Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 157
    Nuk harrohet dashuria e pare???Harrohet qe c'ke me ate pune.Edhe sikur te kete qene eksperience e bukur harrohet.Jo me te kesh kaluar nje vuajtje,zhgenjim etj.Ok,ka detaje qe nuk harrohen p.sh puthja e pare,momentet intime etj por jam e mendimit qe ndodh se kane qene eksperienca e pare dhe jo se ka qene dashuria e pare.

P.S. Ky shkrim eshte vetem per persona qe qe ne lidhjen e pare kane provuar edhe dashurine e pare.
    Plus kesaj sa jam zgjuar nga gjumi edhe nuk e di cfare kam shkruar.Mos ma vini re nese nuk ju pelqen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Le mos te ngaterojm lidhjen e pare, apo sa here "punojn hormonet tuaja turni nates" me dashurin e pare sepse mesa shof kjo po behet ktu. Dashuria e vertet e pare nuk harohet...dhe nuk ka pse te harohet sepse po te jet dashuri E VERTET sdo perfundoj as nje here...dhe aty kuptohet nese eshte dashuri e vertet

Gjith te mirat, besoj se sdo shume filozofi te kuptohet kjo qe thash
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 22-03-2007 mė 14:12

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    nje qe ke dashur me gjtihe shpirt se harron...
    por ai cun qe ka bredh si pune e qenit me shume femra se ka problem...kur ti vijne mend s'ti hajne as qente kur i thone shprehjes
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Pershendetje bebushja,

Llogjike keto fjale dhe plotesisht te sakta!
    Desha vetem te shtoja qe edhe kujtimet sado te largeta dhe te zbehta te jene me pas,prape e dashur ngelen kujtime,duam apo sduam ne te jene!
    Sigurisht qe ne jete duhet te shikojme gjithmone para,po a mundet dot te harrojme dhe te fshime dicka qe kemi perjetuar me pare sado e dhimbshme apo e lumtur te kete qene?

miqesisht
    DIANKA LLACI flet sakt gjithmon babe
    Ngaterojm ,,,,, lidhjet me dashurin,jo po si rasti qe citova une qe thoshte si nena rite femijet e saj ,dhe njeriu do dashurit e kaluara,ishte abstrakte ,e pamundur .Njeri nuk mund te dashuroj perseri nese ne tru dhe zemer mban lidhjen e pare,
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    nje qe ke dashur me gjtihe shpirt se harron...
    por ai cun qe ka bredh si pune e qenit me shume femra se ka problem...kur ti vijne mend s'ti hajne as qente kur i thone shprehjes
    Zakonisht jan djem te "suksesshem me femrat" por iu vin ment kur kan vajtur ne mosh per tu martuar (aty 27-30 ) dhe skan gjetur akoma nje vajz te mire...ose e gjeten dhe nuk e vlersuan sepse "donin te jetonin jeten" kur ishin me te rrinj. Kta tipa 90% te rasteve perfundojn me femren qe kur ishin me te rrinj as qe do lodheshin fare ti flisnin...sepse nuk gjejn dot me mire dhe koha po iken...nuk duan te ngelen ne "rraft" and as a result of all that pressure they lower their expectations and end up with...ahem...trash! (spo gjeja dot fjalen "expectations" ne shqip sorry )

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    po fierake ke te drejt...
    ca nuk i vijne mendet edhe kaluar 30-at....vetem kur plaken ateher jam e sigurt se do kene aq kohe edhe qofte 30 sec sa te mendojne cfare gabimi kan ba ne jete
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mire e ke fierake !!! bashkohem me mendimin tend !!! kjo puna eshte si ajo qe thote kur te vine mend sti hane as qente !!! shume meshkuj kujtohen me vonese per
    ate vajze qe kane lene por le te perfundojne me nje "shtepiake" te mire qe nuk eshte gje tjeter vetem se mendimi i fundit qe kane pas ne mendje per dashurine e jetes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    O xhuliana...qafsh mu se sdo merrem me ty perdit une.

Mendimi Subjektiv osht i mendim qe varet nga subjektet ( dmth personat ) qe e menojn. Ndryshe mund ta mendosh ti, ndryshe une ndryshe dikush tjeter. Un menoj se robi dashuro vetem 1 her, ti thu 2 a ku di un sa thu ti....e kshu me rradhe . Cja fut kot ndjenjat aty?

1-Suvjektive( varet simas personave )
    2-Relative ( varet sipas grupeve )
    3-Absolute ( absolutisht per te gjith e njejte )
    avash avash ti...se na more per analfabete....une thjeshte te korrigjova ty.....
    kur ti thua dashuroj vetem 1 here...e thua se e "mendon" ashtu apo se e "ndjen" ashtu??
    megjithate e morem vesh se cfare don te thuash....thjesht nuk u shprehe qarte...
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    dashuria e pare,eshte bileta per futtjen ne boten e vertete te ndjenjave te tua,per kuptimin e anes me te mire tendes.por jo gjithkush dashuron.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    pu pu pu qenkemi futur ne grupmoshen me rrezikshmeri te larte ..
    ka njeri tjeter apo une jam i vetmi?? solidariteti do na conte pak nga ana psikollogjike
    Kam pershtypjen mik,se ti ben pjese ne grupmoshen e atyre qe luajne domino
    Nuk ka se c'fare te te coje nga ana psikologjike ty or mik,sipas meje je ftohur me te tera...me dukesh nje rast i pashprese aaaaa...se harrova, ka dicka
    e cila ndoshta nuk do te te conte ne kuota optimale nga ana psikologjike,por te pakten do te ndihmonte te qendroje ne kuota normale...do te hap nje teme ne te cilen do te trajtoj histori nga lufta dyte boterore..kjo me duket nje teme e pershtatshme per grupmoshen tende.....eeeeej edhe dicka tjeter se mos ma marresh per ters....me kupto drejt...kjo ishte nje shenje solidariteti)))...dije se jam as ne domino)))))

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •