Nuk esht ndo nje cudi e madhe te martohet
kan qe ca qe jan martuar dhe kan femi gocat me te
medhaja
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Dashuria nuk njeh moshe .
Jufka ime ...
Seksin femer mer jahu, jo e dobet, na bere edhe anikapate hahahahaha shaka!!!
Nejse une per vete nuk do preferoja me nje djal me te vogel se veten, sepse jam mesuar me shume perkedheli edhe dua te jem vete e vogla. Por nqs do e doja shume shume maksimumi nje vit me te vogel. Me teper jo, s'ka lezet.
La vita è bella...
edhe une mendoj ashtu si ty por nuk i hiqem dhe atij mendimit te shokut paraardhes "Dashuria nuk njef moshe", por ka dhe me keq sic mund te jesh dhe ti ne dijeni se ne pergjithesi shqiptaret qe jetojne jashte shkojne me me shume ne moshe.. biles mund te them se dhe jane martuar me to... me nje diference te konsiderueshme...
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Nejse aty qe ka edhe me keq, pastaj hyjne shume gjera ne loje: jo puna e interesit e njera e tjetra e jo ata qe kane nje grua ne Shqiperi e nje ne jashte shtetit e keshtu e me rradhe, dmth jane raste qe s'para llogariten, nqs flasim per dashurine e vertete. Tani e dime qe jo perhere dashuria rron deri ne vdekje me ne, por perseri ka nje fare jete nqs eshte dashuri...
La vita è bella...
si dihet se ca na rezervo jeta.ene mundet
Krijoni Kontakt