Une nuk ja futa kot, ktu po shifet se kush ja fut kot.
Qe te tregoj une masi nuk po shifshe mire.
Nisu nga F.kosova aty ska pase kurre xhami se serbet skan lejuar te ndertohet
ne vragoli ska pas xhami as ne sllatin afer rruges nuk ka pase xhami.
Pse nuk me binde per ato pikat tjera ku permenda se si po sillen dhe si ajne sjelluar arabt me ne duke ei shfrytezuar familjet me gjendje te veshtire ekonomike.
ma hudh poshte mendimin tim nese ki fakte.
edhe ai qe tha se jane 1% katolik ne prishtin edhe sikur te kishin qen 0,1% kane te drejte te ndertojne Katedrale, se besimi i stergjysherve tane ka qen ai te cilin ende e kane vellezerit tane katolik.
Pse nese keni qen kaq trima se keni ngrit zanin kur shkau filloj te ndertoj kishen ortodokse ne afersi te biblotekes universitare ku ishit atehere ju.
Me thuaj para luftes ne prishtine sa te rinj i ke pare me pantollona te prer dhe me mjekrra sic i bajn tash disa qe nuk e di as cilit sekt i takojne.
Une them se nuk ka asgje te keqe ndertimi i katedrales por ndoshta siq e kame ceke edhe me larte nuk eshte momenti i duhur per kete gje se ka sende me te ngutshme qe duhet bere se katedralja.
siq asht edhe rehabilitim i familjeve te deshmoreve dhe jetimave qe kane mbetur.
Par dy vitesh kur isha ne kosove lexova se nje ish luftetare i uck e kishte varur veten me litare se ska pasur mundesi tu siguroj kafshten e bukes femijve te tij.
a e shifni qka duhet te na brengos ne per momentin.
Ndertimit te Katedrales une i them po, e ata qe jane kunder le te kallen nga meria.
Kush jane ata ce po na perkrahin dhe na ndihmuan kur shkjau na vrsite si lepujt, arabt nuk e besoj se ishin ata ce na ndihmuan, por amerika dhe perendimi.
Krijoni Kontakt