Close
Faqja 37 prej 406 FillimFillim ... 2735363738394787137 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e namik
    Anėtarėsuar
    28-10-2004
    Vendndodhja
    Sa andej sa ketej!
    Postime
    52

Ai problem me del dhe kur insaloj Xp ose 2000

Do mundohem te bej ate qe me keshilluat.Por dua te bej nje pyetje si eshte e mundur qe i njejti problem me del kur instaloj Xp ose 2000.Dje me zor instalova millenium kur mundohem te instaloj win xp ose 2000 nga aty prap nuk i pranon.Dikush me keshilloi diēka tjeter a eshte e munudur qe une ti blej hardisk tjeter dhe te instaloj aty sistemin e operimit dhe kete HDD qe kam ta le si arshive?
    Faleminderit

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mund tė blesh hard disk tė ri por nuk mendoj se ėshtė aty problemi. Faqet e microsoft thonė qė problemi shkaktohet kur aktivizohen driverat pėr kartelėn e rrjetit ose ndonjė kartelė tjetėr. Do ketė ndonjė konflikt me konfigurimin e harduereve ose me memorjen.

Provoje njėherė tė futesh nė "safe mode" dhe na thuaj nėse do ndodhė problemi. Gjithashtu futu nė BIOS (shty delete ose f1 ose f2 sapo ndez komp) dhe zgjidh "default" ose "reset to default". Shkėputi tė gjithė aparatet e tepėrt nga kompjuteri pėrveē miut, tastierės dhe monitorit.

A mund tė na japėsh njė listė tė modeleve tė pjesėve tė kompjuterit? (kartės sė rrjetit, grafike, zėrit)
    Edi

Anėtarėsuar
    28-10-2004
    Vendndodhja
    Sa andej sa ketej!
    Postime
    52
    Edspace faleminderit per ndihmen.Do tju jap listen e emrave te kartes grfike zerit nga e marta sepse nuk do kem mundesi te hy ne internet deri ne ate dite.FLM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    62

Windows XP SP2 nuk instalohet

Pershendetje!
    Para pak kohesh porosita cd-ne e Windows xp service Pack 2, por m.q.s gjuhen italiane e njoh me mire se ate angleze ,bera gabimin e madh dhe e porosita kete cd ne gjuhen italiane duke kujtuar se do te mund ta ktheja lehte gjuhen e kompjuterit ne italisht.Mirpo tani kam rene ne hall te madh se megjith perpjekjet nuk arrij dot te instaloj kete disk.Kam provuar te nderroj gjuhen ne italisht bile e riinstalova xp-ne duke hequr gjuhen angleze dhe duke vene ate italiane megjithate cfaredo qe te bej me del i njejti mesazh pasi eshte bere ekstradimi i file-ve:
    Impossibile aggiornare i file di Windows XP.La lingua del sistema correntemente installato e` diversa da quella dell`aggiornamento.

Edhe me vjen inat se me ka ardh direkt nga microsofti,vet Bill Gate eshte munduar per te ma dergu dhe kur vjen puna s'hapet.
    Cilido qe ka ndonje ide apo keshille eshte i lutur te me ndihmoje.

edhe mua sme instalohet vetem se mua e thote qe XP professional nuk eshte origjinal a dicka e tille....
    desha te di
    ESHTE ME TE VERTETE I NEVOJSHEM KY SP2???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    62
    po ne shqiperi 99% e xp-ve te instaluar jane te kopjuar ma do mendja ...
    sp2 me gjith ate publicitet qe kam pare ma do mendja duhet te jete teper i domosdoshem per nje perdorus te rregullt te komp. megjithate te shofim njer c'thon expertet per poblemin.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Lexoni postimin e dytė nė temėn e Windows XP SP2
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=40369

Kėrkoni forumin herėn tjetėr para se tė hapni njė temė tė re.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    62
    Eshte e vertete qe ne ate faqe ka shum informacione po asnjeri nuk ka problemin tim .Une nuk e di si funksionon po me sa pashe une aty mesazhi i fundit ishte i dates 7-12-2004 dhe sma do mendja se do gjeja shpetim duke shkruar ne ate vend.megjithate her tjeter nqs do hap teme do bej me pare nje kerkim .

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805

Mungon NTLDR (NTLDR is Missing)

Persh Forumi !!!

Kam demtuar disa file pa dashje ne windows dhe tani windows nuk me ndizet sepse nuk me njeh harddiskun eshte e mundur ti marr filet qe kam ne hard disk???
    Nqs do ve CD system recover mi fshin te gjitha sepse se ka funksionin ( RIPARO ) Si mund ta bej nje gje te tille pa e formatuar????!!!

Po nga sistemi tjeter Operativ qe ndodhet ne PC ( Linux ) mund ti traferoj ??!!!

Anėtarėsuar
    28-10-2004
    Vendndodhja
    Sa andej sa ketej!
    Postime
    52

i njejti problem

Edspace bleva nje hdd te ri por me nxjer identik problemet qe me nxirte dhe i pari.Tani nuk po kuptojme kush e ka fajin.Disa me thone se tani fajin mund ta kete madherbordi si thua ka mundesi te jete ky shkaktari i ketyre problemeve?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •