Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 107 prej 107
    Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Deri ne 2-3 vjet besoj se nuk ka problem.
    Nuk ka problem as deri ne 5-6 apo dhe 7-8 me beso se nese eshte nga Zoti do te jete shum bekim .Zoti te bekofte.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Nuk esht ndo nje cudi e madhe te martohet
    kan qe ca qe jan martuar dhe kan femi gocat me te
    medhaja
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Dashuria nuk njeh moshe .
    Jufka ime ...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    (respekt per seksin e dobet )
    Seksin femer mer jahu, jo e dobet, na bere edhe anikapate hahahahaha shaka!!!

Nejse une per vete nuk do preferoja me nje djal me te vogel se veten, sepse jam mesuar me shume perkedheli edhe dua te jem vete e vogla. Por nqs do e doja shume shume maksimumi nje vit me te vogel. Me teper jo, s'ka lezet.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Seksin femer mer jahu, jo e dobet, na bere edhe anikapate hahahahaha shaka!!!

Nejse une per vete nuk do preferoja me nje djal me te vogel se veten, sepse jam mesuar me shume perkedheli edhe dua te jem vete e vogla. Por nqs do e doja shume shume maksimumi nje vit me te vogel. Me teper jo, s'ka lezet.
    edhe une mendoj ashtu si ty por nuk i hiqem dhe atij mendimit te shokut paraardhes "Dashuria nuk njef moshe", por ka dhe me keq sic mund te jesh dhe ti ne dijeni se ne pergjithesi shqiptaret qe jetojne jashte shkojne me me shume ne moshe.. biles mund te them se dhe jane martuar me to... me nje diference te konsiderueshme...
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga pellumbi Lexo Postimin
    edhe une mendoj ashtu si ty por nuk i hiqem dhe atij mendimit te shokut paraardhes "Dashuria nuk njef moshe", por ka dhe me keq sic mund te jesh dhe ti ne dijeni se ne pergjithesi shqiptaret qe jetojne jashte shkojne me me shume ne moshe.. biles mund te them se dhe jane martuar me to... me nje diference te konsiderueshme...
    Nejse aty qe ka edhe me keq, pastaj hyjne shume gjera ne loje: jo puna e interesit e njera e tjetra e jo ata qe kane nje grua ne Shqiperi e nje ne jashte shtetit e keshtu e me rradhe, dmth jane raste qe s'para llogariten, nqs flasim per dashurine e vertete. Tani e dime qe jo perhere dashuria rron deri ne vdekje me ne, por perseri ka nje fare jete nqs eshte dashuri...
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    si dihet se ca na rezervo jeta.ene mundet

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •