Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 121
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    135

Per Shi'at e forumit

per dervish shaqen ( rapsodin me compay)

Per qe iu lakmoni shi'ave ate e kam verejtur kahere ne shkrimet absurde qe i nxjerni ne kete forum...
    une nuk e di se edhe ne kete teme po nxjerni kime prej leshit .
    tashi te gjithe muslimanet ( pa thijza only) e kane te qarte se kush dhe çka jeni ju .
    Si gjithehere mundoheni qe nga sasia e shkrimit te ikni nga thelbi i temes , me vjen keq prej juve qe keni zgjedhur kete rruge te devijuar , e spo di se çka me ju thene veten se Allahu ju udhezofte.
    TEMA eshte e qarte Çfarë kanë thënë Dijetarët e Ehli Sunnah`uel Xhemah për Shiitët (Rafidhat) ? , pra lexoni se çka kane thene , nese pretendoni se jeni Ehli Sunnet uel Xhemah duhet te dini se te kater medh'hebet Hanefij, Maliki, Shafij, dhe ai Hambeli janë të pajtimit se kush cilesohet me këto tipare eshte Kafir. a duhet te komentohet me teper per kete teme ..???? une mendoj se Jooooo(me 5"o-ja" vetem per gostivarin )
    Ja hadithi qe gostivari nga toka e premtume na ka nxjer ne forum.

Pra " I derguari i madheruar profeti Muhamed ( paqja dhe meshira e Allahut qofshin mbi te) ka thene - Ne kohen para dites se kiametit , do te dalin grupe fallse shum te rezikshme . Ata do tju thuan juve gjera , te cilat as juve por as papaardhesit e juaj kurre nuk i kane degjuar me pare . Qendro larg nga keta mashtrues dhe mos lejo qe ata te te afrohen . Mos lejo qe ata te te drejtojne nje rruge te gabuar dhe mos i lejoni qe te shkaktojne frige midis jush !" ( percjellur nga Muslim Sharif )

Ja se çka ka thene Resulullahi s.a.v.s

O Ali! Do të jetë në Umetin tim një popull që do t’i kalojë kufijtë në dashurinë për familjen time. Ata do të kenë një emër ofendues, ata do të quhen Rafida. Luftoji, sepse ata janë mushrikë."

Ahahhahah nuk po dihet se per kend e ka pas fjalen Resulullahi s.a.v.s , a per mua e Ilyriumin apo per juve shi'at e forumit .

kaloni bukur , ju qe i keni ende shenjat ne kurriz qe nga dita e ashuras

esselamu alejkum per Ehli Sunnah`uel Xhemah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Në librin “El-Kafi fil-Usul”, një koleksion i haditheve të cilat i atribuohen Pejgamberit (salAllahu Alejhi ve Selam) dhe disa Imamëve Shi’it, dhe që çmohet në mesin e Shi’ajve ashtu siç çmohet Sahih Buhari në mesin e Ehl us-Sunetit, ne e gjejmë këtë që vijon:

Bindja ndaj Aliut është nënshtrueshmëri e vërtetë dhe mosbindja ndaj tij është mohim i Allahut.” (vëll. 10 f.54)

Kushdo që vendos tjetër Imam krahas Aliut dhe e vonon Hilafetin e Aliut është idhujtar.” (vëll. 10 f.55) (Ky hadith i referohet secilit që pranon validitetin e Hilafeteve të Ebu Bekrit, Umerit dhe Uthmanit. Shi’ajt pohojnë se Hilafeti ka qenë vjedhur nga Aliu, dhe vetëm ai dhe pasardhësit e tij kanë të drejtë t’i sundojnë Muslimanët)

All-llahu i shkatërroft, ska dyshim se ky sekt është prej 73 grupeve të humbura, që përfundimi i tyre është xhehnemi, siç na paralajmron Pejgamberi SalAll-llahu Alejhi ve Selem.

Disa Shi’a e shpallën Aliun Zot. Ai pastaj i dogji ata të gjallë me zjarr. Pas vrasjes së Abdullah ibn Sebes, Shi’ajt qenë ndarë në shumë sekte të reja ku secila prej tyre e kishte imamin e vet.

Pasardhësit e Aliut r.a (imamët e tyre) te shiiat konsiderohen si të pagabueshëm, thu ti që të gjithë prej tyre janë të dërguar, subhanAll-llah. Kurse All-llahu Azze ue Xhel në Kur`anin Famëlartë thotë: "..çdo bij i Ademit është mëkatar/gabimtarë, e mëkatari më i mirë është ai i cili pendohet"

Kjo nuk don shumë koment, të diskutojm më shumë rreth ksaj mendoj se është e kotë, se a janë te pagabueshem imamet e tyre apo jo. A gënjen All-llahu ?! Kërkojm mbrojtje te All-llahu nga fitneja e tyre.

Thotë All-llahu Xhele fi Ulah në Kur`ani Kerim:
    Mos polemizo për ata që tradhtojnë vetveten. All-llahu nuk e do atë që është gënjeshtar e mëkatar. 4:107

(E zbritëm) Që ithtarët e Inxhilit të gjykojnë sipas asaj që All-llahu e zbriti në të. E kush nuk gjykon sipas asaj që All-llahu e zbriti, të tillët janë mëkatarë të dalë jashtë rrugës së Zotit.

vAll-llahi nëse ka ndonjë sekt jasht suazav të Islamit që ka dalë jasht rrugës së All-llahut, atëher shiiat janë ata që duhet renditur të parët, neve hoxhallart na kanë fol shumë për shiat, dhe çdo muslimanë e porosis që mos të shoqërohet me këta njerz, sepse janë mashtrues të këqinj.

Kam ndegjuar një hadith, që "prodhimi" i ktij hadithi vjen nga shiat: "..Ti mbytësh dy (2) që janë prej Ehli Sunnetit, që pasojn sunetin e fiton xhennetin." Mirpo nuk flasin rreth kësaj qështje kur janë me muslimanë që pasojn Sunnetin e të Dërguarit SalAll-llahu Alejhi ve Selem.

Dhe thotë All-llahu në Kur`an:

E kush është më mëkatar se ai që flet të pavërtetën ndaj All-llahut dhe se ai që kur i erdhi e vërteta e përgënjeshtroi? A nuk është në Xhehennem vendqëndrimi për jobesimtarët? 39:32.

Pra ska dyshim se shiiat janë prej atyre që s'mund t'i shpëtojn zjarrit të xhehnemit nëse vdesin me këto trillime dhe gënjeshtra ndaj All-llahut dhe të të Dërguarit të Tij Alejhi Selam.

Dhe thotë All-llahu Te'ala:

Mëkatarët ishin ata të cilët i përqeshnin ata që besuan. 83:29.

Ky ajet, është shembull për shiitët që i bëjn mobesimtarë shumë prej sahabëve, shokët e Pejgamberit SalAll-llahu Alejhi ve Selem. Thotë Pejgameberi (alejhi salatu ue selam) me një hadith: "Kush i fyen shokët e mi, më ka fyer mua, kush më fyen mua e ka fyer All-llahun" Mjer ata që i bëjnë kafira Ebu Bekrin, Omerin, Othmanin dhe sahabët tjerë, që ska pas toka as nuk do të ketë njerëz më të mir se këta sahab pas Pejgamberit (alejhi salatu ue selam).

Disa prej tyre (shiiave) i kan ndrruar disa ajete Kur`anore, por ata nuk mund ta shuajn driten e All-llahut, sepse All-llahu e mbron atë, ashtu siç na thotë All-llahu në Kur`anin Famëlartë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    O Gostivar burri , me sa e pash un ishte vetem nje hadith te tjerat ishin fjal te dijetareve te medhenj.
    Ahahahahah gostivarit nga "toka e premtume" si duket nuk e paska te qart se qka eshte hadithi e qka jane fjalet e dijetareve

Për një Shqipëri ETNIKE Maska e Ylber_Experti
    Anëtarësuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Në Enciklopedinë: alb.exp@hotmail.com
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga valiii
    Ja se çka ka thene Resulullahi s.a.v.s

O Ali! Do të jetë në Umetin tim një popull që do t’i kalojë kufijtë në dashurinë për familjen time. Ata do të kenë një emër ofendues, ata do të quhen Rafida. Luftoji, sepse ata janë mushrikë."
    Eshte privilegj e krenari te pranosh hadithet e Profeti a.s! Te lumte valiii, qe tregove kete hadith, e te u bejme te ditur ketyre mushrikeve, se Imami yne i dashur Aliu r.a. ka qene i udheruar per t'i luftuar te paret e tyre, e qe edhe e ka zbatuar urdherin, Allahu e shperblefte!
    Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndërgjegje, sinqeritet dhe karakter të fortë. © Ylberi

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga rapsod

Ndersa: Rafidhat evuluan në sekte të ndryshme Shi’ite Imamite, më e madhja e së cilave është Ithna Esheri.) kjo eshte perpjekja e Vehabijve per ti futur Ithnaasherijeh dhe imamijeh ne vorbullen e Rafidizmit, gje qe ata vete nuk e pranojne dhe sic eshte shkruar ne nje nga temat per shiitet ne forum (per historine e shiizmit) flitet se ithnaasherijeh dhe imamijeh jane pjelle e zejdizmit kjo eshte kondradiktore per temen qe flitet dhe verteton tendencen e vehabizmit per te implikuar shiizmin ne korrnizat e pabesise.
    shnet!
    Mund te na tregosh pak per besimin e ithna eshrit?
    Ithna esher dmth 12 ne shqip,dhe per ata qe se din behet fjale per 12 imam ku imami i 12 esht mehdi simbas shijave,mund te na thuash pak rapsod efendi se cfar beson ky sekt per Mehdin? por ki frik Allahun dhe fol hakun dhe mos e fshih ate qe di.
    ME VONE TE SJELL UN CFAR PRETENDOJN DHE CFAR BESOJN KY SEKT QE Ibn Abedin el hanefi i ka qujt kufar dhe kete sekt .
    .

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga ILyrium
    O Gostivar burri , me sa e pash un ishte vetem nje hadith te tjerat ishin fjal te dijetareve te medhenj.
    Dhe ki parasysh nje gje: te quash dikend qafir eshte shum e veshtir dhe mund te futesh ne mekat deri ne fyt, dhe e kam verejtur se me ke quajtur shum her kafir, dhe po te terhjek verejtjen jo qe mu me vjen inat por se te kam vella musliman dhe te mos futesh ne mekat te madh. Sepse po qe se dal un qe sjam kafir ateher, kafir behesh ti. Po qe se e gjej hadithin ne lidhje me kete do ta dergoj ne privat ose do e postoj ketu.
    Un e kuptoj qellimin tend, don ti bashkosh muslimanet mirpo te preferoj te lexosh rreth shiiteve dhe do te kuptosh se me ta smund te bashkohesh, dhe lexoj fjalt e dijetarve te medhenj se qfar kan thene per ata.Pastaj lexoje edhe hadithin ku edhe vet Pejgamberi e ka paralajmruar per ardhjen e ktij grupi.
    Un te pershendes me Esselamu Alejkum we rahmetullah

Une nuk quaj asnje qafir , juve bazoheni ne hadithe , te njejten pune e bej edhe une , bazohem ne hadithe .
    Juve ju pershatet ato hadithe qe i perdori , mua me pershtatet ky qe e kam sjell .
    Sepse 25 vite i bera jete ne Gostivar , ne familje muslimane , kurre nuk degjova nje here , se ky sekt beson gabim , kur nuk me errdhi askush te me thot mua se nese nuk leshon mjeker nuk je musliman e shum gjera te tjera .
    Ne ate kohe nje shoku im qe as shkollen 8 vjecare nuk e kreu , edhri nga Gjermania dhe kishte leshuar mjeker , ishte be hoxhe ne thojza . Ke shikonte ne rruge qe i njihte , i ndalte dhe mundoheshte tua shes fillozofite e kalbura vehabiste - fashiste .
    Se vetem nje drejtim eshte ne rrugen e duhur , dhe ai drejtim paska qene drejtimi i atij vehabistit !!! Hajde , hajde , nga Gostivari e perdorim shprehjen " do lujm pisha ( gogla xhami ) " !!!
    Pse more kush u bete juve ketu te vini e te thoni drejtimi i jone eshte ne regull , tjeter nuk bejne ?!!! Mos va thot keto fjale xhebraili juve ?!!

Perkujto hadithin , se e shikoj se sa shum po i besoni - aspak . "D o te vij nje kohe para dites se kiametit . Do te dalin ne shesh shum grupe te reja dhe te rezikshme ( dmth e ka fjalen per ju ) , qe do tju tregojne gjera te cilat kurre nuk i keni degjuar as ju por as paraardhesit e juaj ( d.m.th tan kohen trilloni budallalleqe ) . Qendroni larga nga ata mashrues ( dmth e ka fjalen per juve - juve perfaqesoni idete e reja te prapambetura ) dhe mos i lejoni qe tju afrohen afer . Mos lejoni qe te udhehiqeni ne rruge te gabuar dhe mos lejoni keta mashtrues te mbjellin frike midis jush "

E vertete , nje hadith eshte por shum i qarte . Vete fakti qe kepurdha te tilla nuk kane ekzistuar ne kohen e profetit ju bejne juve grupe te reja - me ideologji te rezikshme e cila i shkon per dore vetem atyre qe i kane inat muslimanet .
    Allahu eshte i madh dhe Ai ka te na gjykoj te gjithve drejte . Denimi im mund te jete i eger , ndoshta nuk i kam agjeruar te gjitha ditet e ramazanit , nuk falem ne regull etj ... Por denimi i juaj ka te jete akoma me i zi , juve qe percani muslimanet , qe i beni ata te luftojne njeri tjetrin per dellime shum te vogla , qe nuk keni meshire as ndaj grave dhe femijeve .
    Personalisht nuk dua te jem ne ate grup , andaj kepurdhat si puna juaj kurre nuk do te kene perkrahjen time .

Me respekt Gostivari_usa

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga valiii
    Ahahahahah gostivarit nga "toka e premtume" si duket nuk e paska te qart se qka eshte hadithi e qka jane fjalet e dijetareve

Vali me pese "i-ja" deri ne kete shkalle te mjerueshme e ke sjell veten tende ti ?!! Dmth disa hadithe i pranon dhe te tjerat i duan fjale dijetaresh ?!!!

Lexo ma mire vali se nuk te sjell fjale dijetaresh , por fjalet e profetit more valli qe ty dhe sortes tende i djegin .

Eshte Hadith i percjellur Muslim Sharif . Pra jene fjale te profetit e ti i mohon !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Me tregoni se si eshte puna tek khalifeja i 4 dhe i 5.

Si u be qe Khalifen e ketert e hoqen nga pushteti .
    Per ju qe pretendoni se jeni ne traditat e pejgamberit a.s me tregoni se kujt i mbet pushteti dhe kend e keni khalife te katert
    A e pranoni Imam Aliun si khalife te drejte apo jo .Ne qofte se e pranoni si udheheqes te drejte atehere pse po i mbroni ata qe e luftuan ate.

Ne qofte se muawija dhe klani i tij i kishin luftuar Ebu Bekrin ,Omarin dhe Uthmanin ne krah te kujt kishit qene

A e kishi mbrojtur shtetin islam dhe udheheqsin e tij .
    ^
    Pas largimit nga kjo jete te Muhamedit a.s pushtetin e morri Ebu Bekri me zgjedhje ,pastaj Ebu Bekri ja la me testament pushtetin Omarit .Mbas vdekjes se Omarit Uthmani e caktoi nje komision ku ai u zgjodhe per khalife.
    Mbas vrasjes se Uthmanit populli i drejtohet Imam Aliut qe ai ta merr pushtetin .
    Imam Aliu ngurron ne fillim dhe ju thote populit se nuk don te marr pushtet se kta me ne fund do ta braktisin dhe do ta lejne ne balte.Profesia e Imam Aliut vertetesohet me kohe; shumica e muslimanve atehere e tradhtojne dhe shkojne ne anen e muawijes.

Imam Aliu e len ne e cakton qe Imam Hasani te marr pushtetin mbas tij njejt sikur qe beri Ebu Bekri.

Pse ju qe po e thirni veten selefi i pranoni zgjedhejt qe i beri Ebu Bekri dhe testamentin e ti por nuk e pranoni zgjedhjen dhe testamentin e Imam Aliut.

Po shihet qarte se ka hipokrizi.

Hipokrizia me e madhe vazhdon edhe me tej .Disa qe e kane quajtur veten e tyre sunna menjehere i pranojshin edhe testamentat e muawijave pa ngurrim.Disa musliman te tjere te asaj kohe edhe nuk ju interesonte aç shume se kush po merr pushtet a çka po behet.

Te vetmit qe ju kane dale perballe tiranve te races se hindit dhe ebu sufjanit kane qene Ehlibejti .
    Me tregoni se çfare benin ne betejen e qerbelase "muslimanet" mekas dhe medinas .Gjaku i nipave te Muhamedit a.s shkonte si lume ,tiranet udheheqsin me islamin ,e "muslimanet" ku mbeten.

Hipokrizia po shihet me kilometra dikujt i pranoni diçka e dikujt jo .

Hej a ka dikush qe pergjigjet ne te gjitha keto pyetje qe po i bej qe disa here.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Allahu te shkaterofte ty dhe faren tende qe vjen ketu e sjell shkime me qellim te percarjese se muslimaneve !!!
    Kush dreqin je ti , te vish ketu e te tregojsh se keta jane ne fe te drejte e keta jo , cili faktor je ti more i pa fe !!!
    Po ti je ai JOBESIMTARI ME I MADH KETU - ti je ai qe ke dale nga rruga e KURANIT DHE PROFETIT .
    Sa per informate se sa shikoj une ti ske lidhje me fjalet e Kuranit dhe Profetit .
    1. Muslimanet te gjithe jane vellezer pa dallim kombi e race .
    2. Asnje musliman nuk ka te drejte te vrasi nje musliman .
    3. Ai qe ben propagande percarese nuk eshte musliman ( ky person je ti ILYRIKUM ) .
    4. Ai qe nje muslimani i do te keqen e nem dhe e mallkon duke deshiruar cfarosjen e tij , perseri nuk eshte musliman .
    5. Si fund , cdo musliman i mire dhe i drejte e di qe gjykuesi me i mire ne ceshtje fetare eshte Allahu . Dhe Allahu u ka dhene te drejte njerezve te besojne ashtu sic kane qef ata .
    Ty te pelqen vehabizmi - MBAJE , Dikujt i pelqen SHIITIZMI - LE TA MBAJ , E dikujt i pelqen Kristianizmi - edhe ai leta mbaj ate fe per vehte .
    Dhe si fund Allahu nuk i do zullumqaret !!! Lexo fjalorin e gjuhes shqipe ose Arabe dhe shiko kuptimin e fjales zullumqare !!! Ndoshta ne pershkrimin e fjales "zullumqare" do ta gjejsh vehten tende !!
    Gostivar_usa , kto fjal mi ke thene ne temen "Historia e vertet e shiiteve"
    verej aty ku i kam bere me BOLD
    . I Dërgari i All-llahut, salall-lahu alejhi ve sel-lem, thotë: “Ai që vellaut të vet (musliman) i thotë: O Kafir, kjo fjalë i kthehet njërit prej tyre.”
    Transmeton: Buhari, Muslim, Malik, Tirmidhi dhe Ebu Davud

Ka thënë Pejgamberi SalAll-llahu Alejhi ve Selem: "Një njeri e flet një fjalë dhe nuk ja vnon mendjen se çfarë po flet.." kurse me një rivajet tjetër: "Një fjalë që e hidhëron All-llahun dhe nuk ja vnon mendjen (asaj fjale) 70 vjet te posht në xhehnnem shkon"
    Transmeton: Tirmidhiu, Ibn Maxhe dhe Hakimi. Sheikh Albani këtë hadith e ka bërë të vërtet (Sahih).

Prandaj ke kujdes vella se qfar flet, sepse me te vertet e fut veten ne rrezik te madh

Un nuk po them qe shiiat jan ne kufer, sepse un jam i vogel ti vlersoj ata, mirpo kete e kan thene Dijetaret e Medhenj dhe keta jan bazuar ne Kur'an dhe ne hadithe dhe jan pak me te mençur se un e ti, dhe familja jote qe paske qendruar 25 vjet, dhe medoemos duhet ti bindemi se me te vertet jan ne kufer, nese ti nuk pajtohesh me dijetaret, ateher sjell kunderfakte dhe nese faktet jan te arsyeshme ateher ne do te besojm ty. Shko pyet cilin do hoxhallar qe njeh, pyeti per shijat , do te ta thon te njejten gje. Ne nuk jemi duke thene po qe se nuk leshon mjeker behesh jo musliman, me gjith se mjekrra eshte waxhib.

Mos nenvlerso te verteten
    .....Thashë ose është thënë: O i Dërguari i Allahut, për shirkun veç e kemi kuptuar dhe e dimë. Po na trego për kibrin? A mos është me pasur nalle të bukura? Tha: Jo. A mos është të keshë shokë që rrinë me ta bashkë? Tha: Jo. Atëherë u pyet Pejgamberi, alejhi selam: O i Dërguari i Allahut, e atëherë çka është kibri? Tha: "Nënvlerësimi i të vërtetës dhe fyerja e njerëzve."
    Transmeton: Buhariu në "Edebul Mufred" 548, Ahmedi 2/169-170, dhe 225, dhe Bejhakiu në "El Esma" 79.

transmeton Abdullah Ibn Mesudi r.a qe ka thene Pejgamberi alejhi selam se ai qe ka nje grimc kiber ne zemren e tij nuk do te hy ne xhennet.

Dhe se fundmi nje verejtje per ty, tjera her kur te pershendes me pershendetje Islame duhet te ma kthesh pershendetjen.
    Ksaj here po te pershendes me Tungatjeta pasi nuk e paske ne qejf pershendetjen Islame

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa
    Vali me pese "i-ja" deri ne kete shkalle te mjerueshme e ke sjell veten tende ti ?!! Dmth disa hadithe i pranon dhe te tjerat i duan fjale dijetaresh ?!!!
    Lexo ma mire vali se nuk te sjell fjale dijetaresh , por fjalet e profetit more valli qe ty dhe sortes tende i djegin .

Eshte Hadith i percjellur Muslim Sharif . Pra jene fjale te profetit e ti i mohon !!!
    Ti nime çenke femije kush te tha se e mohova hadithin qe e ke sjell , a e thuash nga injoranca apo po behesh kinse nuk e ke te kjart ...

TI MU KE DREJTUA KESHTU...

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa
    Ilyrium ( Delirium ) keto hadhithe qe i ka sjell vali me 5 "i-ja" jane goxha domethenese . Mvaret kush si i percepton .
    Per mendimin tim , keta njerez qe kane percjellur keto hadithe , i kane pasur inat muslimanet dhe kane dashur te vene percarje ne boten islamike duke prodhuar lloj lloj hadithe te rrejshme ne fakt personalish mendoj se nuk jane produkt i dijetareve ne pyetje , por jane produkt i elementeve negative qe i kane shpikur keto hadithe dhe autoresine me hile ua kane vene dijetareve Islamik .
    Pra o musliman me baterija ... Keto çka i kam sjedhur jane te gjitha thenjet e dijetareve perveq thenjes se Muhammedit a.s ( #2 ) qe eshte hadith , pra mesohu njehere e pergjithmon se theniet e muhamedit a.s jane hadithe , e jo thenjet e dijetareve , apo ju shijat edhe thenjet e Aliut r.a i merni si hadithe , Allahu ju udhzoft...

Kalo bukur

valiiiii 5

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •