Tregoni per sms qe e kategorizoni si me romantiken , ose qe ju ka bere me shume pershtypje. Normalisht gjithmone ne lidhje me veten tuaj.
Na shkruani dicka te bukur , dua te shoh sa romantik jane djemte dhe vajzat e forumit.
Tregoni per sms qe e kategorizoni si me romantiken , ose qe ju ka bere me shume pershtypje. Normalisht gjithmone ne lidhje me veten tuaj.
Na shkruani dicka te bukur , dua te shoh sa romantik jane djemte dhe vajzat e forumit.
SHKO
Shko se dikush tjeter po te pret
Shko se nje zemer tjeter te therret
Shko e me le vetem te vuaj ...
Shko sepse Zoti keshtu e paska shkruar
Shko e me le vetem te qaj
Shko sepse ti nuk ke faj ...
Shko e buzeqeshi dikuj tjeter
Une do te rri ketu te digjem e te tretem
Shko se e tille eshte kjo bote
Shko e mos derdh asnje lot...
Shko e prape me duaj
Shko por lamtumire mos me thuaj ....
Be Yourself....
mae mos jet ketu ajo qenja qe mka shkrujt smsn para 3 vjetesh , se po mpa na vrauSMS me Romantike qe keni marre .
Para 3 vjetesh , me shkrunte shpesh nji goc nga tr ,
o zemra he u zgjove ca po ben ku je?!
ma hiqete trrunin se bante 3-4 pytje rrjesht pa mar pergjigjen
un pa hap syt mir ajo ja bante ku je ! e pik e zez shum xheloze goca, 1 muaj rrjesht mka ca koken 8 fiks qe ikte ne shkoll ajo me zgjonte perher, un i shkreti gjum tull jeta shqipris ha pi rri ..... LOOL
Qe atehere i kam harru ma sms, {dhe them sheqyr sdua ma jam ngop }
PS: konkluzjoni sms me acarojn, ma mir afer e afer but e but (:
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 13-10-2008 mė 16:21
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
nje sms par dy viteve qe kam pas shum por ni nder ta qemeka lan enigm ka qen kshtu
shpirt deshiroj te behm lot te pikoj ne faqet e tua dhe te them se te dua ????
por nuk vazhdoj me gjat se ajo iku me la me tradhtoj ajo ishte mirjeta s .. nga mitro me banim ne suedi
jetoj se te dua shum syte e tu te bukur i puthi ne gjum
ty qe tdu per gjithmon ty loqka ime **B** yllnesha jote
Te dua pertej vdekjes se keshtu di te dua une, por prap sia fal vetes qe s'te dua pak me shume!
Sikur qdo here qe kam menduar per ty te ishte ndezur nga nje yll, sonte nata do te ishte me drite se dita...
Nese sonte ndihesh vetem dhe ke frike te shohesh endrra, shuaj driten ndize zemren do t'me gjesh mua brenda!
Ndal! Jeni i akuzuar per rrembimin e nje zemre te pafajshme! Jeni te denuar me 100 puthje, 1000 ledhatime, me "burg" te perjetshem ne zemren time
Krijoni Kontakt