Une jetoj me bf dhe me familjen e tij momentalisht(po bashkejetojme) dhe qe taniPostuar mė parė nga Lolita Bonita
nuk mund te pershtatem dot me ta so...edhe sikur qe neser te ikin ata dhe te na lene vetem do isha happy......
Une jetoj me bf dhe me familjen e tij momentalisht(po bashkejetojme) dhe qe taniPostuar mė parė nga Lolita Bonita
nuk mund te pershtatem dot me ta so...edhe sikur qe neser te ikin ata dhe te na lene vetem do isha happy......
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
Postuar mė parė nga korcarja_16
Ahhh me fal se ne fillim nuk e kuptova mire. Mendova se doje qe i dashuri jot mos tu fliste prinderve. Per mendimin tim nuk eshte mire qe ju jetoni me prinderit e tij. Jo vetem per ty por per te gjithe ciftete. Ti nuk shkon me ata dhe duke jetuar bashke do acarohen gjerat dhe mund te arrij deri aty sa te prishet lidhja me te dashurin qe ke. Duhet t'ja mbushesh mendjen te dashurit se do ishte me mire qe te jetonin vetem ju te dy dhe jo me familjen e tij. Por nga ana tjeter nuk i ve faj djalit sepse ai mbase nuk e ka gjendejen financiare dhe nuk ka ca te bej ne kete mes.
Dont wantcha for the weekend - dont wantcha for a night
Im only interested if I can have you for life - yeah
Uh, I know I sound serious - and baby I am
Youre a fine piece of real estate, and Im gonna get me some land
Oh, yeah
So, dont try to run - honey, love can be fun
Theres no need to be alone - when you find that someone
po pse nuk e provoni te ikini ju te dy dhe te bashkejetoni diku tjeter ?Postuar mė parė nga korcarja_16
Sepse i dashuri im nuk ndahet dot nga prinderit e tij...Postuar mė parė nga ermal80
Edhe pse eshte ne nje moshe te tille qe mund te jetoje pa problem vetem me mua, heziton te largohet nga prinderit. Kemi diskutuar disa here dhe e vetmja gje qe me shqeteson esht ese me tha se asnjehere nuk do ndahemi ng aprinderit e tij se eshte djale i vetem....![]()
Hmmmmmmmmmmmmm.Atehere IRIS jeto realitetin e vetmja menyre qe te ka ngelur nqs do te jetosh prane te dashurit tend.Koha do tregoj gjithcka me vone se sa vlen ti ,respekti qe ke ndaj prinderve te tij.Po mos harro nje gje po i respektove prinderit e tij dije se respekton te dasurin tend.gjithcka eshte reciproke ne kete bote.Njera dore lan tjetren te dyja lajne fytyren.Prandaj behu me toleruse dhe haje me dhembe veten vetem per te mos nxjerr ate qe ke brenda shpirtit. Per mendimin tim degjo shume dhe flit pak .Fjala e paket dhe e sakte fiton mbi gjithcka.Mos ja merzit dhe ti shpirtin te dashurit tend duke e ndare nga prinderit se ajo dashuri do kthehet ne urrejtje.Pastaj nje gje mos e harro kurre : kur njeriu ndihet keq (po marr te dashurin tend) vjen nje dite dhe thote o nena ime ku je,jo o grua ku je.Nejse me fal qe u zjata te uroj ta zjidhesh problemin sa m e pare qe te jete e mundur dhe te qetesosh shpirtin tend dhe te prinderve te tij dhe te djalit.Se nuk shtuhet jeta me ahhhhhhhhh sikurrrrrrrrrr...........
RESPEKTE White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
hej Irisi une them qe vazhdo bej sic ke bere deri tani, se seshe ndonje problem i madh ste do vjera pune e madhe kujt i behet vone a e do ti te dashurin tend edhe ai te do so
te isha ne vendin tend nqs se do ta donim njeri tjetrin sme interesonte fare car thoshin prinderit e tij, keshtu qe mos e vrit veten shume ti ke dhomen tende vjera le ti bjere..........mos u mendo shume ti![]()
pastaj sje as e para as e fundit, as ajo as ti se ke gje(nuk i dhimsesh) ske pse ta duash ose te te doje
VJERE hesapi![]()
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
apapapapapa cbohet ketu
Te te pyes per moshen moj Irisi nuk do jete sjellje e mire nga ana ime :P
po te thote motra nje dicka c'te interesojne fjalet e njerzeve?!! mos u boj budallaqe te thuash jo flet kendej e jo andej
Degjo nuk them qe nuk ka vjehra qe nuk i pelqejne te dashurat e djemeve
por te them nje dicka
Mami i te dashurit tim (dhe ai eshte djale i vetem dhe eshte ritur jetim qe ne moshe fare te vockel) ajo nuk i fliste mire per mua nuk me donte dhe pike
Nuk me njihte por thoshte nuk me pelqen nuk mendoje qe eshte vajze per ty munde te gjeshe dhe me mire, dhe i dashuri me tregonte nuk e di, me thoshte se c'ka mami
Por nje dite nuk durova dot me, i vajta ne shtepi po... me tha nuk eshte A...... ketu i thashe, e di po kame ardhur per ty,! te pijme ndonje caffe e te bisedojme
Nuk kame kohe, me tha po dilja te boj pazar ah ok i thashe, te shoqeroje dhe une e bojme dhe pazarin bashke dhe e pijme caffene diku, ajo mbeti e habitur!!
Nuk pranoi me qejf po dolem e keshtu i shkoja e takoja dhe e merja per te bere pazar ose per te ngrene dreke bashke
Po harova te thoja me lart kure degjoja qe nuk me donte dhe nuk kishte respekt per mua, dhe une nuk e doja por ama kisha respekt se ishte mamaja e djalit qe une e doja Dhe mbas disa kohesh me thote i dashuri moj me ka thene mami qe i thuaj Lorit nqs eshte e lire dua qe te dalim ne filan ore
1 here ky avaz 2 here dhe nje dite me thote degjo e dashur ci ke bere mamase se nuk eshte ajo qe mbante ate qendrim negativ me pare per lidhjen tone
AJo kishte filluar te me respektonte dhe mbase dhe te me donte
mua nuk me kishte munguar kurre rrespekti ndaj saj por mu shtua dhe nje dicka e re DASHURIA PER MAMANE E TIJ
Jo me kot te tregova historine time qe te kuptosh nese me te vertete e do te dashurin tend per hir te dashurise duhet te mundohesh deri ne maksimum te shpenzosh pak kohe me ta mos te shtremberosh turinjte per dicka te vogel, ose per dicka qe ke degjuar nga komshijte apo ku e di une se mbase jane dhe ne nje moshe qe u ngel hatri dhe prinderve u ngel hatri nga femija i tyre e jo me nga te te huajve
dhe rrespekti te mos te mungoje kurre per prinderit e tij se do ishte debil ai djale qe do e prannte kete fakt
te uroj gjithe te mirat e te mundohesh pak me shume per te fituar dhe dhuruar rrespekt
PS: te me falni qe u zgjata aq shume dhe juve qe u lodhet duke e lexuar![]()
I know I may come off quiet, I may come off shy.
But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy.
meqe doje mendimin e forumistave...una do isha gati qe te ndahesha nga ai person qe aq shum e dua...vetem qe mos ti bej ate pyetje/ta vej ne ate pozite...pasi kurre nuk do doja qe edhe ai te me veje mua ne ate pozite qe te zgjedhi mbi prinderit ose te dashurin.Kuptohet qe ky eshte vetem mendimi im...por keto 2 dashuri jane aq te kunderta saqe nuk do jete e drejte qe dikush te pyesi te zgjedhi mbi ato.shpresoj te me kuptoshe!flm
mluq pluq bunny
ps...edhe 119 by the way...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Thnx all of you per mendimet qe me keni dhene. I respektoj sinqerisht dhe vertet disa prej tyre jane me vend. Edhe te them te drejten kane filluar disa marredenie te tjera midis meje dhe prinderve te tij, jane si me te aferta me miqesore. Gjerat kane filluar te ndryshojne si per me mire. Thanks all of you. Mbase dhe une kam pasur faj....kam qene e ftohte. Ju puc te gjitheve. Ju kam shume xhan![]()
asgje per t'i mbushur mendjen nese nuk do ishte aq i zgjuar sa te kuptonte qe marredheniet mes gruas se tij dhe familjes nuk jane brenda normales. ndonjehere eshte veshtire te hysh aty ku nuk te duan, besoj se per kete duhet te mendoje vete djali qe ne fillim dhe nese nuk do ishte i zoti te kritikoje ate qe duhet ne momentin e duhur e te mbaje nje balance mes dy njerzve qe do me shume: nuses dhe prinderve, atehere le te largohet nga prinderit bashke me nusen-fundja gjithe thelbi i marteses ky eshte : largimi nga nje familje per te formuar nje tjeter.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Krijoni Kontakt