Dashuria pervecse nuk njeh moshe gjithashtu nuk krekoset nuk kerkon te sajat nuk pezmatohet nuk ka smire nuk ka zili..Une personalisht jam dakort sepse martesen nuk e krijoi njeriu por Perendia .Ne radhe te pare martesa eshte nje institucion mdje i pari ne bote qekurse Perendia e krijoi boten .Dhe thuhet se Ai i krijoi mashkull dhe femer dhe te dy do te jene nje mish i vetem pra nuk thuhet gjekundi se buri duhet te jete me imadh se gruaja ose gruaja me madhe se burri.Gjeja e pare qe duhet patur para sysh eshte se ai ose ajo a te afrojne me afer Perendisse apo jo .E theksoj kete gje edhe njehere sepse martesa nuk ishte ide e njeriut por e Perendise .Dhe nje varg ne bibel thot tek mat 19 se Ate qe Perendia ka bashkuar njeriu te mos e ndaje as me filozofi njerezore as me ideollogji te kota as me ndonje fe te rreme.Edhe njehere e theksoj Ate qe PERENDIA ka bashkuar njeriu nuk duhet ta ndaje perndryshe quhet divorc. Dhe divorci eshte nje nga mekatet dhe mallkimet me te medha qe po e shkaterrojne sot shoqerine .sic duket ne bibel nuk thuhet qe ate qe njeriu ka bashkuar Perendia te mos e ndaje por Ate qe PERENDIA KA BASHKUAR NJERIU TE MOS AS TA MENDOJE TA NDAJE.Nqs Perendia ka bashkuar dy persona nje burre dhe nje grua kush je tio qe ti ndash ata te dy edhe sikur te jene ne mosha te tilla qe njeriu se kupton? A mund ti thote ena pocarit pse me bere keshtu pra me tevogel ne moshe se gruaj ime ose me te madhe ne moshe se burri im?A mund ta prishe njeriu vepren e Perendise ?A nuk edin njerzit se martesa eshte nje shembul i mredhenies se Krishtit me kishen ashtu sic tha Jezusi :burri ta doje gruan ashtu sic une e desha KIshen ,une dhashe jeten time per kishen .Keshtu edhe burri duhet ta doje gruan e vet pote jete nevoja te japi edhe jeten evet.Une vet jam kaq shume i bekuar qe zoti me ka vendosur nje partnere te mrekullueshme ne ijet e mia pra perkrah meje jam personi me i bekuar ne bot sepse Perendia me ka dhene gruan me te mrekullueshmen ne bot per mua pavarsisht se ajo eshte 2 vjet me madhe se une, ne shkojme shume mire bashke.per me tej mund edhe tju shkruaj personalisht deshmine time se si Perendia e soli Eliden time (se keshtu e ka emrin )ne jeten time .Madje kam njohur edhe cifte te tjere te mrekullueshem ku gruaja eshte 4 vjete me madhe .Zoti ju bekofte shume dhe paqjq e Jezus Krishtit qofte mbi ne te gjith AMEN.
Krijoni Kontakt