Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se eksperimenti i CERN eshte i rrezikshem per ekzistencen tone?

Votues
78. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mendoj se po

24 30.77%
  • Mendoj se jo

39 50.00%
  • Nuk kam asnje opinion

15 19.23%
Faqja 3 prej 36 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 353
    Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    E di por kam besim se amerikanet nuk do te vrisnin te tjere perveē ruseve dhe kinezeve. Megjithate nuk do te shkojne punet deri atje. Mos ke frike se shkenca po aq sa eshte e keqe, eshte edhe e mire dhe inversi.
    Po G.D

Hena eshte bere prej djathit ndersa cdo gje qe fluturon hahet. Edhe ti dhe te tjere ketu keni nje gabim te madh konceptual kur flisni per fuqi qe do te vrasi njeri tjetrin. Ajo fuqi qe flet ti nuk eshte as Amerika dhe as Kina apo Rusia dhe aq me pak qeverite e tyre perfaqesuese. Nese power that be e ka vendosur reduktimin e popullates ajo do behet do apo nuk do Amerika, Kina apo Rusia. Dhe ajo power that be eshte po ai shadow group qe drejton globin ne dy shekujt e fundit. Eshte ky grup qe zgjedh presidente e qeveri, eshte ky grup qe ul e ngre bursen sipas qejfit, eshte ky grup qe ul e ngre cmimet ne treg dhe eshte ky grup qe vendos se kur fillon e mbaron nje lufte. Quhet kompleksi industrialo ushtarako financiar. Dhe ska qeveri ne bote qe te jete siper tyre apo me e forte se ata. Mjerisht per ne ky grup eshte i pathyeshem. Tani qe mos dilet nga tema me shume se sa eshte dale, le te perqendrohemi tek CERN dhe eksperimentet apo zbulimet qe ben.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Pikerisht per kete nuk duhet te kesh frike...

Pershendetje, Darius. Une di shume per kete grup ēifut qe drejton masonerine. Por e ke gabim qe eshte i pathyeshem. Kam marre shume infomacione per veprimtarine e tyre por si ēdo gje ne bote edhe ky grup e ka nje thember akili dhe une e njoh por kjo thember nuk do te prekej per momentin edhe sikur e gjithe popullsia boterore te ngrihej kunder saj perveē ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 09-05-2008 mė 08:47

Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Pikerisht per kete nuk duhet te kesh frike...

Pershendetje, Darius. Une di shume per kete grup ēifut qe drejton masonerine. Por e ke gabim qe eshte i pathyeshem. Kam marre shume infomacione per veprimtarine e tyre por si ēdo gje ne bote edhe ky grup e ka nje thember akili dhe une e njoh por kjo thember nuk do te prekej per momentin edhe sikur e gjithe popullsia boterore te ngrihej kunder saj perveē ...
    I nderuar GD. Grupi nuk eshte aspak vetem cifut por eshte multinacional. Ka kinez, rus, amerikane, britanike, suedeze, italiane, franceze, malteze, afrikane, meksikane etj. Berthama e tij eshte kryesisht britanike ose saksone. Ka dhe cifut natyrisht por zemra eshte saksone.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    E keni komplet gabim. Ky grup kryesohet nga ēifutet benizraelite dhe te tjeret jane thjeshte sherbetore. Harroje qe ky grup drejtohet nga saksonet. Kjo behet me qellim per te larguar mendjen nga ēifutet. Informacioni qe keni ka shume parregullsi.

Duket se informacioni qe keni eshte i influencuar fetarisht, apo jo? Une te keshilloj te largosh mendimet fetare per kete ēeshtje dhe te jeni me objektiv.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 09-05-2008 mė 16:29

G.D me vjen keq sepse po dalim dhe jashte temes por informacionin e ke te ngaterruar ne koke. Ne kete nenforum ke shume tema per kete subjekt te hapura dhe te mbushura me informacion nga une. Mund ti lexosh dhe mbase do ndryshosh mendjen. Ne te kunderten lere se sja vlen. Sic e thashe kjo teme nuk eshte per kete qellim.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    ok, per kete do te diskutoj diku tjeter por ta kesh te qarte se e ke komplet gabim.
    Pse sillesh me komentet tona sikur te ishe administrator i web-faqes?!

Me vjen keq por nuk sillem si administrator por si smod dhe sidomos si moderator i ketij nenforumi. Rregullat jane njesoj per te gjithe. Sa per ate qe jam apo sjam gabim me mire po e leme ketu. Ti mbaj mendimin tend ndersa une po mbaj mendimin tim qe e kam ilustruar me faqe te tera ne kete forum.

Gjithe te mirat

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    I pashe mendimet tuaja dhe i kishe marre nga disa web-site te cilat i vizitoj here pas here edhe une, por natyrisht qe une nuk pajtohem me pallavra te tilla qe thonin per kete ēeshtje.
    Best regards!

Une mendimet e mija nuk i marr kurre neper website or djale. Ato perralla shko e thuaji diku tjeter. Websitet mbaji ti dhe ndonje tjeter, une i nxjerr ndryshe materialet qe postoj ketu. Dhe sa per te te hapur syte pak me shume ato sjane aspak materiale websitesh dhe as te kopjuara nga dikur tjeter por jane fryt i punes sime, formuluar nga une dhe punuar prej meje. Me jane vjedhur shume here si shkrime dhe jane postuar ne plot faqe te tjera por kane vetem nje autoresi, TIMEN. Kete kije te qarte. Bie apo nuk bie ti dakort me ato qe jane shkruar ajo eshte subjektive dhe sme intereson dhe as me pengon fare. Sic ta thashe, ti mbaj mendimin tend une po mbaj timin.

Tani meqe te pelqekan replikat, po te rikujtoj qe kjo teme flet per CERN dhe eksperimentet e projektet e saj. Per gjera jashte kesaj teme mund te komunikosh privatisht me mua. Edhe njehere, gjithe te mirat.

P.s. pergjigje te tjera qe skane lidhje me temen do fshihen.

Eshte gje e mire qe ky projekt mban firmen e shume vendeve. Te pakten te le te shpresosh qe nga rezultatet e eksperimentit do te perfitoje mbare njerezimi dhe jo vetem nje qeveri apo nje grup njerezish. Megjithate le te urojme se ne veren e ketij viti cdo gje do te ece mbare me eksperimentin. Mbase ky projekt do te hape nje faqe te re e plot te papritura per fushen e fizikes dhe teknologjise ne pergjithesi. Ndoshta nje dite do te behet shkak per te ndryshuar rrenjesisht menyren tone te jeteses dhe botekuptimit per jeten.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 3 prej 36 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 10:34
  2. Projekti i BB-sė, regjistrimi i pronave brenda 10 ditėsh
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 23:30
  3. Promoteus, projekti mė i mundshėm pėr gazin
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 07:34
  4. Projekti amerikan pėr Lindjen e Mesme tė Madhe
    Nga ORIONI nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 26-01-2005, 11:20
  5. Dėshton projekti pėr Kosovėn
    Nga drini_nė_TR nė forumin Kulturė demokratike
    Postimi i Fundit: 15-08-2003, 03:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •