Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Poezi tė vjedhura

Ne rradhe te pare nuk desha t,ju shqetesoja me kete teme,por nga stafi i ketij forumi kam nevoje per ndihme dhe do te kerkoja qe te me ndihmoni!

Sot u lajmerova nga nje antar i cili me dhe linkun e Forumit Zemra shqiptare ne te cilin jane vjedhur shume nga poezite e mia.

C,fare mund te bej dhe si te veproj?!

respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 23-11-2007 mė 14:16
    "Carpe Diem"

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Ai Qe Ka Botuar Poezite E Tua Ne Ate Forum Me Sa Pash Un Qeka Moderator, Une Te Keshilloj Te Kontaktosh Me Adminin E Atij Forumi Dhe Ti Kerkosh Qe Te Fshihen Poezite E Tua Qe Ka Mare Personi Me Emrin Nexus Ose Ne Kryeradhe Te Poezise Te Vihet Emri Juaj E Nderuar...
    Thjesht Te Dhash Nje Mendim Dhe Shpresoj Qe Te Arrish Dicka...

Respekte...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Flm ty,

Personalisht nuk hyj ne asnje lloj forumi tjeter perveē forumit shqiptar ketu dhe me duket e padrejte te vjedhesh poezite e dikujt tjeter.
    Po pres pergjigjen e smod te ketij forumi se nuk di si te veproj vete!
    Te falenderoj per pergjigjen..

respekte
    "Carpe Diem"

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nuk eshte hera e pare qe ndodh pasi ka shume forume te reja qe e aplikojne kete,pra duke mare tema dhe gjera nga me te ndryshme qe qarkullojne neper forume..Nuk mendoj se duhet te shqetesohesh,biles te jesh e kenaqur qe poezite e tua te qarkullojne neper faqe te ndryshme ku mund ti lexojne edhe vizitore te forumeve te ndryshme qe nuk jane ose nuk frekuentojne forumin tone.

Une do ta quaja nje fare "reklame" qe mund te beje kureshtare vizitore te ndryshem,ku nje dite do jene anetare te forumitshqiptar.com

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Shpresoj Qe Te Dhe Smod Ktu Te Te Japin Nje Ndihme , Por Me Sa Di Une Qe Smod Tane Ktu Skan Se Cfare Nderhyrje Mund Te Bejn Neper Forumet E Tjera.
    Prandaj Te Ngel Vetem Kjo Rrugezgjidhje...

Te Uroj Nje Zgjidhje Sa Me Te Shpejte...

Ps: Sa Per Fjalen Qe Thua Te Duket E Padrejte Normale Qe Eshte Shum E Pardrejte, Po Ec E Mbushi Menjen . Une Kam Shkruar Vet Poezi Dhe Kur Kam Pas Poezi Te Dikujt Tjeter Qe Me Ka Pelqyer Une Kam Vendos Emrin E Personit Dhe Me Dijeni Te Personit..

Takohemi Ditėn e Gjykimit

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Ne rradhe te pare nuk desha t,ju shqetesoja me kete teme,por nga stafi i ketij forumi kam nevoje per ndihme dhe do te kerkoja qe te me ndihmoni!

Sot u lajmerova nga nje antar i cili me dhe linkun e Forumit Zemra shqiptare ne te cilin jane vjedhur shume nga poezite e mia

respekte
    E para te ken turp qe veprojne keshtu, dhe shihet qe eshte nje forum stabil dhe me numer te madh anetaresh dhe te veprohet ashtu, se di edhe si kane fytyre poezit e vjedhura te mos i shkruajn se nga kush jan te krijuara por direkt ti vjedhin, poshtersi!!.

Diana une do te sugjeroja qe te kontaktosh se pari me mp vet ate moderatore i cili po i publikon krijimet e tua ne emrin e vet, dhe pastaj te kontaktosh edhe administratoret e atij forumi reth ketij problemi. Nese nuk merr ndonje pergjigje do te ishte mire te regjistrohesh ne ate forum me ndonje x nick dhe te hapesh nje teme tek ankesat ndaj stafit te atyre dhe te japesh faktet qe ke, nese smund ta besh kete e bej edhe une per ty vetem me lajmero, keshtu do te veproja une.

Gjith te mirat.

Kushtrimi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 23-11-2007 mė 14:17
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin

Sot u lajmerova nga nje antar i cili me dhe linkun e Forumit Zemra shqiptare ne te cilin jane vjedhur shume nga poezite e mia

respekte

Cfare mund te besh!? Te jesh realiste dhe t'a pranosh,ca do besh me shume!?

Nga momenti qe postoni ne forum duhet t'i pranoni dhe keto,pse kur une ose dikush tjeter ''vjedh'' nje

mendim ose ndonje ide nje x postuesi ne forum,por e them diku tjeter ndoshta dhe te modifikuar pak

nga ana ime ca duhet te beje te ndihem fajtore Kjo eshte jeta te gjithe marrim nga njeri tjetri!Ose

nese t'i nuk ke deshire qe kjo te ndodhi?Eshte e thjeshte;mos posto!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    U rregjistrova ne ate forum per te bere nje postim ne ate teme duke u thene qe nuk eshte normale te publikohen poezite e te tjereve pa u cituar emrin .
    I cova nje mp edhe nje super moderatori....Poseidon.

Pershendetje
    Mora mundimin te rregjistrohem ne kete forum pasi me duket e padrejte te vidhni te drejtat e autorit duke postuar poezite e te tjereve!
    Une qe po shkruaj ketu jam nje antare e Forumit Shqiptar ku ne cilin kam postuar shume poezi dhe tema te cilat jane kopjuar nga ju...
    Ne ate forum shkruaj me nick DI_ANA dhe pikerisht kjo teme ketu eshte nje e imja!
    Kerkoj fshirjen e te gjitha kopjimeve qe jane bere,pasi quhet vjedhje e te drejtave te autorit.
    Keto jane krijuar nga une dhe jo nga ju!
    Nqs ky postim imi fshihet do kontaktoj me drejtuesit e ketij forumi!

Pres pergjigjen tuaj....
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Cfare mund te besh!? Te jesh realiste dhe t'a pranosh,ca do besh me shume!?

Nga momenti qe postoni ne forum duhet t'i pranoni dhe keto,pse kur une ose dikush tjeter ''vjedh'' nje

mendim ose ndonje ide nje x postuesi ne forum,por e them diku tjeter ndoshta dhe te modifikuar pak

nga ana ime ca duhet te beje te ndihem fajtore Kjo eshte jeta te gjithe marrim nga njeri tjetri!Ose

nese t'i nuk ke deshire qe kjo te ndodhi?Eshte e thjeshte;mos posto!
    Mesa di une personalisht nuk kopjoj nga njeri dhe me duket qe po kerkoj dicka qe eshte e drejta ime pasi per shume poezi me eshte kerkuar botimi i tyre dhe nuk dua qe te humb te drejten e autorit!

flm ty
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Nuk eshte hera e pare qe ndodh pasi ka shume forume te reja qe e aplikojne kete,pra duke mare tema dhe gjera nga me te ndryshme qe qarkullojne neper forume..Nuk mendoj se duhet te shqetesohesh,biles te jesh e kenaqur qe poezite e tua te qarkullojne neper faqe te ndryshme ku mund ti lexojne edhe vizitore te forumeve te ndryshme qe nuk jane ose nuk frekuentojne forumin tone.

Une do ta quaja nje fare "reklame" qe mund te beje kureshtare vizitore te ndryshem,ku nje dite do jene anetare te forumitshqiptar.com

Si mund te jem e kenaqur kur te ato poezi vihet emri i dikujt tjeter?!
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ja kush ka kėngė tė vjedhura nga kengetaret shqiptar
    Nga strange nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 15-01-2013, 13:50
  2. Xheladin Hamza
    Nga riza2008 nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 12-09-2012, 04:54
  3. Kėrkoj ndihmė pėr kėngėt e vjedhura shqipe!
    Nga Nice_Boy nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 04-11-2009, 06:42
  4. Ligji i ri: Ndjekje penale pėr ata qė nuk denoncojnė krimin
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-06-2006, 14:01
  5. Parate e vjedhura i kthehen Kosoves nga gjibraltari
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-07-2002, 18:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •