jane te shperndare neper Turqi dhe nuk mund te kene pretendime per c'do cep. Nga ana tjeter turqit jane shume nacionaliste per te lejuar dicka te tille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 06-12-2007 më 12:03

Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga bar/bunja Lexo Postimin
    cdo vend ka te drejt te mbrohet qoft edhe duke luftuar jasht kufijve te saj.psh USA po lufton terrorrizmin ne afganistan.ene nji korrigjim per ty DoLpHiN OCALANIN E KA ARRESTUAR sherbimi sekret italian kjo verejtje ene per claus pastaj esht ekstraduar ne turqi.kam par videon e ekstradimit mir qe svdiq ocalani se si mumjet e kishin lidhur
    une them qe qe MIT-i turk. ka prova, artikuj me kile. cap gjeji.

thnx dolphin. "spec i zi" e? eshte kenge me te gezuar per nje titull te tille. "spec i zi" hmmmm thnx anyway e kendon Glykeria (nje greke) me nje orkester turke. peace&love

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  2. Shqiptarët, konflikti SHBA-Iran dhe Soros
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 23:06
  3. Konflikti ne kosove
    Nga benseven11 në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 22:38
  4. Konflikti mes mendjes dhe epshtit
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 19:19
  5. Lufta në Kosovë dhe arsyet e këtij konflikti
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-01-2004, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •