"Gruaja vuan ndonjehere nga tirania e tepruar e burrit, por do te vuante mjaft me shume nga indiferenca qe do ta ndiqte vazhdimisht ne pavaresi."
e lexova nje dite ne nje liber dhe mendova ta ngre per diskutim. une vete jam e dyjezuar.
"Gruaja vuan ndonjehere nga tirania e tepruar e burrit, por do te vuante mjaft me shume nga indiferenca qe do ta ndiqte vazhdimisht ne pavaresi."
e lexova nje dite ne nje liber dhe mendova ta ngre per diskutim. une vete jam e dyjezuar.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Tirania e tepruar nga burri te merzit jeten e te ben te vuash shume ne jete....
por edhe indiferenca e madhe eshte akoma me keq....
kur burri behet indiferent ndaj cdo gjeje qe ben ti atehere tregon
se ka humbur dashurija e ai sdo tja di me per ty....
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Ne realitetin shqiptar eshte mese e vertete pyetja e ngritur nga ty pasi meshkujt shqiptare jane disi posesive dhe e konsiderojne akoma femren e tyre si pronen e tyre. Persa i perket indiferences nga pavaresia do te thoja nje shprehje qe vlen per te dy sexet Kush jetoi beqare, jetoi si princeshe e vdiq si qene. Kush jetoi e martuar, jetoi si qene e vdiq si mbretereshePostuar mė parė nga FLOWER
.
Edhe burri vuan ndonjehere nga tirania e gruas,apo nga indiferenca e saj.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shume interesante tema.Gjynah qe jane lene ne harrese dhe e kane mbush romancen me budalliqe te pavlera te perseritura me qindra here.
E kam lexuar edhe une diku dhe me ka bere te mendoj. Eshte shume e vertete si shpregje por jo totalisht. Tirania e tepruar eshte te jete ne qender te vemendjes se burrit te vete, te beje ate qe ai do , te jete e perndjekur nga xhelozia e tij.
Ne te kundert te indiferences krejt te ftohte e mosperfillese. Te dyja nje bote ferri per nje femer. Personalisht nqs do doja dashurine e tij do zgjidhja tiranine sesa indiferencen. Nje femer mund te zbuse edhe "demonin" me te keq dhe jo me burre. Kurse me indiferencen nuk do merresha, thjeshte nuk ja vlet te humbet kohe me dike qe nuk perfill asnje para vetes ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Indiferenca, mendoj se ėshtė kulmi i tiranisė...
Nqs je tiran nuk mund te jesh indiferent. Jane pole te kundert !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
paksa plas tirania!
te them te drejten,
them se gruaja e le veten vet shum,mbas dore.
Se 99 % e femrave e kan mendjen te pispillosen!
PS: po ju vajzat lart sjeni aspak indiferente!!
njeriu duhet te jet icik indifirent, se po sqe e mori lumi![]()
tem e nuhatur FLOWER .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 22-08-2008 mė 17:07
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Tiranin e perceptoj si dhimbje trupore (fizike), ndėrsa indiferenca si dhimbje shpirtrore....
Krijoni Kontakt