Cfare perdorni me teper ne dashuri: ndjenjen apo llogjiken?
Cfare perdorni me teper ne dashuri: ndjenjen apo llogjiken?
Ne dashuri perdoret ndjenja me shume ,por e lidhur me llogjiken(zemra+truri)gjithmone ,,,se ndjenjat po nuk u kontrolluan nga mendimi nuk meret vendimi per nje veprim te caktuar.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Une kam nje 'problem' nese mund ta quaj keshtu dhe dua te me ndohmoni me mendimet tuaja gjithashtu:
jam i ndjeshem ne dashuri por logjika me futet kudo ne cdo moment dhe nuk i le ndjenjat te lira te shfyhen.
psh. arsueja nuk me le t;'i besoj per shume gjera ose nuk me le te shprehem plotesisht si dua sepse ta zeme mund t'i rritet mendja(kot po ia fus).
Si mendon ti showgirl?
varet sa i dashuruar je
ndjenja+ logjika keto shkojne paralel me njera tjetren
vetem llogjik quhesh e ftoht
vetem ndjenja quhesh e ceket
Jeto sot se neser nuk i dihet
Paraja nuk eshte gjithcka ne kete bot
ndjenja + llogjika jane dominuse ne nje lidhje
Jeto sot se neser nuk i dihet
ngaqe kto te dyja i kam ndjenja + llogjika.
kshu qe shkruajta paren (:
PS: kush tha qe parja eshte gjithcka?!
eshte dicka qe pa ate sjeton dot,
e dobishme po aq sa dhe dashuria.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 18-10-2008 mė 17:27
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Natyrisht qe ia nisim nga llogjika; shihet nese karajfili ne fjala i ploteson kushtet baze pastaj fillojjne e lirohen gradualisht digat emocionale. S'do bejme krushqi me mullaxhiun tani vetem se ka te prapmet e bukura.
Kam vetem nje limit: qiellin!
You only live once, but if you work it right, once is enough.
Te dyja!Ndjenjat jane ato qe me lidhin shpirterisht me te dhe logjika eshte ajo qe me mban me kembe ne toke.Nuk jam nga ato qe kur dashuroj,humbas logjiken.Per mendimin tim dashurite qe udhehiqen vetem nga ndjenjat,jane ato "te semurat" qe heret a vone demtojne dhe lendojne ate qe dashuron ne kete menyre.
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt