Kisha e qytetit te Fierin gjithashtu, mban emrin "Shen Gjergj". Sa me pelqen ky emer![]()
Kisha e qytetit te Fierin gjithashtu, mban emrin "Shen Gjergj". Sa me pelqen ky emer![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po ti edhe une e dime mire se kisha sot nuk eshte e varfer( dhe nuk ka qene ndonjehere) Kane televizionet e veta nuk ka pse ja bejne te tjeret reklamen. Une nuk shoh, as degjoj per cudiberes sot ne sensin religjioz. Nuk jam kundra fese,cilado fe qofte per aq kohe sa mbetet ne predikimin e te mires. Por nuk mund te duroj dot fanatiket e cilesdo fe qofshin. me vjen keq kur njerezit behen viktima te indoktrinimit ose pjese e fushatave agresive per te konvertuar sa me shume "rober". Njeriu eshte krijese e pajisur me arsye dhe eshte 'mekat" mos ta perdoresh arsyen.
Gezuar emrin te gjithe atyre qe kane emrin Gjergji, Jorgo, Jorgaq.
Irenna (23-04-2014)
i thoni vetes dhe besimtar si ti korca ashtu dhe admini grek...,eshte per te qeshur me ju,e Shen Gjergjit,eshte GJITHMONE ne diten dyte te Pashkeve,keshtu qe dhe ti korca je gabim.jo kete vit,por cdo vit Shen Gjergji eshte ne ne diten e 2-te te Pashkeve.
Dita e sakte e Shen Gjergjit eshte 23 prilli,por kur pashka bie pas kesaj date,Shen Gjergji festohet te henen pas pashkes,pra kete vit i bie ne 6 maj.Une keshtu e di dhe keshtu e festojne te gjithe.Ne 6 maj gjithmone e festojne sllavet qe kane kalendar tjeter(me kalendarin tjeter 23 prilli korespondon me 6 majin),pra sic e festojne Krishtlindjen ne 7 janar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 25-04-2013 më 13:49
Ju lutem pranoni pergezimet e mija me te sinqerta per ket feste ,paqja drejtesia dhe dashuria e sinqert qofte me ju vllezer!!!
Fehmi kaqiu Shqipetar nga DARDANIA
VENI,VIDI,VICI
Ta gezoni e trashegoni emrin te gjithe atyre besimtareve qe mbajne emrin e Shenjtorit.
Albo
Irenna (23-04-2014)
Krijoni Kontakt