Pervec informimit, sic ke vepruar, nuk ke c'ben tjeter. Ky eshte dizavantazhi i kesaj forme te botes virtuale. Nese kerkon me shume ngulm te respektohet e drejta jote e autorit, atehere botoji poezite dhe keshtu te gjithe jane ne rregull...
Pervec informimit, sic ke vepruar, nuk ke c'ben tjeter. Ky eshte dizavantazhi i kesaj forme te botes virtuale. Nese kerkon me shume ngulm te respektohet e drejta jote e autorit, atehere botoji poezite dhe keshtu te gjithe jane ne rregull...
Atehere qe te jesh e kenaqur lexo me vemndje postrimin e Borix.
Gjithe te mirat.
hahahaha,o Di_Ana une nuk t'a thashe me ndonje gje te keqe!Por thjeshte sic tha dhe nje anetare me siper,kjo eshte disavantazhi i virtualiteti dhe nuk ke ca ben! Dhe te gjithe marrim nga te gjithenuk po them te behesh njesoj si dikush tjeter se nuk eshte origjinale!Por fundja ca jemi ne,nje grumbull karakteresh te ndryshme qe kemi njohur ose qe kemi lexuar
dhe qe mundohemi te marrim me te miren prej tyre
Nejse shpresoje te gjesh nje zgjidhje per kete,por me e mira do ishte te ndiqje ate keshillen e Borix,futi nje te botuar poezive dhe mblidh mendjen!
tung
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mora nje pergjigje nga moderatori vete i cili shkuajti ne temen perkatese,qe poezite ishin marre nga Forumi Shqiptar..
Shpresoj te mos ta ndryshoje postimin!
Me falni edhe nje here dhe flm ju qe mu pergjigjet.
Respekte per te gjithe.
ps.Temen mund ta mbyllni.
"Carpe Diem"
Jo vjedhje, po supervjedhje ishte. Sapo hyra ne ate forum dhe rilexova Di Anen. Kryesorja eshte qe u kap shpejt dhe u ndreq. Vetem se duhet shkruar ndryshe dhe jo me nje te thene, "Keto jane te marra nga forumishqiptar.com nga DI_ANA....
Cilat keto, or vjedhes, se aty s'ka nje e dy poezi te vjedhura. Te shkruhet qe e gjithe kjo teme me titull, "Vargjet e dhimbjes", deri ne kete cast, ka per autore Di Anen nga forumi shqiptar. Bile te kerkohet ndjese per gabimin(ta quajme tani gabim si per justifikim, se ne te vertete eshte vjedhje me dy duart).
Heres tjeter DI_ANA mund te shkruash ne fund te poezive Copyright Di_AnaMora mundimin te rregjistrohem ne kete forum pasi me duket e padrejte te vidhni te drejtat e autorit duke postuar poezite e te tjereve!
Sepse ne kte menyre do te dale ai edhe te thote se ke qene ti qe ja ke vjedhur poezite, nuk e akuzon dot ne kte menyre.
Gjithsesi shpresoj ne mirkuptimin e atij Adminit.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ai nuk mund ta thote ate gje sepse eshte data e postimit qe eshte bere nga une si edhe data e hapjes se temes se tij.
Nga mp qe mora nga ky moderator ai pranoj qe kishte marre poezite dhe me kerkoj falje.
NUk eshte puna vetem te une,problemi qendron se krijimet e tjetrit nuk duhet te vidhen!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 22-11-2007 mė 11:01
"Carpe Diem"
Sakte! Por problemi qendron tek qeniet njerezore ne pergjithesi...NUk eshte puna vetem te une,problemi qendron se krijimet e tjetrit nuk duhet te vidhen!
Per mendimin tim nese nuk i ke te mbrojtura duke bere proceduren e rregullt te copyright (te drejtes se autorit) eshte teper veshtire. Edhe pse e zgjidhe problemin me ata qe i kishin huazuar krijimet tua, gjithmone do kete te tjere qe do i publikojne pa autorizimin tend. Mabse dhe mund te kete akoma ne forume te tjera, per te cilat ti nuk je akoma ne dijeni.
Te tille problem kam dhe une me fotografite.
Nuk e di a e ke lexuar temen E drejta e autorit nė Forumin Shqiptar, mbase mund te ndihmoje sadopak ne kete drejtim.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt