Kot me ju pyetur, e dini qe forcat arjore shqiptare jane gati ZERO?!! Hiq ketu ca raketa toke-ajer te kohes se Stalinit. Me ca do ta bejne luften shqiptaret, me karabina neper male?!!!![]()
Kot me ju pyetur, e dini qe forcat arjore shqiptare jane gati ZERO?!! Hiq ketu ca raketa toke-ajer te kohes se Stalinit. Me ca do ta bejne luften shqiptaret, me karabina neper male?!!!![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ja edhe pergenjeshtrimi serb .E dine kodoshat sa ju vlen lekura.Ne shqiptaret mund ta pushtojme Beogradin vetem me sllonat(mercedesat) e Tiranes.
KOSOVO: TADIC, SERBIA NON FARA' GUERRA
LISBONA - Il presidente serbo Boris Tadic ha affermato in una intervista pubblicata oggi dal quotidiano di Lisbona 'Diario de Noticias' che Belgrado ''non fara' la guerra'' in Kosovo.
Interrogato sulle recenti dichiarazioni di un membro del governo serbo, che ha evocato l'ipotesi di un dislocamento di soldati serbi in Kosovo in caso di dichiarazione unilaterale di indipendenza di Pristina, Tadic ha precisato che ''sono state interpretate male''. ''La Serbia non fara' la guerra: e' una democrazia europea - ha detto - e senza una Serbia stabile non c'e' stabilita' nella regione''. Il presidente serbo ha aggiunto che ''una guerra in Kosovo sarebbe uno scenario di disastro per tutti noi''.
Nell'intervista, Tadic ha anche messo in guardia contro il ''precedente'' che costituirebbe una dichiarazione di indipendenza del Kosovo che, ha affermato, sarebbe ''contraria alle regole del diritto internazionale'' e incoraggerebbe ''tutti i separatisti''. Ci sono ''situazioni simili'', ha avvertito, ''in Bosnia, a Cipro, in Georgia, in Moldavia ed in altri paesi''.
13/09/2007 11:39
E pra cuna, si thoni ta ve 1?
Se mos na del ndeshje bllof...
Vere 1 plako mos e luj fare,se eshte dhe njesh i shijshem....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Serbi e di fort mire c'e pret po guxoi te hyje ne Kosove. Nese i fryn me shume kesaj ane, sigursht ka shtytjen ruse dhe kjo eshte vertet e rrezikshme. Nga ana tjeter kemi prezencen e NATO-s, qe frenon nje aventure te rrezikshme serbo-ruse. Dicka pra do luhet ne te tjera tryeza, per t'i shpetuar nje konflikti me pasoja tej ballkanike. Per mua eshte teper i vonuar veprimi amerikano-evropian pro pavaresise se Kosoves, pasi u la gjate periudha as ne qiell dhe as ne toke. Vec se c'ishte rasti pas terheqjes serbe, te behej direkt shpallja e pavaresise, qofte dhe me kushtezime te pranueshme. Atehere edhe rusi ishte ne dileme dhe s'do rezistonte si sot.
Mos na e qaj shume hallin.
kemi qene edhe me te paarmatosur dhe kemi fituar.
Luften e ben zemra , por ti qe e ke shitur zemren e ben llogarine me topat e serbit e te grekut.
Mund edhe te turperohesh per ato qe shkruan vazhdimisht. Nuk eshte e thene te jesh krejt antishqiptar.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Do te te kisha vene ne seder po te ksihte qene nevoja per te mbrojtur elladhen tende te dashur..
Por ti nuk ke gjak shqiptari dhe ben hije si i pabese ne forumin e shqiptareve.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt