Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    mendimi im eshte qe ti atyre duhet tja hash zemren em te mire dhe pse ste duan dhe pse ste flasin ti foli atyre respektoji e di qe eshte shume e veshtire por po su lodhe pak po nuk vujte per dicka qe te do zemra nuk merret kaq kollaj deri sa familja e tij te doje te respektoje duhet taj hash zemren em te mire se ndryshe ske gje le te flasin keq ato le te shajne le te shohin shtrembur po ske cben per nje njeri qe e do do besh cdo gje vetem nga familja mos e hic sepse do vije nje dit kur te keni dasma e festa e gjera ato sdo ti kesh pran dhe kjo gje e vret shume te dashurin tend do lindesh femi ato sdo ti kesh pran ai do ndihet vetem pa nene pa baba prandaj kujdes kur te besh nje hap haja zemren me te mrie atyre se edi e kam kaluar vete njuk eshte jeta kaq kollaj kte mendim kam nese ke deshire te flasesh em shume me thuaj
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

i/e larguar Maska e Party_Girl
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Vendndodhja
    somewhere in usa
    Postime
    10
    nji pytje kam per ty yllo...ne shqipri je akoma?

per mendimin tim yllo shiko esapin tat dhe te dashuirt tat, mos ja var shume prinderve te tij. ti mundohu te jesh sa me korrekte me ta por mos i le qe te influencojne per keq apo te te bezdisin apo te te lendojne, varja..., ti fundja fundit do krijosh familje me te dashurin tat dhe jo me prinderit e tij, ata kan vendin e tyre s'diskutohet, por aty ku e kan venin aty le te rrin... tashi une them qe vendimin do ishte me mire ta merrte i dashuri yt, se tashi varet nga rrethanat , mbase nuk ka mundesi te iki vec nga familja etj etj., por do vij koha qe ai te iki me vete bashke me ty, kshuqe mos e ca koken lal, ki durim , koha i tregon te gjitha...por ai nqs te do me te vertete, atehere do marri vendimin e duhur, tashofesh. mos u stresso lal ti bej taten, mundohu te jesh sa me korrekte me ta dhe ti respektosh dhe kaq , mos u mundo ti duash ose te te duan , s'kan per te te dashur noihere , por mjafton te jete respekti.... trust me

RiFiLLiMi i Ri Maska e shilera
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    TiR
    Postime
    78
    mendoj se e ke gabim pasi nje here kur babai im u grind per pune koti me mamane i tha
    Une ty te dua por prinderit i dua me shume pasi dashuri gruaje gjej prap por prind nuk gjej me ..........pastaj mamaja ime i beri per vete ato dhe jetojne te lumtur
    Pra mos tento ta ndash nga prindt te dashurin por fito zemren e tyrew
    thnx ShIlErA
    Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Fjale...fjale...e fjale.. ...te perseritura all over again.
    Une dicka te vogel do te shtoja... respektohi ..beua qejfin pak me shume
    sec duhet ...deri sa te arrish te fitosh respektine e tyre ...gje e rendesishme qe do shtoj dhe me shume dashuri nga cuni kashi vetes.

Persa i perket ...fjaleve dhe thashethemeve te vjerres.. sthone kot
    Nje vesh shurdh ..e nje sy qorr.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    une them se me mundim kurajo dhe mirebesim te vetja mund te arrish tia mbushesh mendjen prinderve por jo ta ndash nga familja se nuk do te thote qe e do ta vesh para nje zgjedhje te tille....

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Iris kur une e kam njohur vjehrren time kam qene vetem 16 vjece dhe
    me ka prezantuar si te dashuren e tij, dhe qe atehere e 6 vjet te them
    te drejten asnje fjale s'kam nderruar as i kam shikuar ndonje here
    me te keq, sepse respekti qe ka dhane burri im per mua tek ato ka kene
    primari ne lidhjen tone.
    Nqs ky djali eshte i pjekur sa duhet, din t'ja japin vendin e vet gjithkujt,
    pastaj nqs ato ty te kane pranu si te dashur s'me duken dhe jo aq
    toleranta ndaj jush.
    Brezat ndryshojne shume, cdo njeri ka probleme me prinderit e vet
    qe i kane dhene jete e jo me dy njerez krejt te panjoftur deri ne ate kohe.
    Mundohu ti respektosh dhe te jesh pak kopilice ( si themi ne nga shkodra)
    zemra nuk i shifet kerkujt po goja asht ajo qe te prish dhe godit!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Hmmmmmmmmmmmmm.Atehere IRIS jeto realitetin e vetmja menyre qe te ka ngelur nqs do te jetosh prane te dashurit tend.Koha do tregoj gjithcka me vone se sa vlen ti ,respekti qe ke ndaj prinderve te tij.Po mos harro nje gje po i respektove prinderit e tij dije se respekton te dasurin tend.gjithcka eshte reciproke ne kete bote.Njera dore lan tjetren te dyja lajne fytyren.Prandaj behu me toleruse dhe haje me dhembe veten vetem per te mos nxjerr ate qe ke brenda shpirtit. Per mendimin tim degjo shume dhe flit pak .Fjala e paket dhe e sakte fiton mbi gjithcka.Mos ja merzit dhe ti shpirtin te dashurit tend duke e ndare nga prinderit se ajo dashuri do kthehet ne urrejtje.Pastaj nje gje mos e harro kurre : kur njeriu ndihet keq (po marr te dashurin tend) vjen nje dite dhe thote o nena ime ku je,jo o grua ku je.Nejse me fal qe u zjata te uroj ta zjidhesh problemin sa m e pare qe te jete e mundur dhe te qetesosh shpirtin tend dhe te prinderve te tij dhe te djalit.Se nuk shtuhet jeta me ahhhhhhhhh sikurrrrrrrrrr...........

RESPEKTE White_Angel
    yeahh pergjigje shum e drejte nuk ka menyre tjeter pasi aj nuk u ndaka nga prinderit ska menyre tjeter qe te jesh pran tij
    M&M

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    Dhe nese do te fejoheshit me te si do tja mbushnit mendjen te jetonit larg familjes se tij???
    Pacim tani dhe me shkruani mendimin tuaj....
    Sa keq!
    Dita dites vajza qe duan te largojne djalin nga familja po shtohen.Po prinderit cfare jane fabrike akulloresh........

Eshte cudi pothuajse gjithmone ndodh keshtu,asnjeri nuk e ben thiken me dy maja.
    Deshiron ti hapesja e temes qe nusja e yt vllai te refuzoi qendrimin me prinderit e tua?besoj qe jo.........

Pse ia kerkon nje tjetri?

Ti mund te kerkosh sqarime,mund te kerkosh pse prinderit e djalit nuk te duan por jo te besh matrapazlliqe ne familjen e tij.Kjo nuk eshte e drejte.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Pergjigja ime:

Behuni pak praktike e dashur perdorni dinakerine tuaj sepse jeni pjese e atij seksi ku hilja dinakeria praktikohet shpesh. Ulni koken fillimisht fusni kembet ne shtepine e te dashurit tuaj dhe dalengadale fitoni pozicionin tuaj, sepse do vije nje dite qe ti do jesh mbreteresha aty.
    Shpresoj mos e kapesh negativisht cka une them, sepse jeta ka edhe veshtiresite e saj.

Dito.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714

Smile Po ju cfare do te benit? Pėrgjigjuni Temės

Citim Postuar mė parė nga Irisi Lexo Postimin
    Hi te gjitheve! Une fresh ne forum dhe kjo eshte tema e pare qe po hap. Wish me luck. Shpresoj te me jepni mendime qe te me vlejne ne lidhje me kete qe do tju shkruaj. Cfare do te benit nese i dashuri juaj do tju donte shume por prinderit e tij nuk do donin te shikonin me sy....mbase do tju donin per interesat te tjera like doc. and stuff...! Dhe nese do te fejoheshit me te si do tja mbushnit mendjen te jetonit larg familjes se tij???
    Pacim tani dhe me shkruani mendimin tuaj....
    hi edhe un jam e re. po do te jepja nje mendim nese ti je e vendosur te sakrifikosh per te dhe te bashkosh jeten tende me te dhe pse i di mir se ne c'rrethana atehere edhe ai duhet te sakrifikoje pak per ty dhe te jetoje larg familjes mendoj se duhet tja kerkosh po ndrojtje nje sakrifice te tille bye......

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •