Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    ♥Electronics♥ Maska e ^TIRONA^
    Anėtarėsuar
    10-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    45
    Po jap pergjigjen e pyetjes qe antarja ka hapur.Nqs ti nuk e do dashuria ka perfunduar ende pa filluar. Dashuria duhet te jete reciproke ose e barabarte nga dy anet.
    Fjala te vret me shume se cdo gje tjeter. Per ti dhene fund nje dashurie thjeshte po ta ofendoni ate me fjalet me te poshtra qe ekzistojne dashuria perfundon ne ate cast,them per ata qe kane personalitet.
    -Alby
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ^TIRONA^ : 02-04-2005 mė 01:11
    KI I VETMI
    ALBY

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    thjesht tregou i/e sinqerte edhe thuaj qe se do me, eshte me mire se sa te zhdukesh sic bejne ca pa thene asnje fjale, ose e zgjasin muhabetin zvarr zvarr deri sa vjen puna ne sherr . me mire i sinqerte shikoe realitetin ne sy.....
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Nuk mund ti japesh fund nje Dashnie nese e ke dash shume ate person'

Mund Ti Japesh FUND me Fjal .......Por Jo Me ...............ZemeR...

PS: HhhhhhhH A H

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Crazy_Girl, paske ran mrena me verte me duket!!!
    Nejse...sic than dhe forumistat, dashuria e vertet nuk harrohet, por disa here jeta ben kthesa dhe nuk shkon ne rrugen qe don dhe e kishe parashikuar ti. Megjithese n.q.s dy njerez jan me verte te dashuruar besoj se ne fund (ndoshta mbas disa muajsh/vitesh) do te perfundojn bashk. (E kam pa me syt e mi motra.)

▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122
    brenda nuk kam rene per kok time po thjesht hapa nje tem qe e kisha ne mendje edhe per sa i perket mendimeve jam shume dakort me userat.....

Gjilooooooooooo te rente e mira po nuk te harrova re jo se ti e di qe un te kam xhan shume hahahha muahh ju pershendes
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Lol crazy
    yllo me mire mos bjer brenda ne dashuri sepse dashuria ka dy gjera
    dashurine e vertet dhe tradhetine
    dhe pastaj lotet qe dalin nga shpirti nuk i ndalon dot deri sa te thahet syri dhe mos ket me lot te qaj

Dashuri nuk thuhet kot fillon me puthje perfundon me lot
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Crazy_Girl
    brenda nuk kam rene per kok time po thjesht hapa nje tem qe e kisha ne mendje edhe per sa i perket mendimeve jam shume dakort me userat.....
    Crazy_Girl,
    Kujtoj se kjo varet nga ajo se si ka filluar dhe mbi ēka ėshtė ndėrtuar ajo dashuri!
    Nėse ka pasur themele tė forta dhe ėshstė ujitur me kujdes, ėshtė shumė vėshtirė tė pėrfundoj dhe aq mė vėshtirė tė harrohet, por nėse ėshtė filluar me nguti, shkel e shko dhe nėse tėrė kohėn ėshtė mbajtur me paterica, atėherė mė mirė tė pėrfundoj sa nuk janė shkaktuar dėme mė tė mėdha!?
    Ky ėshtė mendimi im.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Femer: Nese ke buze per te puthur, nese ke krahe per te perqafuar, nese ke ndienje per ta shfaqur, nese ke epsh per te shuar, Dashuro. Femer je krijuar per te dashuruar.

Dito.

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Zhdukesh ne nje shtet tjeter:P

Ti japesh fund nje dashurie te vertete nuk eshte lehte, mirepo nje dashurie te cilen thjesht mund ta quaj avantur s'eshte aq veshtire. Dashuria e vertete eshte shume veshtire qe te tretet dhe te humbet sepse kur dy persona e dashurojn me te vertete njeri tjetrin athere eshte veshtire. Por te gjithe ata qe deshirojn kinse ta perfundojn nje dashuri ne te vertete ata nuk kane qen te dashuruar ne njeri tjetrin me pare - marrezisht. Djemt dhe vajzat, adoleshentet jane te papjekur dhe bejne ashtu sic bejne edhe te tjeret dhe futen ne nje marredhenie me dike vetem per tu bere bashkekohor dhe keshtu kalojn disa caste te bukura me njeri tjetrin, mashkulli ia shfrytezon asaj vajze mire trupin dhe bukurin e saje dhe ne fund dikur ngopet nga ai trup dhe ajo fytyre dhe vendose qe ka ardhur koha per dicka te re dhe i thote qe nuk te dua me etj...etj.
    Une personalisht do e kisha pasur shume te veshtire t'ia them personit qe me te vertete e dashruoj se nuk e dua me. Por neqoftese ai person me ka tradhtuar athere une nuk kam nevoje me qe ta zgjas ate marredhenie, nuk deshiroj qe te mbes i lenduar si dhe nuk do te kisha pasur deshire per ta qartesuar ate pune, sepse kur ndodhe tradhetia atehere nuk me dashuron me dhe po kerkon dicka te re, thjesht do ia kisha deshiruar cdo te mbare dhe e kisha lutur qe te me harroj.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. Te japesh.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08
  5. Fraza Dashurie!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 30-12-2004, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •