Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 107
    i/e regjistruar Maska e Elbasan_city
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Ne kerthize te Shqiperis
    Postime
    38

A do të martoheshit me një femër më të madhe se ju në moshë?

A do te doni qe te martoheni me nje vajze me te madhe se mosha juaj edhe nqs do te kishte femije???Gjithashtu edhe per ju vajzat do te martohesh me nje djale me te vogel se mosha juaj??
    Un per veten time do te thoshja PO sepse dashuria nuk njeh moshe dhe nese dashuria eshte e paster pse jo...
    Ja dhe nje shembull Po marrim Anna Oscar eshte martuar me nje 23 vjecar kur vet eshte nja 45 vjece me duket nese nuk gaboj..
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:54
    A Sa Shumë u mundova....;)

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Elbasan_city
    A do te doni qe te martoheni me nje vajze me te madhe se mosha juaj edhe nqs do te kishte femije???Gjithashtu edhe per ju vajzat do te martohesh me nje djale me te vogel se mosha juaj??
    Un per veten time do te thoshja PO sepse dashuria nuk njeh moshe dhe nese dashuria eshte e paster pse jo...
    Ja dhe nje shembull Po marrim Anna Oscar eshte martuar me nje 23 vjecar kur vet eshte nja 45 vjece me duket nese nuk gaboj..
    kadegorikisht Joooooooooo!
    behet fjale per martese te vertete.
    Kurse Anna Oskar mund te jet martuar 30 here,dhe mund martohet perseri.
    shqiptarve nuk do jau uroja nje gje te tille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 22:55

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    S'esht cudi
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Ka plot raste te tilla dhe ju ecen sh mire lidhja.Pra nuk do e perjashtoja (Kuptohet jo me diference te madhe moshe)

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Ne shumicen e rasteve eshte interesi qe i bashkon keto lloj ciftesh dhe jo dashuria

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

??????????

Gjithashtu edhe per ju vajzat do te martohesh me nje djale me te vogel se mosha juaj??
    Dhe cilen moshe quani ju me te vogel?
    1, 2 , vjet me te vogel ky eshte limit mendoj une, nuk do ishte ndonje Big deal pranushem nese vertet e don .....

Ndersa persa i perket:

A do te doni qe te martoheni me nje vajze me te madhe se mosha juaj edhe nqs do te kishte femije???
    Never . Nuk me intereson se sa mund ta Dua, do preferoja ti shifja gjerat realisht jo Verberisht nga Dashuria.
    Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 07-11-2006 më 21:06

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Varet nga diferenca e moshes por zakonisht kur kane diference te madhe kane shume interesa te tjera ne qoftese arrijne ate shkalle.Me shume se 2 vjet diference nga mosha ime une personalisht nuk doja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sdo deshiroja te martohesha me nje mashkull me te vogel se une, sadoqe te qepen keq keta vogelushet lol...no seriously, do me vinte turp (sinqerisht :P)
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Prit se eshte duke te te dhene pergjigje njera dhe pastaj te pergjigjem edhe une.

(respekt per seksin e dobet )

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116

Teorikisht menoj qe cuni duhet mo i modh,but.

Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Alketin e ka reject perenia kur i thojn i llafe.
    Apo jo rexho?

Alketo mos e shejv se s'ka pereni.

Per sa i perket nje vajze me te madhe se mua, hmm vetem nqs diferenca do ishte 1 vit e posht (may be).

Po te ishte me kalamoj, pfff sbohet fjal fare. Skena mosh me rrit kopilat e botes.

Me pelqeu ajo shprehja siper kushdo qe e tha: "sa me shpejt i zgjidh hallet aq me shpejt i zgjidh breket".
    Dashuria nuk njef mosh.Dashuria nuk mbledh e zbret vitet ,thjesht dashuron.Sa zgjasin kto martesa ?kjo osht pun tjeter.Plus martesa nuk osht gjithmon rjedhoj e dashnis
    Kur po folsha i her ket zotnin e citum per Ashton kutcher e Demi Moore ma boni " Epo osht Demi Moore ajo.Si vej ic faj ."
    So if nje graja osht hot,smart,and loaded te gjith ju qe kerceni e deklaroni ncuq ncuq jo vetem do martoheshit po do i lanit dhe ato..corapet corapet
    1-2 vjet nuk osht diferenc e modhe.Njof cifte te tilla dhe kalojn per mrekulli tzotit.Po prap secili e zgjidh jeten ashu si do.
    E rencishme ne nje cift nuk osht mosha po osht perputhja e menimeve,deshirave,interesat osht pasioni,pershtatja dhe sidomos osht te qenurit "The one" per nj-tj.

kshu kshu
    p.s Darius mir mir shyqyr qe shef ene ata te mceftit ti lol
    kshu kshu
    Ndryshuar për herë të fundit nga TiLoNcE : 08-11-2006 më 00:33
    o-le-le firma

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •