Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 157
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Dashurija e pare eshte plage qe kurre nuk sherrhohet
    dhe ajo dashuri nuk harrohet !!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Eshte e veshtire te japim nje perkufizim te sakte per dashurine!...persa i perket menyres standarte te perkufizimit nga ana jote....o je,o nuk je, i dashuruar"...nuk mendoj se qendron plotesisht!...ti kerkon te thuash se nuk mund te egzistoje nje dashuri aq e zjarrte dhe apasionante qe te te beje te perjetosh nje emocion teper te forte dhe te paharrueshem,dhe te dallohet nga te gjitha dashurite e tjera qe ke perjetuar?!...une mendoj se nese beson ne te,edhe mund ta perjetosh
    dhe ne fund,ta pagezosh me emrin ,dashuri e paster....
    kete ta pranoj gjith diten clap clap
    por dashuria e paster asnjeher nuk perfundon me rezultat ,pervec shume rasteve te rralla qe une do i quaja platonike ne nje lidhje qe munden te ruajne dashurine e pare !!!mund te venitet ,por per te harruar nuk mund te thuash qe mund ta harrosh nqs ne trurin tend jane te ngulitura disa emocione te paharrueshme qe zor ti fitosh prap nga te tjere sepse te behen bajate ........

ju uroj mos ta humnbisni dashurin e pare

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po normale,ne po flasim per te paharrueshmen...nuk po flasim nese u ka rezistuar
    apo jo koherave kjo ndjenje(dashuri)...une do te deshiroja qe keto raste,te mos ishin ashtu si i quan ti...(platonike)....te falenderoj edhe per urimin...

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Mendoj se dashuria e pare eshte e bukur dhe te kujton gjithmone disa caste
    qe ikin e nuk vijne me prandaj themi e paharrueshme...
    por dashuria e pare ka nje te vecante .Ajo te ben te piqesh me shume dhe te ndjehesh me e rritur...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    dashuria e pare,eshte bileta per futtjen ne boten e vertete te ndjenjave te tua,per kuptimin e anes me te mire tendes.por jo gjithkush dashuron.

Jam shume dakort me mendimin tend!
    Ne kete bote jo te gjithe dashurojne,dhe per fatin tone te keq,ne dashuri japim me shume sesa marrim.

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2005
    Postime
    12
    Njerezit nuk dashurojn te gjith njejt, madje shpesh her e ngatrrojn epshin me ndjenja. Secili qw ka dashuruar me shumw se nje her ne kete jete mund te flas per dashurin e par. Dashuria ska kufi dhe dashurit nuk jan plotesim e njera tjetres. Mos e matini dashurin me koke por me zemer, ateher do ta dalloni cila eshte me e madhe se tjetra.
    Vrojtuesi

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Edhe mu keshtu me kane thene qe nuk harrohet dashuria e pare por kur ta provoj do ju e them

Jam dakort me hapsen e temes qe dashuria e pare eshte si nje mesim per dashurit e tjera qe do jene ne vijim..
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    mund te kalojme neper shume dashuri ne jeten tone por si dashuria e pare vetem nje here kalon .pak kohe me pas dashurise se pare kisha shkruajtur ne nje bllok kujtimesh:dashuria e pare le mbrapa lot te hidhur dhe kujtime te bukura ! a jeni dakort me mua?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une mendoj se dashuria e pare eshte ajo dashuri qe te ngelet pergjithmone.

Po dashurova pas saj kjo per mua do te thote se e kaluara nuk paska qene dashuri.

Nje dashuri qe s'mund ta harroj, pavaresisht e sata ne vargun e atyre qe kam menduar se kam dashuruar, ne kujtese do t'me mbetet pergjithmone e para. E vetmja...

Kjo per mendimin tim do te ngelet perhere dashuria ime e pare dhe e vetme.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    ore 1 dashuri jeton njeriu...! Gjithsesi. Mendime Subjektive.

pse mos te jetoj 2 dashuri njeriu !

Una do te thosha qe dashuria e par o e bukur fare.

Akoma skom arrit ke e dyta qe te jap mendime
    **Wanted by many owned by none!!!**

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •