Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 100
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Pėr: Lulzim Basha,kryetari i ri i PD

Dekorata provokative e Lulzim Bashės

Xhevdet Shehu
    Postuar mė: 12 Qershor, 2013 tek Analiza

Dje kryebashkiaku i Tiranės, Lulzim Basha, ėshtė nderuar me titullin e lartė “Qytetar Nderi i Prishtinės”. Ne qytetarėt e Tiranės duhet tė ndiheshim krenarė mė kėtė titull akorduar qytetarit tone numėr Njė. Mirėpo, qė nė momentin e dhėnies sė kėtij titulli shpėrthyen reagimet sa nė Prishtinė dhe nė Tiranė. Madje nė mediat kosovare e quanin kryebashkiakun tonė as mė shumė e as mė pak por “Spiun Nderi”. Dhe ky emėrtim pėr zotin Basha ka tė bėjė me disa fakte tė hidhura tė publikuara ditėt e fundit lidhur me misionin e dyshimtė tė tij nė raport me UĒK-nė. Nė kėto materiale tė publikuara nė gazetėn ‘DITA’ na del se Lulzim Basha ka punuar kundėr interesave tė UĒK-sė.

Atėherė, pse duhej bėrė qytetar Nderi i Prishtinės Lulzim Basha? Dhe pse pikėrisht tani, nė kulmin e akuzave kundėr tij, ndėrkohė qė ka njė valė arrestimesh ndaj krerėve tė UĒK-sė dhe kur prej mė shumė se dhjetė ditėsh janė disa njerėz qė po vetėflijohen nė njė grevė urie nė Prishtinė nė mbrojtje tė kauzės sė UĒK-sė. Zotėrinjtė e Prishtinės qė e dekoruan duhej ta kishin menduar edhe kėtė. Na ndajnė edhe nja dhjetė ditė nga zgjedhjet e 23 qershorit, ndaj Bashės janė ngritur akuza tė rėnda dhe dekorime tė tilla marrin doemos njė kuptim. Ai mė i kapshmi nga tė gjithė ėshtė sfida qė na bėhet: Ju e akuzoni Bashėn si spiun, ne e dekorojmė! Ja kėshtu na thonė dekoruesit e Lulzim Bashės. Ju e quani “spiun, tradhtar” ne e shpallim “hero”! Ky gjest nuk e nderon aspak krykomunarin e Prishtinės, Isa Mustafa dhe gjithė ata qė ngritėn dorėn pėr dekorimin e tij. Duhej tė kishin pritur edhe ca kohė sa tė kthjelloheshin gjėrat, tė largoheshin hijet e dyshimit qė rėndojnė mbi Bashėn dhe pastaj, le ta shpallnin edhe hero po tė donin.

Nga ana tjetėr ėshtė vetė Basha qė na fyen tė gjithėve. Mjafton tė kujtojmė fjalėt e tij tė shqiptuara dje nė Prishtinė gjatė marrjes sė dekoratės. “Ka pasur krime lufte, ka pasur njė punė pėr t’i evidentuar ato dhe unė ndjehem krenar qė kam qenė pjesė e kėsaj pėrpjekje”, tha Basha. Po tė thoshte Basha se kishte luftuar nė radhėt e UĒK-sė, sikurse kanė luftuar shumė djem nga Shqipėria, do tė kishte kuptim fjala e tij “ndjehem krenar”. Por qė tė shkojė ky djalosh e tė na zbardhė “krimet” e UĒK-sė pas lufte, kjo nuk hahet fare. Dhe pėr mė tepėr tė na ndihet krenar! Sikur nuk e dinė shqiptarėt se ky person ka qenė ministėr i Brendshėm nė kohėn qė ndodhi masakra e 21 janarit 2011 nė Tiranė, ku u vranė katėr qytetarė tė pafajshėm dhe u plagosėn dhjetėra tė tjerė. Vėrtet se ne tani kemi njė sistem gjyqėsor tė kapur nga plitika, por ėshtė njė opinion i tėrė qė e ka kujtesėn normale dhe nuk fal. Basha nuk ka dhėnė kurrė shpjegime pėr 21 janarin. Tani kėrkon tė marrė dhe aureolėn e UĒK-sė.

Ja, pėr kėto Lulzaim Basha nuk duhej dekoruar me atė titullin e djeshėm. Ai vetė, po tė kishte njė ndėrgjegje normale qytetare, duhej ta kishte refuzuar atė titull. Sepse ai titull, jo vetėm nuk na gėzon, por thjesht na provokon.

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ja kush e urdhėroi agjentin serb Sali Berisha tė “gradonte” nė krye tė qeverisė e PD, shėrbėtorin serb Lulzim Basha - See more at: http://www.sot.com.al/aktualitet/ja-....GFGDCmKv.dpuf
    Njė kundėrargument i mirė do tė ishte vet biografia e prejardhjes se z Basha !

Familja e Lulzim Bashės ėshtė me prejardhje nga Drenica e Kosovės kur nė vitet 40-tė tė shekullit tė kaluar gjyshi i tij detyrohet tė ikė nga Kosova pas torturave serbe.
    http://www.forumishqiptar.com/thread...Basha-biografi
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    berishovicit..
    Jam kurioz te di se ca te kane bere ty serbet!!

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    darius jo se jam kundra atyre qe shkruan,por dje per nje shkrim qe solla une te tema tjeter,pothuajse me te njejten permbajtje,te tjera me the..
    Bledi une jam mesuar qe rrobat e palara ti pastroj ne shtepi e jo ne mes te rruges. Tjeter gje eshte te diskutojme ne si shqiptare mbi vendin tone e tjeter eshte te degjosh llomotitjet e te huajit. Ka ndryshim te madh.

Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Une ndaj i bera pyetjen ne fillim por Dariusi se kapi. O Darius te sjellesh nje shkrim qe nuk e beson eshte kontradiktore. Gjithsesi eshte e drejta jote dhe nuk kam asnje kundershtim per kete
    Jo ore, me te vertete? Te sjellesh informacion pavaresisht nga ajo qe mendon nuk eshte kontradiktore po zgjeron debatin dhe paraqet te gjitha anet e tij. E kam bere mese te qarte ne kete forum faktin qe per aq kohe sa une sjelle nje shkrim te dikujt tjeter dhe nuk komentoj, do te thote qe thjesht po pasqyroj dicka te cilen jo domosdoshmerisht e mendoj njesoj. Ndersa kur komentoj e bej te qarte ate qe mendoj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    personalisht?asgje,si shqiptar mjaft,harrove kontrabanden e naftes qe behej nga berishovici kur kosovaret luftonin per liri,berishovici mbushte me nafte makinerine serbe,emri fazliuc te thote gje?nese jo,meso..etj
    ti je ok me serbet?

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Jo ore, me te vertete? Te sjellesh informacion pavaresisht nga ajo qe mendon nuk eshte kontradiktore po zgjeron debatin dhe paraqet te gjitha anet e tij. E kam bere mese te qarte ne kete forum faktin qe per aq kohe sa une sjelle nje shkrim te dikujt tjeter dhe nuk komentoj, do te thote qe thjesht po pasqyroj dicka te cilen jo domosdoshmerisht e mendoj njesoj. Ndersa kur komentoj e bej te qarte ate qe mendoj.
    Darius edhe njehere Nje informacion qe as vet nuk e beson si mund ta sjellesh per debat ?
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Ke mungese te theksuar informacioni ndaj... "diskutim te mbare" si e ke bere der tani me ata qe marin mundimin te te kthejne pergjigje ty!

Kureshtja ime aq ishte...

Darius edhe njehere Nje informacion qe as vet nuk e beson si mund ta sjellesh per debat ?
    Ore zoteri a e kupton qe ska rendesi se cfare besoj apo nuk besoj une. Shkrimi nuk ishte i shoqeruar me koment nga une. Tani ti ku e ke hallin se spo te marr vesh? Te bezdis fakti qe pse dikush sjell nje shkrim qe nuk ndan te njejtin mendim apo te bezdis ajo qe shkruhet ne artikull? Nese eshte e para atehere ben mire te mesohesh me ate ide. Nese te bezdis e dyta atehere diskuto per ate dhe mjaft u more me arsyen pse sillen shkrimet ne teme.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Ja ke futur kot!! AlbaneZ,kurgja nuk na kan ber neve SERBIA na kan pergdhelur!!,jan munduar te na qojne neve shqipetaret ne pushime verore me nga nje pije falas!! nga SHTEPIA....e more SHQIPETARE por kurr mend nuk u mbushet!!
    VENI,VIDI,VICI

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Pėr: Lulzim Basha,kryetari i ri i PD

suksese malokut Basha...po ē`ka per ti treguar atij te gjatit, por edhe atij te shendoshit kryemadhit te Skraparit! heeeeeej a e dini se ku ka per te ju quar Mushka ?

Fitore e percaktuar nga elektorati me merite dhe tejet korrekta dhe nga kjo gare e zhvilluar per zgjedhjen e kryetarit te partise, do duhej te mirrnin shembuj edhe partite tjera, qe elektorati i tyre ne te ardhmen te perzgjedhe se kush do udheheq me partine dhe me strukturat e saja.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •