Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122

Si mund ti japesh fund nji dashurie??

Pershendetje!!!

Si mund ti japesh fund nje dashurie...qe ti me kete person ke qene per nje far kohe te gjat edhe keni kalur nje kohe te bukur midis njeri tjetrit??? Pavarsisht se dashuria ka gjerat e veta te keqiat edhe te mirat por jeta nuk eshte Perfekte edhe njerzit nuk jan Perfekt...

Per mendimin tim nje dashuri shume e forte nuk mund te harohet shpejt ose pak a shume nuk mund ta harrosh ate person shepjt...Gjithmon do ta kesh ne zemer edhe ne shpirt pavarisht se ju mund te keni lindur nje dashuri tjeter per dike...Gjithmon do te mbetet ne zemer kohet qe keni kaluar bashk te keqiat dhe te mirat...Si dashuria e par Si dashuria e fundit per mendimin tim nuk harrohet kur nje person qe e ke dashur me zemer edhe me shpirt...

Si mendoni ju ndaj kesaj teme??
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    A eshte pyetje apo mendim personal?
    Nejse, kure nuk mund te harosh por gjithmone ke mundesine per te mos jetuar me kujtime. Gjeja me e mire qe nje njeri mund te beje eshte te gjeje dike ose dicka tjeter qe do ta beje te lumtur dhe do ti mare kohen e lire.
    Njeriu eshte lloj i vecante sepse ka aftesine te transformoje vetveten ne cdo moment.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Fundi i dashurise eshte shume i gjate, te pakten per njeren pale!!!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nese vertet nje person e ke dasht me zemer , at smund ta harrosh do shkoj nje koh e gjat.

Kshtu eshte mendimi im Crazy.. e TI MUA AQ SHPEJT ME HARROVE?
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga Crazy_Girl
    Si mund ti japesh fund nje dashurie...qe ti me kete person ke qene per nje far kohe te gjat edhe keni kalur nje kohe te bukur midis njeri tjetrit??? Pavarsisht se dashuria ka gjerat e veta te keqiat edhe te mirat por jeta nuk eshte Perfekte edhe njerzit nuk jan Perfekt...
    Ti japesh fund nje dashurie ka varjante dhe menyra te pafundme! Ajo qe eshte me e rendesishme,arsyja perse ti japesh fund nje dashurie!
    Une kam mendimin se kur dy njerez ndahen nuk egziston dashuri midis tyre keshtu qe une me mire do thoja fundi i nje mardhenie sesa fundi i nje dashurie.Po ta kuptosh,dashuria ka perfunduar kohe me pare sesa ndarja e tyre aktuale!

Arsyjet.

Dashuri e nxituar.Kur dy njerez njohin shume pak personalitetin e njeri tjetrit dhe jane te joshur me shume nga pamja fizike.Me kalimin e kohes keta dy persona duke e njohur me shume njeri tjetrin arrijne te kuptojne se sa gjera te kunderta ne personalitetin e tyre ka.Kjo sjell si rrjedhoje grindjet e njepasnjeshme qe ne shume raste i shpien ne ndarje.Pyetja qe njeriu i ben vetes ne kete situate eshte: a eshte me te vertete ky PERSONI me te cilin une do kaloj jeten??

Dhe pas ndarjes pyetja "A kemi bere nje veprim te drejte apo te nxituar"?

Shkurtimisht: eshte e papelqyeshme po eshte pjese e jetes dhe te shumte jane njerezit qe nuk dine ta evitojne.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga Crazy_Girl
    Pershendetje!!!

Per mendimin tim nje dashuri shume e forte nuk mund te harohet shpejt ose pak a shume nuk mund ta harrosh ate person shepjt...Gjithmon do ta kesh ne zemer edhe ne shpirt pavarisht se ju mund te keni lindur nje dashuri tjeter per dike...Gjithmon do te mbetet ne zemer kohet qe keni kaluar bashk te keqiat dhe te mirat...Si dashuria e par Si dashuria e fundit per mendimin tim nuk harrohet kur nje person qe e ke dashur me zemer edhe me shpirt...

Si mendoni ju ndaj kesaj teme??
    ah moj lal dhe pse dashuria perfundon si histori ajo ngelet persseri ne zemer
    me i dhen fund Dashurise nuk eshte e lehte ,por mos u merzit se do te te jap detaje me shume per kte teme qe ke hap po dua te lexoj disa pergjigje te tjera..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    --------------------------------------------

Nje nga menyrat ...

--------------------------------------------
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

Nqse dashuria paska qene kaq e forte ndarja s'del fare si alternative apo jo?Per mua nese ndahesh dmth qe dashuria nuk funksionon-dhe perderisa nuk funksionon nuk ka pse te ngele ne mendje. Ah, nese per ty funksionon por jo per ate tjetrin - kjo lloj dashurie invalide perseri nuk eshte per tu permendur fare.
    Mua vete nese dikush me detyron te iki nga ai (me dashje ose pa dashje) jo vetem qe s'kam deshiren apo frymezimin me te vogel ta kujtoj por s'kam as pigmentin me te vogel te pengut brenda meje. Perndryshe nuk ndahem, s'kam perse.

cheers nga nje jo-nostalgjike

Per pak harrova t'i pergjigjem pyetjes. Si mund t'i japesh fund dashurise? Them se po e preke fundin e cdo maredhenie ne zemer veprimet nuk te dhembin me.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 01-04-2005 mė 11:34

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Varet nga situata e ndenjave edhe nga situata qe do edhe perse duhet ti japesh fund nje dashurie ose me mire ne ja vlen te besh gjithcka per kete dashuri.Une si tipin qe kam po ma dha truri nuk pyesh shume une i vi tjetrit sipas avazit por kur e mbush kupen jo dashuri te jet jo jeta ime te jet ai shikoj jeten time me ne fund se hap syte. I jap fund tak tak une edhe nuk pyes shume

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Vallai nqs e ke dashur sinqerisht nje person atehere e veshtir te ndahesh nga ai se si ti japesh fund se di cte them vecse e veshtire
    M&M

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. Te japesh.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08
  5. Fraza Dashurie!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 30-12-2004, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •