Close
Faqja 18 prej 43 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 425
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga malo666
    pervec nje ngatres fjalesh nuk ke gje te ofrosh o i shkret. ai njeri ka dhunuar ligjin, ka uzurpuar dicka qe s'eshte e tija. ajo kishe i perket koash-it, jo c'do hajvani qe i teket te hapi probleme ne emer te patriotizmit. dhe njeher po te pyes, me c'te drejte uzurpon ai pronen e tjetrit? a ka me ligj ne ate vend apo jo? po ju patriotet e flaket gjithmone i evitoni kto pyetje, me beri dhe agjent satanisto-greko-monarko-fashito-e ku ***** tjeter ta di une.

specie interesante jemi ne shqiptaret, ketej cirremi pse nuk respektohet pronesia kurse nga ana tjeter pellasim si gomerr sa here cenohet e njejta e drejt ne emer te patriotizmit.
    Pronen e tjetrit ? E kujt tjeter ? Pse car eshte kisha KJOSKE e ? Pronen e Jezu Krishtit ? Pronen e Grekut ne Shqiperi ? Apo Prona e Popullit SHQIPTAR(ku ai eshte individ i nderuar) ?

Agjent ke bere veten ti, ste ka bere njeri. Secili do mbaj pergjegjesi per ato qe thote, dhe ato qe kryen. Nuk besoj se peshorja do ngjante mire ne duart e tua, e aq me teper te "ligjit mafioz shqiptaro-grek" qe jane uzurpuesit kryesore te vendit tone. Sipas teje edhe Noli ka qene uzurpues se keshtu i bie(edhe pse kete cudi e kemi degjuar dhe me perpara jo vetem ne forum, por dhe nga disa plera qe e mbajne veten akademike).

Nese nje inxhinjer i prishet ndertesa sepse e ka vjedh dipllomen me ligjet shqiptaere, vdesin ata qe jane brenda. Nese nje mesues nuk eshte ne rregull nga trute sepse per leke ben cdo gje, shet edhe klasen e tij, VDES NJE GJENERATE E TERE, nese nje kryetar akademik eshte i shitur deri ne palce mbyten zerat e guximshem te gjithe atyre intelektualeve qe meritojne te jene ne krye te vendit, dhe se fundi, nese ne krye te nje institucioni shqiptar fetar kemi fqinjin tone me te keq, na behet gjith populli malo666.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    darius,
    s'besoj se mendimi im duhet te vlej shume, sepse nuk perfaqesoj nje komunitet te tere. une s'kam pare ndonje protest masive te ortodoksve. di qe ky njeri ka rimkembur nje kishte te tere, pra vete ate autoqefali qe ju ju rruhet kaq shume e ka bere te mundur.

une personalisht nuk jam rracist, nuk i gjykoj njerezit nga kombesia qe kane por nga veprat. shumica ketu delldisin qe janullatosi ju imponua shqiperise, kur vete harrojn qe ishte qeveria shqiptar qe kerkoi patriarkun ekumenik ta zgjidhte. harroni qe nuk kishte njeri te gatshem qe ta merrte kete detyr, bile dhe kur ju ofrua posti liolinit(me sa kam degjuar) ai refuzoi.

tashti si pas jush duhet te shteronte nje komunitet i tere kur te tjeret po lulezonin? pastaj posti i tij konsiderohet legjitim ne tere boten, vall ka rene tere bota ne marrezi dhe na kane ngelur luftetetaret e internetin ti tregojne udhen e duhur nje komuniteti te tere? ca na tregojne ktu ligjet kanonike te koash=it qe kerkon krypeshkopin te jete shqiptar. po mire o njerez, edhe une qe vete e pranoj qe nuk di shume kur vjen pyetja per koanonet kishtare, nje gje e di, qe kanonet qe kane te bejn me administraten e nje kishe (dhe jo me dogmen e saj) mundet te ndryshohen per hasjen e problemeve te reja. fakti qe kisha kishte ngelur pa nje peshkop shqiptar me duket me se i arsyeshem qe te nenshkeleshe ne kete raste kushtetuta e koash-it, mos harroni ne fund te fundit, ligji eshte bere per njeriun, jo njeri per ligjin.

tani cfare kam pere ne kete forum eshte me vertet interesante. sa here qe bertasin 'patriotet' ketu nuk kane asnje fakt per te ofruar, vetem shpifje. ore neqoftese me te vertet po cenon pavarsine e koash-it apo identitatin shqiptar apo shqiperine vete, hec sillni fakte dhe ta heqim, po mos dilni si debile me deklarime kot, eshte grek dhe se duam, se do behemi gazi botes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga malo666 : 26-04-2007 mė 15:40

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet nė Bllog
    22
    Po paraqes ketu tre video te cilat kane lidhje direkt me temen. Behet fjale per videon e xhiruar kur ka ardhur Janullatosi ne Shqiperi. Kjo eshte e ndare ne tre pjese dhe me intersantja eshte ajo e fundit kur krahas duartrokitjeve te nje pjesa ka plot protestues qe e kundershtojne ardhjen e tij. Pjesa e fundit eshte pikerisht ikja e tij dhe zerat e njerezve qe nuk e duan.
    Njeriu qe e ka takuar Hiresine e Tij, Kryepeshkopin e Tiranes Durresit dhe gjithe Shqiperise, Kryetarin e Keshillit Boteror te Kishave, Prof. Dr. Anastasin, per here te pare ka qene Prof. Dr. Ylli Popa, sot eshte kryetari i Akademise se Shkencave te Shqiperise. Lexo temen me poshte hapur ne 2002 ne forum ku gjen mbresat e medha te Dr. Popa nga takimi me Hiresine e Tij ne 1991 dhe pse ai mendon se ardhja dhe qendrimi i Kryepeshkopit Anastas ne krye te KOASH ka qene nje arritje dhe sukses i jashtezakonshem jo vetem per KOASH por per mbare Shqiperine si popull.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=15496

Sa per videot e budalleqet e tjera te mbeshtetesve dhe protestuese, ato kishin vlere 16 vjet me pare kur askush nuk e njihte kush ishte Kryepiskopi Anastas, sot po kerkon fakte, ik e merr pjese ne festen e Pashkes ne Tirane dhe i shikon se sa mijera vete dalin te festojne se bashku me Kryepiskopin dhe mbare Kishen.

Videot dhe mjetet propogandistike u vlejne vetem atyre qe kane harruar rrugen per ne Kishe.

Albo

Perjashtuar Maska e thorgal
    Anėtarėsuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Ca i behet argumentit ketu, bo bo bo

ORTODOKSI VAJTKA TANI NE KISHE PER JANULLATOSIN SEPSE FESTON PASHKET DHE RINGJALLJEN E JANULLATOSIT NGA VARRI KU E DERGOI HERODI DHE FARISEJTE

oh sa kom qesh sa kom qesh

Albo videot nuk i bej une dhe as i sajoj une. 16 vjet apo 6 vjet apo edhe vetem disa dite kjo nuk ndryshon aspak faktin se kush eshte ne krye te KOASH. Pashket ne Tirane i kam bere dhe gezuar me besimtare te tjere ortodokse (sic jam dhe vete ne fe) por me beso qe nuk shkonte njeri aty per Janullatosin. Shkojne te gjithe tek Kisha Ortodokse dhe ne shtepine e Perendise per te kremtuar.
    Jam ortodoks ne besim dhe ne origjine por mbi te gjitha jam shqiptar dhe ska fe e perendi qe te me beje te harroj gjakun dhe vendin tim. Per mua vjen me pare qenia shqiptar pastaj feja dhe besimi. Te kerkosh mbi te gjitha qe ne vendin tend feja te perfaqesohet nga nje bashkekombas i joti nuk do te thote qe ke harruar as rrugen per ne kishe dhe as besimin ne fene tende. Per hir te besimit nuk jam aspak gati te sakrifikoj integritetin (qofte ky dhe hierarkik kishtar) te vendit tim.

Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Citim Postuar mė parė nga Genesis
    Pronen e tjetrit ? E kujt tjeter ? Pse car eshte kisha KJOSKE e ? Pronen e Jezu Krishtit ? Pronen e Grekut ne Shqiperi ? Apo Prona e Popullit SHQIPTAR(ku ai eshte individ i nderuar) ?

Agjent ke bere veten ti, ste ka bere njeri. Secili do mbaj pergjegjesi per ato qe thote, dhe ato qe kryen. Nuk besoj se peshorja do ngjante mire ne duart e tua, e aq me teper te "ligjit mafioz shqiptaro-grek" qe jane uzurpuesit kryesore te vendit tone. Sipas teje edhe Noli ka qene uzurpues se keshtu i bie(edhe pse kete cudi e kemi degjuar dhe me perpara jo vetem ne forum, por dhe nga disa plera qe e mbajne veten akademike).

Nese nje inxhinjer i prishet ndertesa sepse e ka vjedh dipllomen me ligjet shqiptaere, vdesin ata qe jane brenda. Nese nje mesues nuk eshte ne rregull nga trute sepse per leke ben cdo gje, shet edhe klasen e tij, VDES NJE GJENERATE E TERE, nese nje kryetar akademik eshte i shitur deri ne palce mbyten zerat e guximshem te gjithe atyre intelektualeve qe meritojne te jene ne krye te vendit, dhe se fundi, nese ne krye te nje institucioni shqiptar fetar kemi fqinjin tone me te keq, na behet gjith populli malo666.
    sinqerisht e kam, lexoje dhe njeher ate fjaline e pare te pergjigjes sime se do te ndihmoje shume. po nga e nxorre kishen prone te te gjithe popullit shqiptar o tunxh? po po qe keshtu kush ***** e ka bo niko drogen perfaqesues te gjithe popullit shqiptar? shoqata heroike patriotike nacionaliste shqiptarve ne internet?

o malo pash zotin meqe qenke dhe i sapo rregjistruar. Bej dhe ca shkrime te tjera neper tema te ndryshme, jo vetem ketu dhe tek tjetra per peshkopin Anastas se po ben mu o derrbardhe. Ose dil me emrin qe ke patur (ke) dhe ta dime tamam se me ke kemi te bejme.

Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    une do pergjigjem ne temat qe me interesojne. vetem idiotsira kam degjuar ketu nga ca pseudo-patriot dhe detyrimisht mu duk e pershtatshme te pergjigjesha. besoj se hapa nje pyetje legjitime.

ky hajvan ky uzurpuar dicka qe s'i takon, ka dhunuar ligjin, pse svepron asnje trup shteteror?

asnjeri nuk me dha nje pergjigje tamam, vetem idiotsira.

p.s. une nuk e di se kush mendon ti se une jam, ose cfare po perpiqem te fshej. te them te drejten ky eshte i vetmi emer me te cilin kam postuar ne kete forum. neqoftese dyshon dicka thuaj moderatorit te kontrolloj ip time me ate te ndonje tjetrit(qe ti kujton se eshte une).

Perjashtuar Maska e thorgal
    Anėtarėsuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Kisha ortodokse dėnon deklaratat e Bollanos pėr Vorioepirin

17:01 25/04/07

Famulltari i kishės ortodokse Shėn Maria nė Elbasan ka dėnuar deklaratat e kryetarit tė bashkisė sė Himarės Bollano per Vorioepirin. Nė njė deklaratė pėr shtyp at Nikollė Marku i ka quajtur deklaratat jo thjesht njė lajthitje por njė provokim i hapur i shovinisteve greke.

Per me teper lidhur me deklaratat e tij shikoni videon bashkangjitur

http://www.a1tv.al/index2.php?faqe=lajmi&lajmID=12801

Citim Postuar mė parė nga malo666
    une do pergjigjem ne temat qe me interesojne. vetem idiotsira kam degjuar ketu nga ca pseudo-patriot dhe detyrimisht mu duk e pershtatshme te pergjigjesha. besoj se hapa nje pyetje legjitime.

Atehere mu pergjigj per pyetjen qe te bera: A mendon se qendrimi i Janullatosit ne krye te KOASH eshte i drejte?

Faqja 18 prej 43 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 6 dhjetor - Shėn Nikolla i Mirės sė Likisė
    Nga Manulaki nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 07-12-2024, 02:55
  2. Onufri, ikonografi mė i madh shqiptar
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 06-11-2013, 13:00
  3. Shen Nikolla, apo Santa Klaus, apo Plaku i vitit te ri
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-12-2012, 11:53
  4. Fenomeni i glorifikimeve dhe pėrbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  5. Niko Nikolla
    Nga Ladi05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-01-2006, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •