Close
Faqja 22 prej 106 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1060
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Clarins edhe ideja jote qe UFO-t mund te jene te drejtuara nga njerezit dhe qe ka baza sekrete qe bejne eksperimente, qendron dhe eshte shume e mundur. Sic eshte e mundur dhe mundesia tjeter qe ufot jane te ardhura nga sisteme te tjera planetare, diellore madje dhe galaksira te tjera. Ne nje moment thua qe mund te dalin fakte... Fakte ka plote, varet sa do ti shikosh dhe ti pranosh si te tilla...

Me pyet nese besoj? Mjafton te shikosh temat e hapura nga une per kete subjekt dhe postimet e bera dhe e gjen pergjigjen fare kollaj
    EJ CIAO,FLM QE U PERGJIGJE PYETJES TIME.NE FAKT PYETJA IME KONSISTONTE SE NE CFARE TEORIE BESON TI ,NE EKZISTENCEN E UFOVE.U ANTARESOVA NE KETE FORUM KUR LEXOVA NENFORUMIN TEND QE KISHE HAPUR PER F.PARANORMALE.ME BERI PERSHTYPJE INFO E SHUMTE QE KISHE NE LIDHJE ME KETE FUSHE.URIME.PER CFARE STUDION?PASTAJ LEXOVA LUFTEN E DULCES,SHUME INTRIGUESE,JAM DUKE E LEXUAR,POR MU DASH TA PRINTOJA SE U QERRUAM NGA SYTE.E DI CA PYETJE KISHA UNE?NJE GJE ME BEN TE DYSHOJ.NQS UFOT( DO PERKUFIZOJ QENIE JO TOKESORE)JANE DUKE BERE MAREVESHJE ME NJEREZIT,PSE NJERZIT DUHET TE BEJME MAREVESHJE ME QENIE E JANE ME TE FUQISHME SE TO,DHE KUR KUPTOHET QE MENDIMI I TYRE (UFOVE) ESHTE PER TE KONKUISTUAR TOKEN.MUND TE BEHET NJE MAREVESHJE E TILLE NQS DO TE NA KERCENONIN PER ZHDUKJE TE RRACES NJEREZOREPOR KJO GJE NUK KA NDODHUR.CFARE DO TE PERFITONIN ATA QE DO TE BENIN DEALING ME UFOT,KUR DIHET QE KETA TE FUNDIT DO TE DREJTOJNE,DHE KUSH NGA HUMANET DO TA DONTE KETE GJE,TE ISHIM SKLLEVER.UNE NUK KAM SHUME INFO NE LIDHJEME KETE TEME,POR BESOJ KUR TE MBAROJ DULCEN,DO KEM A LOT OF QUESTION.
    HAVE A NICE DAY.

Qe te marresh pergjigje per gjithe keto pyetje duhet te lexosh jo vetem Librin e Dulces ketu ne forum por edhe temen Illuminati: Kulti i Syrit Qe Sheh Cdo Gje si dhe temen per Eksperimentin e Filadelfias. Aty ke pergjigje te shumta per disa nga pyetjet e tua.

Qe te marresh pergjigje per gjithe keto pyetje duhet te lexosh jo vetem Librin e Dulces ketu ne forum por edhe temen Illuminati: Kulti i Syrit Qe Sheh Cdo Gje si dhe temen per Eksperimentin e Filadelfias. Aty ke pergjigje te shumta per disa nga pyetjet e tua.
    O DARIUS,OK DO I LEXOJ POR DO ME DUHET ICIK KOHE,SEJAM FULL.TI NE CFARE TEORIJE BESON?

Clarins te lutem perdor germa te vogla. Ska nevoje per tekst me caps.

Ndersa per ate qe besoj une se kuptoj pse je kaq insistuese dhe e kerkon me cdo kusht ta dish? Me duket se tu pergjigja kur te thashe qe mjafton te lexosh temat e hapura nga une dhe e kupton vete se cfare besoj. Besoj ne ekzistencen e tyre, besoj qe kane shume kohe qe jane te pranishem ketu ne Toke, besoj qe nje pjese e tyre eshte teknologji e lindur ne kete planet por qe i perket nje civilizimi apo civilizimeve qe jeton poshte kembeve tona, besoj ne kontaktet e tyre me qeverite neper bote, besoj ne kontaktet e tyre me individe te vecante si dhe besoj qe nje pjese jane pozitive dhe nje pjese jane negative.
    Besoj qe nje pjese e tyre jane fizike si ne ndersa te tjeret jane parafizike apo astrale madje dhe intradimensional etj. Cdo gje qe lexon ketu pasqyron bindjen dhe besimin tim. Mund te jete i gabuar, mund te jete i drejte, mund te jete sajese apo perpjekje per te fshehur dicka me te madhe? Nuk e di, ate do ta tregoje koha...

Smile

Clarins te lutem perdor germa te vogla. Ska nevoje per tekst me caps.

Ndersa per ate qe besoj une se kuptoj pse je kaq insistuese dhe e kerkon me cdo kusht ta dish? Me duket se tu pergjigja kur te thashe qe mjafton te lexosh temat e hapura nga une dhe e kupton vete se cfare besoj. Besoj ne ekzistencen e tyre, besoj qe kane shume kohe qe jane te pranishem ketu ne Toke, besoj qe nje pjese e tyre eshte teknologji e lindur ne kete planet por qe i perket nje civilizimi apo civilizimeve qe jeton poshte kembeve tona, besoj ne kontaktet e tyre me qeverite neper bote, besoj ne kontaktet e tyre me individe te vecante si dhe besoj qe nje pjese jane pozitive dhe nje pjese jane negative.
    Besoj qe nje pjese e tyre jane fizike si ne ndersa te tjeret jane parafizike apo astrale madje dhe intradimensional etj. Cdo gje qe lexon ketu pasqyron bindjen dhe besimin tim. Mund te jete i gabuar, mund te jete i drejte, mund te jete sajese apo perpjekje per te fshehur dicka me te madhe? Nuk e di, ate do ta tregoje koha...
    Pershendetje
    Darius faleminderit per pergjigjen,por nuk e kuptoj pse e ke marre kaq personale.Nqs do te mendosh pak,do ta kuptosh pse po te pyes rreth mendimit tend.Meqenese shoh qe je shume i informuar per kete fushe ,me interesonte mendimi i nje personi i cili kishte lexuar.Doja thjesht te bleja dicka cilesore,kur pash se cfare shitej.Kerkoj ndjese nqs insistimi im te ka shqetesuar,por besoj ketu jemi te gjithe per te shprehur mendimet tona.Nuk besoj se ke problem te mbrosh mendimet e tua.Me duket dola jashte teme. Ky mendimi jote i fundit(
    mund te jete sajese apo perpjekje per te fshehur dicka me te madhe?)eshte shume interesant.

Clarins nuk e kam marre per personale jo, mos ki merak Thjesht mendimin tim e konsideroj te parendesishem kur shikohet cfare postimesh bej ketu. Dmth qe ideja del vete. Megjithate mendoj se e dhashe nje pergjigje por po e perseris; pergjigjen me te mire do e marresh nga vetja mbasi ti lexosh si materiale (keto dhe te tjera si keto).

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Nuk kam fakte dhe pse kam lexuar mbi to ose kam pare video qe duken mese reale, sidoqofte besoj - pse jo? Pse te jemi vetem ne krijesat e gjalla ne kete univers? Duket shum absurde qe ne ket hapesire kaq te madhe te ket vetem toka krijesa.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Te krijosh nje besim mbi ekzistencen e ufo-ve ne kete mizori me informacione dhe disinformacione etj eshte pak e veshtire.
    Cdo gje, perfishre edhe ufo-t ekzistojne ne hapesire dhe kohe. Tani, sipas te fundit te shkences dijme qe koha eshte e shtrire ne 15 miliard vite, hapesira po ashtu eshte e shtrire ne miliarda vite drite. Tani te besojme qe ne kete hapesire te pamate hapesire-kohe te mos ekzistoje (qofte edhe ne te shkuaren) qofte edhe nje grimce qe te quhet e gjalle, eshte paksa arrogante nga ana jone si rrace njerezore.

Jam dakort deri diku me ty godel. Ufot ekzistojne ne hapesire dhe ne kohe por kjo eshte nje koncept shume i pergjithshem dhe perfshin cdo gje tjeter, jo vetem ufot. Ndersa tek moria e informacionit dhe e disinformacionit fatkeqesisht ke shume te drejte. Ky eshte problemi me i madh qe has ufologjia sot. Perzjerja e dy llojeve te mesiperme ka sjell konfuzionin dhe mosbesimin e masave. Dua ti referohem nje autori tim shume te preferuar John Keel, nje nga drejtuesit e ufologjise ne vitet 70 i cili mbetet edhe sot e kesaj dite nga individet me objektive dhe me kembe ne toke qe e kane studiuar kete fenomen. Si psikolog ai ka bere nje koment qe e mbaj parasysh gjithmone. Thote: Kur fillova te studioja fenomenin e ufove kisha shume ide te paqarta dhe nevoje te mesoja faktoret qe e perbejne. Kur e "mbarova" u ndjeva akoma dhe me shume i paqarte . Pra merret me mend se cfare pusi eshte. Une personalisht kujtdo qe eshte i interesuar te mesoje me shume do i sugjeroja vetem leximin e sa me shume materialeve nga cdo burim. Si nga ata qe besojne ashtu dhe nga skeptiket dhe ne fund te krijohet nje mendim i pavarur. Kjo te pakten me duket menyra me e drejte per te krijuar nje ide qe ne fund te fundit duhet te mbetet personale.
    Pervec kesaj leximi duhet te shoqerohet me ate qe amerikanet e quajne open mind dhe eshte e kuptueshme qe kjo gje duhet te jete e pranishme per vete natyren e fenomenit qe studion.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Kurse mua me duket se jemi dakort me shume se "deri diku". Permenda madhesine hapesire-kohe per faktin qe njerezit shpesh limitohen brenda kohes sone, dmth brenda kohes se ekzistence se njerezimit apo edhe ekzistences se tokes. Nen kete prizem shpesh barazohet ekzistenca e ufo-ve me viziten e tyre ne planetin tone. Por nuk duhet te harrojme qe hapesira qe ne vrojtojme dhe koha ne te cilen ne e bejme kete eshte nje dritare teper teper e ngushte per te nxjerre konkluzione perfundimtare. Zakonisht nen kete dritare kufizohen edhe shkencetaret (per nga vete percaktimi, shkencetaret studiojne vetem fakte objektive).

Duke pasur parasysh driteren teper te ngushte, une do ta quaja renie llotarie sikur te arrihej vertete te zbulohet faktikisht ekzistenca e ufo-ve. Ose do te duhej te pranonim qe jeta eshte e shpeshte ne kozmos, keshtu qe nuk do te ishte edhe aq e rralle apo e cudicme qe diku afer nesh dhe ne kohen qe po jetojme te kete specie te tjera. Njekohesisht do ta quaja edhe dicka fantastike jo vetem nga ana shkencore por edhe morale njerezore etj. Njerezimi do te ndryshonte shume konceptet mbi veten dhe rolin e tij. Ky zbulim do te ishte nje nga zbulimet me te rendesishem te historise njerezore.

Faqja 22 prej 106 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •