Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 195
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Sepse duan ta lendojne sa me shume njeri tjetrin.. thone gjera qe sdo i thonin kurre.. ama i thone nga inati edhe jo sepse ashtu mendojne me te vertete.. per te shuar sa do pak dhimbjen qe sjell nje ndarje.. atehere mundohen tja hedhin fajin partnerit, qe vete te pakten te dalin te lare, edhe mos tju dhemb edhe aq shume ajo ndarje.
    Pikes i ke ren, se harrojne qe deri dje ishin ata qe linin koken per njeri tjetrin dhe sot nuk len te zeza pa then po prap per njeri tjetrin, po kot nuk i thon nje fjale inati i botes dem i kokes, sepse nuk jan fjalet pa kuptim qe do thuash per ishin tend, po efekti qe ato kan ne ty, qe te bejne te ndihesh mire se "po i ben keq exit tend" po thell thell i vetmi njeri qe po i ben keq eshte vetja jote. Nuk ke pse te kapesh pas dikujt dhe aq me teper me budalliqe te tilla me shpifje etj etj, sepse kjo tregon qe ti akoma ndjen per ate qe thua se e ke len pas ...

Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Pikes i ke ren, se harrojne qe deri dje ishin ata qe linin koken per njeri tjetrin dhe sot nuk len te zeza pa then po prap per njeri tjetrin, po kot nuk i thon nje fjale inati i botes dem i kokes, sepse nuk jan fjalet pa kuptim qe do thuash per ishin tend, po efekti qe ato kan ne ty, qe te bejne te ndihesh mire se "po i ben keq exit tend" po thell thell i vetmi njeri qe po i ben keq eshte vetja jote. Nuk ke pse te kapesh pas dikujt dhe aq me teper me budalliqe te tilla me shpifje etj etj, sepse kjo tregon qe ti akoma ndjen per ate qe thua se e ke len pas ...
    Ky eshte problemi, sepse kerkohet zgjidhja duke ofenduar partnerin, duke i nxjerr muhabete qe kan mbaruar kohe me pare, duk kujtuar te gjitha gabimet qe ka ber, gjithcka, mundesisht duke i shtuar edhe ca te tjera te tipit.. "ee te pelqen te shkosh atje sepse eshte filani/nja atje prandaj" ti kshu ke qene gjithmone, etj etj budalliqe nga me te ndryshmet.. ama kjo behet qe te ndihesh pak me mire brenda teje, por ama kur mbaron diskutimi, te behet qe te vrasesh veten nga merzitja.

kto behen nga deshperimi..

Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    kto behen nga deshperimi..
    pikerisht mo dhe un ndaj e thash, se nuk arrin te pranosh qe ai/ajo qe do nuk te pergjigjet me te njejten ndjenje dhe ai/ajo si rrugezgjidhje ne vend qe thjesht te pranoje qe nuk jan ber per njeri-tjetrin, fillon te nxjerr vrer ne cdo fjale qe ka te bej me exin-en

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Si do te veproje ti ne rastin kur ti ke dashur dhe personi ka perfituar nga ty duke abuzuar dhe ke kuptuar qe e vetmja gje qe e mbante me ty ishte nteresi?
    Nuk do kaloje ne ofeze?
    Nuk do ndiheshe ti e fyer dhe e poshteruar?
    Nuk bejne keq fjalet jo.....para veprave qe te bejne keq ato nuk jane asgje!!
    Sta uroj nje situate te tille...

gjithe te mirat
    Si do regoja??? Sigurisht qe do ndihesha e fyer dhe e zhgenjyer, po besoj se serisht s'do regoja ne cirrje e fyerje do ulja koken e do i lija zotin atij personi nese vertet ma kishte me hile. Nejse, kjo ka te bej dhe ne karakter, une personalisht e kam pak te veshtir te bertas e te qelloj tjetrin sepse eshte sekur i jap te drejten e fyerjes ndaj meje dhe te dhunes. Prandaj s'do veproja ne kete menyre.
    Dhe dicka tjeter: Nese ai person ishte aq i ulet, u tregua nje perfitues e ''lypes'' i dashurise dhe i miresie perse duhet te ulemi dhe ne kadegorin e tij, jo per gje por s'do fitojm asgje Kete duhet te mendojm, mos ta lejojme me kete person te na bej dem.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar Maska e vesaaa
    Anëtarësuar
    25-02-2007
    Vendndodhja
    U.K. London
    Postime
    27
    Ofendimet lindin pasi qe te krijohet tek qiftet ajo ndjenja e hakmerrjes ndaj njeritjetrit...

thjeshte krijohet bindja se mund te ja shkaktoj dhembjen e merituar ,ish te dashurit/es ne rastin e ofendimeve...

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Sepse te dy partneret kane qene 2 kokrra katunaresh, ja pse.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    zakonisht kjo ndodh ke ato cifte qe ndarja mes tyre nuk eshte sqaruar mire............
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Une mendoj se kjo ndodh kur motivi i ndarjes eshte teper i dobet... dhe menyra me e lehte per ta hequr nga zemra dike, eshte duke e ofenduar dhe duke e urryer, ne menyre qe te pakesosh dhimbjen e atij qe sapo ke humbur. Eshte shume e veshtire qe te mundesh te ruash shoqeri, mbas lidhjes me nje njeri qe ke dashur me gjithe shpirt, por qe per nje arsye apo tjeren jeni ndare... Kjo mund te ndodhe mbas 3-4muajsh mbasi jeni ndare, sepse atehere ndoshta ne mendjen e ish partnereve mund te jete sqaruar gjithcka, e sdo ken me pengje nga e kaluara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 00:01
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Une mendoj se kjo ndodh kur motivi i ndarjes eshte teper i dobet... dhe menyra me e lehte per ta hequr nga zemra dike, eshte duke e ofenduar dhe duke e urryer, ne menyre qe te pakesosh dhimbjen e atij qe sapo ke humbur. Eshte shume e veshtire qe te mundesh te ruash shoqeri, mbas lidhjes me nje njeri qe ke dashur me gjithe shpirt, por qe per nje arsye apo tjeren jeni ndare... Kjo mund te ndodhe mbas 3-4muajsh mbasi jeni ndare, sepse atehere ndoshta ne mendjen e ish partnereve mund te jete sqaruar gjithcka, e sdo ken me pengje nga e kaluara.

Mendoj se ke plotesisht te drejte....
    Mendoj se nuk do ta pershkruaja me qarte!Njerezimi eshte i dobet para forces se dashurise dhe dhimbjes qe ajo te shkakton!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 00:01
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Sara_gr
    Anëtarësuar
    21-09-2007
    Vendndodhja
    ATHIN
    Postime
    59
    ato qe ndahen dhe ofendojn njeri-tjetrin per mendimin tim nuk ndashur kurr.
    nqs se perjeton nje ndarje nga ojo lidhje duhet te mbash momentet e bukura qe ke kaluar,
    ose asgje por jo te ofendosh njeriun qe ke ndar ndjenjat me te
    se fundja fundit ne ndareje te 2 personat kan faj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sara_gr : 22-10-2007 më 04:51

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •