e te tjera ...
e te tjera ...
dhe e fundit ...
Po x-filesI kam fotot po nuk i bashkangjita ne liber per shkak te copyright dhe nga Tim Schwarz (botuesi) nuk mu lejua. Mu dha e drejta per ti perdorur si foto me vete po jo te bashkuara me librin e Dulces.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
e po mire,
besoj se per ti postuar ne forum nuk do copyright,
edhe nese do, kush do me denoje mua.
E mbarova leximin e dulces dhe vura re se ka shume pjese te ngjashme me "Mojave Secret" te cilen e kam lexuar deri tek pjesa 12.
Mbase kjo vjen nga arsyeja se te dy librat jane shkruar nga Branton me ndihmen e Grupit.
Kush mund me shpjegu, per cfare jane ato photo, cfare kuptimi kane?
Nese e ke lexuar librin Lufta e Dulces aty ndodhet nje interviste me Alex Christopher i cili ka hetuar mbi aeroportin e ri ne Denver, te pakten kjo eshte ajo qe di une.Postuar mė parė nga GL_Branch
Ato foto jane marre nga ky aeroport ku ka shume simbole dhe fjale masone .
Ne foto duken qarte tre arkivolet e rracave te zeza, indiane dhe hebree.
Ne nje tjeter nje foto ku femijet e gjithe botes i dorezojne armet nje femije gjerman,
tek pllaka duken fjalet "Worshipful ...." mjaft e perdorur ne masoneri, kompasi, vizorja me kend te drejte etj.
duket me shume si nje burg i bukur se sa nje aeroport i mirefillte normal.
gjithsesi une nuk jam i sakte dhe nuk arrij te shpjegohem mire,
per me shume:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=988122#post988122
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 21-03-2006 mė 11:30
Jo xfiles nuk ka asnje problem qe te postohen fotot ne forum. Vetem se nuk mund te postoheshin sebashku me librin per ta ilustruar. Ndersa ne faqe te tjera mund te postohen pa problem se ka shume website qe i kane botuar ato foto.
Kam dhe disa foto te tjera, nja dy prej te cilave jane postuar edhe nga xfiles por keto qe kam une jane ose me nga afer ose nga nje kend tjeter dhe ka detaje te ndryshme. Fotoja e pare qe do postoj ketu do e le ne permasat aktuale sepse eshte e rendesishme te shikohet nje fragment nga muralet e aeroportit te Denverit qe ka nje tekst i cili eshte monologu i nje femije. Teksti eshte shume i dhimbshem sic eshte dhe pjesa tjeter e pikturave dhe grafikave. Pra fotot do i postoj qe te mund te klikohen dhe te hapen te medhaja dhe te shikohen detajet me kujdes. Pra mos harroni te klikoni tek fotot.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 21-03-2006 mė 12:08
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ej Mund Te Me Thoje Njeri Ky Liber,l.dulces,gjendet Lehte Ne Librari?po Te Shqip Eshte Botuar,apo Je Ti Darius I Pari?
Jo clarins nuk gjendet ne librari ne gjuhen shqipe. Perkthimin e pare dhe te vetem e kam bere une. Mund te ta dergoj me e-mail sepse e kam konvertuar dhe ne formatin pdf dhe mund ta lexosh apo printosh nga ai. Nese do me shkruaj nje mp me adresen e e-mail dhe ta dergoj une.
Ndersa ne anglisht si liber e ke te plote ne shume website ne internet. Libri qe shitet ne Amazon nuk ka cdo gje qe kam postuar une ketu pasi ka dale fillimisht si version dhe me pas eshte pasuruar nga autori me materiale te reja. Botimi i pare nuk eshte shoqeruar me botim te dyte qe te shtoheshin materialet e reja dhe autori ka preferuar ta vazhdoje ate gje online.
Krijoni Kontakt