Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 157 prej 157
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    sepse nuk gjejme dot tjeter njesoj si ajo ? e gjeta me duket ...

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Nqs e kujton dashurine e pare, atehere je me personin e gabuar. Kur s'je e lumtur ne te tanishmen kthehesh te e kaluara . Nqs je e lumtur dhe e dashuruar, dashuria e fundit eshte gjithmone me e mira

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    une shumeeee rrall e kujtoja,edhe vetem ateher kur isha single :P
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    sepse nuk gjejme dot tjeter njesoj si ajo ? e gjeta me duket ...
    gishtat e dores nuk jane njelloj,nuk ekzistojn 2 njerez njesoj
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    po me gishtat e dores nuk jane njesoj po kur i pret te dhembin njesoj .................................
    dashuria e pare eshte eksplorimi per here te pare te nje pylli qe nuk e ke pare ndonjeher ..............
    por do te kalosh ne ate pyll shume here me pas dhe te siguroj qe kenaqesia me e madhe eshte kur ja di te gjitha skutat pyllit .................................................. .......

megjithate heren e pare ke frike ta shohesh te gjithe pyllin ..........

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    gishtat e dores nuk jane njelloj,nuk ekzistojn 2 njerez njesoj
    po themi te njejten gje ... pikerisht kjo e ben te paperseritshme dashurine e pare , mund te kete qe i shkon afer , por e rendesishme eshte cfare dua jo cfare me ngelet nga fati apo perplasja e jetes ... dhe kjo deshire nuk iken kurre pavarsisht nga jeta

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Dashuria e pare (?!)

Varet se si e ke perjetuar si te tille, (e pare, dmth) varet se si ("shkendija e pare...") ta "rrembeu" zemren personi, varet se cila pale dashuronte me "dore ne zemer" e cila me "gishtin te koka (mendjes, lol)" etj, etj...

Me teper se cdo gje tjeter dashuria e pare eshte "udhetimi" yne ne nje bote te panjohur; ngjarjet qe vijojne jane relative per secilin nga ne.

Per mua, (mendimi im ky) te dashurosh (nuk ka rendesi se sa here ne jeten tende)eshte nje privilegj i pamase!

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •