Close
Faqja 31 prej 230 FillimFillim ... 2129303132334181131 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 2300
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    alibaba,patriot jam dhe une,shume bile,por pa fluturuar me presh ke ai veni
    Unë jam nacionalist e jo patriot.
    Po sllavët që morën tokat tona në shekullin 7, a paskan fluturuar me presh?
    Ndoshta dhe kanë fluturuar me presh, por ata kanë gjithë atë hapësirë të veten.

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    sllavet paten besim ne vetvete dhe arriten qellimin po ne shqiptaret qat besim nuk e kemi se shum shqipfolsa kan kontribu per te keqen e kti populli (mos se na nuk jemi kerkush, mos se neve na vrasin..... shekulli 21 ska mo luft duhet me paqe kshtu po thojn fuqit e mdha etj etj etj).... SHQIPTARET DUHET MI THON STOP DURIMIT ME MAR GUXIM edhe me ja nis mi ja kthy shqipnis tokat qe ja moren pa te drejt.... kjo dit do te vij padyshim pse mos te jemi na flamurtar pse te na gjykoj historia si gjenera e tutcave

SHQIPTARET DO TE JEN ESKAVATORI I SERBIS DHE GREQIS

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Pa i pasë 40 hajdutë pas vetes nuk të shkon fjala lum shoqi. Ai që ka forcë flet me zë të ulët e dëgjohet mjaft, ky që është i dobët bërtet si zana e s'e ndien kush. Politikën e përcakton forca që ke pas vetes. Kur je i fortë kërcënon më shumë, pretendon më shumë. Kur je i dobët, vje lloj-lloj pedofili nga Europa e të sundon në tokën tënde e të mëson se si e bardha është e kuqe, e jo e bardhë, po ti duhet t'a besosh se ke ndjekur rrugën e diplomacisë, pa pasur asnjë "hajdut" pas vetes.

Kurse ujku i egër e ha qengjin me gjithë nana, e bariu duhet të gëzohet që s'e hëngri dhe atë.
    E kuptove tash?

Nga Evropa nuk vijne vetem pedofila…, pasi kemi edhe vet boll…, mjafton te lexosh gazetat…
    Persa i takon atyre hajnove, hem… aty po qe mund te besh rruge…
    Me pelqen shume percaktimi i bariut…, por ujku nuk ka forcen ne dore ka vetem egersi, dhe si e tille gjithmone ka perfunduar si ornament nen kembet e gjahtarit…
    Persa i takon Drinit..., mjafton te shkruaj emrin e tij me te vogel..., dhe se lexon kush!!!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nga Evropa nuk vijne vetem pedofila…, pasi kemi edhe vet boll…, mjafton te lexosh gazetat…
    Së paku këta tanët mund të mos i zgjedhim. UNMIK-u na është imponuar, e tërë struktura e tij përbëhet nga llumi i shoqërive prej nga ata vinë, dhe nuk të pyet kush nëse e pranon apo jo pushtetin e UNMIK-ut.

Me pelqen shume percaktimi i bariut…, por ujku nuk ka forcen ne dore ka vetem egersi, dhe si e tille gjithmone ka perfunduar si ornament nen kembet e gjahtarit…
    Po pajtohesh me mua. Gjahtari më i fortë dhe fiton. Andaj dhe ne duhet të bëjmë diçka me forcë se duk thithur dele mbesim bagëti për tërë jetën.

.................................................. ........

Racizmi eshte shkence, kur aplikohet nga politika behet arme vdekjeprurese...

n'burgun e hapur Maska e x_person9
    Anëtarësuar
    08-10-2003
    Vendndodhja
    nvaret ku lypet
    Postime
    24
    e bre shqiptar kurr nuk u mbushem mend.....
    mendoni se serbet jan si shqiptaret qe rrehen shpejt jo jo ket dota kuptojn shum politikana shqiptar qe jan rrejt qe 8 vite prej amerikes evropes
    mos e harruat se qka ndodhi ne sebrenic (bosnie) 8 000 civil u masakruan mbrenda 1 dite edhe ato ne syt e UN.... a nuk esht kjo shkoll per neve apo mendon dikush se kjo nuk do ti ndodh kosoves??????? inshalla edhe nuk i ndodh veq qysh po shifet kjo ka me ndodh edhe mos te mendon dikush se kfori na ruan vritet per neve e na rrim neper kafiteri e pim makiato????? mbasi nuk kemi mar shembull nga sebrenica e as nga e kaluara e jon troja kjo do te perseritet...... un mendoj qe kfori ka me luajt rolin e kalit te trojes ka mu mbyll ne fortesat e veta e shkijet kan me bo masaker deri sa te mblidhen bashkimi evropian amerika per naj mbledhje urgjente me vendos diqka ktu gjaku ka mu derdh e mbas nja 4,5 dite do te behet mir???????????? e nejse nuk e besoni ket ndaluni edhe analizojeni protestat e 17 marsit ne kosov sa kisha u djeg sa shpiat u kallen sa njerz u mbyten ku ishte kfori per 3 dit????? ndoshta dikuj i duket qe na shqiptaret ja kemi kall shpiat e shkive e kishat e tyne po edhe kfori nuk u ka perzi ne ket pun po kjo esht mesim per neve se kur te na masakrojn shkijet nuk ka mu perzi as nat koh kfori

mos u beni siperfaqsor o shqiptar se historia po na perseritet

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ka nga ata që e kanë KFOR-in si zot, e kur ata ia bëjnë një të keqe, i kthehen kundër.
    Ka edhe nga ata që kanë zemrat prishura, edhe po t'i vritet dikush i familjes nga pushka e huaj, ai përsëri i urren luftëtarët, gjoja se ia kanë "mbushur kokën me ide patriotike".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Postime
    1

nuk ka bashkim me shqiperi sepse jan te dal nga fea

mendimi im eshte se nuk duhet te bashkohen shqiperia me kosov po duhet te bashkohet kosova me maqedoni pershendetje nga shkupi

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga mgdalen19 Lexo Postimin
    mendimi im eshte se nuk duhet te bashkohen shqiperia me kosov po duhet te bashkohet kosova me maqedoni pershendetje nga shkupi
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Si duket ti qenke lare gjat dimrit ne Vardar.Se ta paska tkurre trurin,e nuk te paska mbete gje ne koke.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Pse mos te bashkohet,te bashkohet qe cke me te
    Jo vetem me Kosoven po me gjitha trojet shqiptare.
    Pse mos ta bejme Shqiperine e madhe
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •