Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    Kot me ju pyetur, e dini qe forcat arjore shqiptare jane gati ZERO?!! Hiq ketu ca raketa toke-ajer te kohes se Stalinit. Me ca do ta bejne luften shqiptaret, me karabina neper male?!!!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ja edhe pergenjeshtrimi serb .E dine kodoshat sa ju vlen lekura.Ne shqiptaret mund ta pushtojme Beogradin vetem me sllonat(mercedesat) e Tiranes.

KOSOVO: TADIC, SERBIA NON FARA' GUERRA

LISBONA - Il presidente serbo Boris Tadic ha affermato in una intervista pubblicata oggi dal quotidiano di Lisbona 'Diario de Noticias' che Belgrado ''non fara' la guerra'' in Kosovo.

Interrogato sulle recenti dichiarazioni di un membro del governo serbo, che ha evocato l'ipotesi di un dislocamento di soldati serbi in Kosovo in caso di dichiarazione unilaterale di indipendenza di Pristina, Tadic ha precisato che ''sono state interpretate male''. ''La Serbia non fara' la guerra: e' una democrazia europea - ha detto - e senza una Serbia stabile non c'e' stabilita' nella regione''. Il presidente serbo ha aggiunto che ''una guerra in Kosovo sarebbe uno scenario di disastro per tutti noi''.

Nell'intervista, Tadic ha anche messo in guardia contro il ''precedente'' che costituirebbe una dichiarazione di indipendenza del Kosovo che, ha affermato, sarebbe ''contraria alle regole del diritto internazionale'' e incoraggerebbe ''tutti i separatisti''. Ci sono ''situazioni simili'', ha avvertito, ''in Bosnia, a Cipro, in Georgia, in Moldavia ed in altri paesi''.
    13/09/2007 11:39

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    E pra cuna, si thoni ta ve 1?

Se mos na del ndeshje bllof...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Vere 1 plako mos e luj fare,se eshte dhe njesh i shijshem....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    E pra cuna, si thoni ta ve 1?

Se mos na del ndeshje bllof...
    Me degjo mua, mos e luaj fare me mire se s'ja vlen fare si ndeshje

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga qorrbiba Lexo Postimin
    Ne ndeshjen Shqiperi-Serbi, serbi nuk ka asnje shans pasi ne kemi armatime direkt nga Pentagoni. Kurse Serbia nuk i merr dot armatimet nga Rusia, pasi ato duhet te kalojne nepermjet shteteve te Natos.
    Po se armatimet Ruset do i bien me kuaj, dhe do i kalojne nepermjet Gjermanise, qe ti kontrolloje se c'ka.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Serbi e di fort mire c'e pret po guxoi te hyje ne Kosove. Nese i fryn me shume kesaj ane, sigursht ka shtytjen ruse dhe kjo eshte vertet e rrezikshme. Nga ana tjeter kemi prezencen e NATO-s, qe frenon nje aventure te rrezikshme serbo-ruse. Dicka pra do luhet ne te tjera tryeza, per t'i shpetuar nje konflikti me pasoja tej ballkanike. Per mua eshte teper i vonuar veprimi amerikano-evropian pro pavaresise se Kosoves, pasi u la gjate periudha as ne qiell dhe as ne toke. Vec se c'ishte rasti pas terheqjes serbe, te behej direkt shpallja e pavaresise, qofte dhe me kushtezime te pranueshme. Atehere edhe rusi ishte ne dileme dhe s'do rezistonte si sot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Kot me ju pyetur, e dini qe forcat arjore shqiptare jane gati ZERO?!! Hiq ketu ca raketa toke-ajer te kohes se Stalinit. Me ca do ta bejne luften shqiptaret, me karabina neper male?!!!

Mos na e qaj shume hallin.
    kemi qene edhe me te paarmatosur dhe kemi fituar.
    Luften e ben zemra , por ti qe e ke shitur zemren e ben llogarine me topat e serbit e te grekut.
    Mund edhe te turperohesh per ato qe shkruan vazhdimisht. Nuk eshte e thene te jesh krejt antishqiptar.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Mos na e qaj shume hallin.
    kemi qene edhe me te paarmatosur dhe kemi fituar.
    Luften e ben zemra , por ti qe e ke shitur zemren e ben llogarine me topat e serbit e te grekut.
    Mund edhe te turperohesh per ato qe shkruan vazhdimisht. Nuk eshte e thene te jesh krejt antishqiptar.

Me kete qe the tani na vure ne seder.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Do te te kisha vene ne seder po te ksihte qene nevoja per te mbrojtur elladhen tende te dashur..
    Por ti nuk ke gjak shqiptari dhe ben hije si i pabese ne forumin e shqiptareve.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •