Po shyqyr qe paskan shpetuar dicka po hajde te shohim cka se???Postuar më parë nga Albo
Aha...Po me doket kjo eshte pasuri fetare jo kombetare. Aha po e di per juve feja eshte kombi taman mentalitet i grekeve.Postuar më parë nga Albo
More nevoje kemi dhe deshire kemi, po cka ti besh qe sdim ku e gjejme nje arvanitas sepse keta sguxojne te tregojne se jane te tille, edhe nese pahiri e gjejme ndonje sdim greqisht e skemi si i degjojme se!!!!!!!Postuar më parë nga Albo
Ah kujtoja se e qendisi Marigoa Flamurin dhe Sdi nen cilin flamur luftonte Isa Boletini ne Kosove, Po lidhja e Prizerenit a thua nen cilin flamur u mbajtPostuar më parë nga Albo
Do ti falenderojme se sben, qe mbajten shpirtin e tyre gjalle, shiten kombin e gjuhen per fene, dhe ne fund kane ruajtur disa ikona kishtare dhe kane mbetur duke mbajtur mend Bizantin sdin qe shqiptaret tani quhen shqiptar Shume para neve jane ata dikund 1000 vite prapa. Do ti falenderojme si jo vetem na e shkruaj ne Greqisht falenderimin sepse sdime si e thurrim se ska problemPostuar më parë nga Albo
Krijoni Kontakt