Te Ftuar ne nje tv te te maqedonis ne kanalin e tret ne gjuhen shqipe , antaret e rok grupit te njohut Tetovar '' ELITA 5 '' mohuan ate qe eshte thene ne nje edicion te emisionit ''FIKS FARE '' se njere prej kengeve te tyre mke te ndegjuar. '' E Urrej Shiun '' eshte vjedh nga nje Kenge RUMUNE.
Ne Emision ishin te Pranishem Vokalisti i Grupit , Arif Zymberi dhe Kompoizitori dhe lideri i bendit NEXHAT MUJOVI ( VIRUSI ) .
Nje pyetje qe ja ben per mes nje Telefonate te nje emisioni te drejt per drejt
VIRUSI I Shqetesuar Pergjigjet: Shum mire qe u parashtrua kjo pyetje dhe dua te them se nuk ka te vertet asgje aty . Une nuk e kam percjell At rogram dhe nuk e di mire se cfar eshte thene . Per te jam njoftuar nga Shoket e mi Mendoj se eshte dashur te shihet koha kur eshte Realizu Kenga jon. te cilen thuhet se kemi Kopjua
Vokalisti i grupitArifi Shtoi;'' Nuk di pse njerzit mendojn se ne patjeter duhet te vjedhim prej te tjerve , nuk iu bie nder mendte mendojn . SE EDHE TE TJERET KOPJOJN PREJ MUZIKES SHQIPTARE .
''E Urrej Shiun'' ishte nje nder kenget e reja qe u perfhshin ne albumin e tyre te fundit. i cili ishte me shum nje permbledhje te hiteve te tyre te mehershme. Kenga NJE FJAL eshte nje prej hiteve me te mdha te Grupit dhe te gjith Historise se Rokut Shqiptar . Ajo dominoi nje koh te gjat ne RadioStacionet tona para me se tre Viteve , kur u editua edhe Albumi i cekur . Ata , tanime kan perfunduar Albumin e tyre te ri rreth te cilit do te mundohemi te ju sjellim ndonj Intervist Sa me Eskluzive.
Krijoni Kontakt