1. gjithshka qe eshte krijuar ,pra i gjith krijimi.Perderisa quhet krijim eshte krijuar nga dikush dhe nese ti vete ke nje mendje krijuese sigurisht qe ta ka dhene dikush.
2.Fjala e shkruar e Perendise bibla qe ti mund ta shikosh mund ta blesh dhe mund ta lexosh dhe te mesosh prej saj dhe madje te kuptosh qe Perendia egziston .Eshte shkrim i frymezuar nga Perendia i shkrojtur fizikisht me doren e njeriut ,pra Zoti zgjodhi te bashkpunonte me njeriun.
3.Jezusi egzistenca e tij dhe vdekja e ringjallja e tij jeta e tij ketu ne toke .Ky eshte vete Perendia , Ai na zbuloi ne njerezve dashurine e Perendise dhe misterin e natyres se tij te shenjte.Natyra e tij eshte Ati Biri Fryma e Shenjte.
Dhe sigurisht po te jap edhe nje prove te 4 qe jam une .Une jam ndjekes i Krishtit dhe e kam pare Zotin te beje mrekulli ne jeten time une vete jam deshmues per kete gje .Dhe kjo eshte deshmia ime .
Isha mekatar i keq i dhunshem dhe ja ku jam i cliruar nga cdo gje me ane te hirit permes besimit tek Krishti krijese e re i ndryshuar plotesisht.Zoti ju bekofte.
Krijoni Kontakt