Po normal berat veq ti a mendon qe veq islami te futet apo edhe krishterizmi?
Per mua femija nuk eshte ne gjendje te kuptoje fete dhe se ēfare mesojne ato , ky eshte indoktrinim i paster dhe i demshem per te rritur nje brez arab .
Ku ike lexu kto tek lahuta malsis ? Shko mar lum miku! bani vedit derman, se keni met te ndrym ala me kanune, e me budalliqe.
Sheriati asht shume i drejt lum miku, problemi asht se jeni ju ato ndyrsina qe bani gjana tilla, edhe pranoni ndeshkimet.
Po edhe iher po ta citoj '' keni mbet ne analfabet'' duhet ma shume me perdor logjiken, qe me hap horizontin.
Edhe sa i perket simbolit yll e han, ai nuk asht nje simbol qe simbolizon islamin, Ai asht simboli i turkut, nese ke pa ti me yll e hane, jan vetem ne turqi, edhe ne shqipni, kurse per shtet tjera s'ke pas munci me leviz, se ju ka lan dugagjini ndry, shyqyr qe keni msu ca asht interneti.
Tana njato qe ke shkru, ike bull shit sic je vet.
Po mer, t'futet dhe te hiqet biologjia,fizika etc gjith kto lendet qe bin ne kundershtim me allahun gabel
Gjith mesuesit hoxhallar te vihen
Ta bojm Kosoven si afganistani,te ndalohet televizioni,radio,muzika,sepse jan ne kundershtim me sheriatin e jevgjeve![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 27-06-2009 mė 05:07
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
pse a veq arabi paska fe a
e sllavi e cifuti e tgjith tjert qe msojn edukaten fetare
nuk dmth me msu edukat fetare e mu ba hoxh
veq edhe ni info.. shtes
n'Kosov neper enklavat serbe fmijet serb i msojn popat edukaten fetare
serbet ne Kosov msojn sipas planprogramit te serbis kurse kta popat i pagun qeveria e Kosoves
qka ka tkeqe nese msohet edhe feja muslimane dhe katolike neper pjest tjera te Kosoves po edhe te Shqiperis
Dont steal, the government hates competition
Krijoni Kontakt