Postuar mė parė nga
IllyrianPatriot
Jo valle nuk i referohem asaj teme qe ke hapur ti . Eshte minimalisht qeshakare , paske hapur ti nje teme , edhe duhet une te jem frymezuar nga ajo ? Ekziston prej realiteti apo je ndonje kombinacion rastesje shkronjash ?!!!!
Sa me punon apo nuk me punon , nuk mbetet te gjykimi yt , mqs nqs nuk me punon mua 1 here i bje qe per ty nuk ekziston fare ... hate to break your bubble , big sea bigger fishes out there ... heck much bigger fishes out there ...
Tani pervec frazologjise se injorantit e juve vs neve ( kur ceshtja eshte une vs ti ) , edhe rrahjen e gjoksit te primitivit ne tentim te genjimit te vetvetes .... eshte koha te japesh pergigje , mqs deri me sot ju talibanet e ateizmit vetem keni kerkuar llogari .
Ndryshe , keshillat e tua se ku duhet ta shpenzoj une kohen time mbaj per vete . Nuk flet me kallamaj ketu por me nje person pronar 3 biznesesh , investitor ne forex , edhe iq 160 ( te paktek keshtu kan thene disa teste ) . Kaq e veshtire eshte per tu kuptuar kjo qe po theme une , apo duhet ta rrokezoj here tjeter ?
Prandaj ose pergigju ose hapi rruge vetes , fut marshin e pare , edhe vazhdo ne rrugetimin e injorantit .
P.S Duke gjykuar nga titulli i temes tende , me sa duket po beson qe jemi krijuar nga alien .... lol . Por alienet kush i krioj ? ( Rhetoric question ... )
P.P.S Per te te ndihmuar sadopak ... alienet ekzistojne edhe jan the fallen angels e bibles . Kan pasur marredhenje me te gjitha civilizacionet ne te kaluaren prandaj edhe gjen struktura piramida ne cdo kontinent ne nje kohe qe supozohet se njerezit nuk kishin kontakt me njeri tjetrin ...
P.P.P.S Ekzistenca e alieneve e perforcon biblen ne fakt ... sepse si pasoje e modifikimit te dna-t tone nga Alienet ( aka Fallen angels ) erdhi the flood of Noa , mqs jemi te krijuar in the image and in the likeness of God .... guess what familja e Noa-s ishte e vetmja familje ' me dna humane ' e ngelur ne toke ate kohe ....
Krijoni Kontakt