Dashurija e pare eshte plage qe kurre nuk sherrhohet
dhe ajo dashuri nuk harrohet !!!!
Dashurija e pare eshte plage qe kurre nuk sherrhohet
dhe ajo dashuri nuk harrohet !!!!
kete ta pranoj gjith diten clap clapPostuar mė parė nga shoku_tanku
por dashuria e paster asnjeher nuk perfundon me rezultat ,pervec shume rasteve te rralla qe une do i quaja platonike ne nje lidhje qe munden te ruajne dashurine e pare !!!mund te venitet ,por per te harruar nuk mund te thuash qe mund ta harrosh nqs ne trurin tend jane te ngulitura disa emocione te paharrueshme qe zor ti fitosh prap nga te tjere sepse te behen bajate ........
ju uroj mos ta humnbisni dashurin e pare![]()
![]()
Po normale,ne po flasim per te paharrueshmen...nuk po flasim nese u ka rezistuar
apo jo koherave kjo ndjenje(dashuri)...une do te deshiroja qe keto raste,te mos ishin ashtu si i quan ti...(platonike)....te falenderoj edhe per urimin...
Mendoj se dashuria e pare eshte e bukur dhe te kujton gjithmone disa caste
qe ikin e nuk vijne me prandaj themi e paharrueshme...
por dashuria e pare ka nje te vecante .Ajo te ben te piqesh me shume dhe te ndjehesh me e rritur...
Postuar mė parė nga Kristiano
Jam shume dakort me mendimin tend!
Ne kete bote jo te gjithe dashurojne,dhe per fatin tone te keq,ne dashuri japim me shume sesa marrim.
respekte
"Carpe Diem"
Njerezit nuk dashurojn te gjith njejt, madje shpesh her e ngatrrojn epshin me ndjenja. Secili qw ka dashuruar me shumw se nje her ne kete jete mund te flas per dashurin e par. Dashuria ska kufi dhe dashurit nuk jan plotesim e njera tjetres. Mos e matini dashurin me koke por me zemer, ateher do ta dalloni cila eshte me e madhe se tjetra.
Vrojtuesi
Edhe mu keshtu me kane thene qe nuk harrohet dashuria e pare por kur ta provoj do ju e them
Jam dakort me hapsen e temes qe dashuria e pare eshte si nje mesim per dashurit e tjera qe do jene ne vijim..
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
mund te kalojme neper shume dashuri ne jeten tone por si dashuria e pare vetem nje here kalon .pak kohe me pas dashurise se pare kisha shkruajtur ne nje bllok kujtimesh:dashuria e pare le mbrapa lot te hidhur dhe kujtime te bukura ! a jeni dakort me mua?
Une mendoj se dashuria e pare eshte ajo dashuri qe te ngelet pergjithmone.
Po dashurova pas saj kjo per mua do te thote se e kaluara nuk paska qene dashuri.
Nje dashuri qe s'mund ta harroj, pavaresisht e sata ne vargun e atyre qe kam menduar se kam dashuruar, ne kujtese do t'me mbetet pergjithmone e para. E vetmja...
Kjo per mendimin tim do te ngelet perhere dashuria ime e pare dhe e vetme.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
pse mos te jetoj 2 dashuri njeriu !
Una do te thosha qe dashuria e par o e bukur fare.
Akoma skom arrit ke e dyta qe te jap mendime![]()
**Wanted by many owned by none!!!**
Krijoni Kontakt