Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 195
    beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E ke kuptuar forcen dhe magjine e dashurise?
    Sigurisht qe e kam kuptuar dhe po e perjetoj cdo dite e me thelle. Por dashuria e vertete eshte mjafte e bute ku nuk ka vend per ofeza dhe te uleritura dhe aq me pak per shpikje. Nje njeri qe e do me thellesin e shpirtit me ndjenjen tende me te paster, per te ushqen nje respejt te vecante i cili s'te lejon te arrish ne ofeze. Sic kishte postuar dhe SaS ne nje nder postimet e tiaj. Nese arrijeme te ofendojme te te ulim partnerin/en me te cilin kishim nej relacion dhe nje dashuri te paster ndaj tij/saj, atehere kemi ulur veten tone me pare .nese arijme te ulim tjetrin qe deri tani i kishim perkushtuar zemren, shpirti, trupin, jeten tone, boten te gjithe.

Gjithe te mirat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 15-10-2007 më 18:28
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Sigurisht qe i kam kuptuar dhe po e perjetoj cdo dite e me thelle. Por dashuria e vertete eshte mjafte e bute ku nuk ka vend per ofeza dhe te uleritura dhe aq me pak per shpikje. Nje njeri qe e do me thellesin e shpirtit me ndjenjen tende me te paster, per te ushqen nje respejt te vecante i cili s'te lejon te arrish ne ofeze . Nese arrijeme te ofendojme te te ulim partnerin/en me te cilin kishim nej relacion dhe nje dashuri te paster ndaj tij/saj, atehere kemi ulur veten tone me pare .nese arijme te ulim tjetrin qe deri tani i kishim perkushtuar zemren, shpirti, trupin, jeten tone, boten te gjithe.

Gjithe te mirat!
    Shumë i drejtë ky mendim.

Por nuk mendojnë te gjithë kështu jesu...!
    Sa keq .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 15-10-2007 më 18:09

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Shumë i drejtë ky mendim.

Por nuk mendojnë te gjithë kështu jesu...!
    Sa keq .

Nuk ka problem, secili prej nesh ka te drejten e te menduarit e te shprehurit.Dhe ketu nuk jemi te nderojm mendimet te tjereve por thjesht te japim mendimin ton. Kujt i duket e drejte e percjell, kujt jo...jo

pershendetje ShocK
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Duke e pare nga aspekti i femres dmth vetja ime , mashkulli ka deshir qe pas ndarjes ta poshteroj femren, ta shaj bile edhe te thot gjera te paverteta mbi te , sepse ndjehet i poshteruar , mendon se i esht ulur vlera e tij si mashkull , dhe se duke folur keshtu do ndjehet i arrir , sikur ka ber dicka te bukur me kete gje , dhe pse ndoshta ai vazhdon ta doj ate femer ,preferon me shum ta shaj ,ta poshteroj se te vazhdoj jeten e tij me nje tjeter , esht veshtir te hysh ne mendjen e nje tjeteri dhe te kuptosh pse-n e shum gjerave ..........

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    pse supozon se c'mund te mendoj mashkulli, thuj versionin tend femeror ,

fenomeni s'ka te beje me gjinine por me llojin e robit !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 15-10-2007 më 19:33
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    pse supozon se c'mund te mendoj mashkulli, thuj versionin tend femeror
    Un si femer them cbejn meshkujt , se un kur ndahem me nje mashkull sme intereso se ai vdes apo esht gjall , e jo me te filloj ta shaj gje qe ska shans ne bote te ndodh ..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.
    kjo eshte gjeja qe urrej me shume . Te pakten per hir te marredhenies dhe respektit ndaj vetes ne rradhe te pare, dhe ndarja duhet te behet si njerez. Ashtu si nisi me dashuri te pakten te mbaroje pa sherre dhe sidomos gjera te paqena te mos sillen kot , gjoja per qellim medemek te ndihesh good mbas cka ndodhi. Po qenia njeri eshte i predispozuar sado perfekt te jesh do i gjejne ycklat dhe do e ulin njeren pale. Keto gjera sidomos ndodhin te shqipot , polat pa mbarim. Por nuk e mohoj qe ka akoma njerez me personalitet dhe karakter te forte , qe ate cka hengren njehere e nje kohe mos e hedhin poshte , por te dine te vleresojne dhe ndarjen sado e hidhur qofte ajo.

Kaq.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    kur isha i ogel kalonte ndarja me ofendime... kur u rrita pastj kuptova qe ofendimet nuk sjellin asgje.

Por jo gjithkush meson te njejtat gjera ne jete
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Sigurisht qe e kam kuptuar dhe po e perjetoj cdo dite e me thelle. Por dashuria e vertete eshte mjafte e bute ku nuk ka vend per ofeza dhe te uleritura dhe aq me pak per shpikje. Nje njeri qe e do me thellesin e shpirtit me ndjenjen tende me te paster, per te ushqen nje respejt te vecante i cili s'te lejon te arrish ne ofeze. Sic kishte postuar dhe SaS ne nje nder postimet e tiaj. Nese arrijeme te ofendojme te te ulim partnerin/en me te cilin kishim nej relacion dhe nje dashuri te paster ndaj tij/saj, atehere kemi ulur veten tone me pare .nese arijme te ulim tjetrin qe deri tani i kishim perkushtuar zemren, shpirti, trupin, jeten tone, boten te gjithe.

Gjithe te mirat!
    Si do te veproje ti ne rastin kur ti ke dashur dhe personi ka perfituar nga ty duke abuzuar dhe ke kuptuar qe e vetmja gje qe e mbante me ty ishte nteresi?
    Nuk do kaloje ne ofeze?
    Nuk do ndiheshe ti e fyer dhe e poshteruar?
    Nuk bejne keq fjalet jo.....para veprave qe te bejne keq ato nuk jane asgje!!
    Sta uroj nje situate te tille...

gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

Sepse duan ta lendojne sa me shume njeri tjetrin.. thone gjera qe sdo i thonin kurre.. ama i thone nga inati edhe jo sepse ashtu mendojne me te vertete.. per te shuar sa do pak dhimbjen qe sjell nje ndarje.. atehere mundohen tja hedhin fajin partnerit, qe vete te pakten te dalin te lare, edhe mos tju dhemb edhe aq shume ajo ndarje.

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •